Alle produkter

Nyheder og presse

Her finder du aktuelle oplysninger og nyheder om TOPREGAL som virksomhed, om medarbejderne, om nye produkter og meget mere.


24.08.2022: Strategisk afvikling i Pasewalk

Lagerhallen in Pasewalk


Officiel åbning af vores nye lager- og produktionsfaciliteter

Den festlige åbningsbegivenhed af vores nye lager- og produktionsfacilitet i Pasewalk fandt sted om eftermiddagen den 11. august 2022 i solskin og i en sprudlende stemning med deltagelse af talrige gæster. Der blev investeret mere end 15 millioner euro i den nye placering, og delstatsregeringen støttede dette med 3,9 millioner euro. Der gik mindre end to år fra underskrivelsen af kontrakten til dens færdiggørelse. Fra nu af vil oplagring og forsendelse af varer samt færdiggørelse af TOPREGALs tunge reoler foregå på mere end 20.000 kvadratmeter og i fire haller. Valget af beliggenhed indebærer vigtige strategiske fordele, da lager- og produktionsanlægget ligger tæt på den føderale motorvej 20. 40 procent af leverancerne går til andre europæiske lande, hvilket betyder, at transportvejen til lande som Danmark, Norge, Sverige og Polen kan forkortes. "Desuden er der ikke langt til havnebyerne, som vi benytter til vores forsendelse via søruterne", fortæller Jürgen Effner, administrerende direktør for TOPREGAL GmbH.

Nye standarder inden for energieffektivitet

TOPREGAL lod det 5.000 kvadratmeter store tagareal på den første lagerhal udstyre med et solcelleanlæg. 1.680 solcellemoduler omdanner sollys til elektrisk energi og genererer dermed nok elektricitet til hallernes daglige behov. På en solskinsdag producerer anlæggene 3.000 kilowatttimer - til sammenligning: En familie på fire personer forbruger normalt i gennemsnit 4.500 kilowatttimer om året. "Vi er på vej mod målet om at udstyre alle lastbiler med økonomiske og moderne forbrændingsmotorer og anvende e-biler", rapporterer Effner og tilføjer: "Alle køretøjer skal fremover forsynes med vores egen elektricitet." Desuden anvender TOPREGAL el- i stedet for forbrændingsmotorer som drivmiddel til sine motordrevne industritrucks. Et særligt træk ved energisystemet: Et batteri med en kapacitet på 200 kilowatttimer lagrer overskydende energi, og software styrer opladningsprocesserne. "Hvis der nogensinde ikke er nok energi til rådighed, stopper udvalgte processer for at forhindre, at der bruges ekstern elektricitet. Først når der igen er tilstrækkelig kapacitet til rådighed, genstarter softwaren alle processer i overensstemmelse hermed", forklarer Effner. Det er dog mere sandsynligt, at der vil være et overskud af energi, som TOPREGAL vil tilføre til det regionale energinet. Desuden stiller virksomheden ekstra områder til rådighed for chauffører af lastbiler og vognmænd, der kører lange ture, hvor de kan hvile sig. Inden årets udgang skal der ansættes 30 medarbejdere, og på længere sigt 100 medarbejdere.

Du kan finde aktuelle ledige stillinger på vores karriereside.

Rede von Geschäftsführer Jürgen Effner
Gruppenbild in der Lagerhalle

12.07.2022: Aktiekick ved klik

I få trin til et fuldt udstyret lager

Optimere, tilpasse eller udvide dit eget lager med få klik fra din pc? Det lyder simpelt - og det er det også. "Uanset om det drejer sig om tunge reoler, løfte- og transportudstyr eller kontormøbler - virksomhederne nyder godt af en overskuelig og alsidig onlinebutik, hvor der findes det rigtige udstyr til lagre og virksomheder af enhver størrelse og branche", forklarer Jürgen Effner, administrerende direktør for TOPREGAL GmbH, og fortsætter: "Med vores intelligente og enkle planlægningsløsninger kan virksomhederne sammensætte deres lager helt enkelt på computeren." Hvordan det fungerer, og hvad fordelen for virksomhederne er, afslører eksperten for lagerudstyr.

Præcis tilpasning takket være online-konfigurator

Ved opbygning af et nyt anlæg, udvidelse eller flytning er det nødvendigt med en præcis planlægning af lagerpladsen. Især med hensyn til hyldernes type, størrelse og belastningskapacitet gælder det om en så præcis forberedelse som muligt, så de tilsvarende værktøjer og varer opbevares sikkert, men også pladsbesparende. "I mellemtiden findes der mange mulige kombinationer af egenskaber for de forskellige hylder. For at give et klart overblik over de mange variationer har vi derfor udviklet brugervenlige konfiguratorer og filtre, hvormed et stort udvalg af mulige kombinationer for de forskellige typer reoler kan sammensættes i vores onlinebutik", forklarer Jürgen Effner. I forbindelse med pallereoler kan de interesserede f.eks. angive aspekter som antal, bredde, dybde og højde af reolerne, antallet af niveauer på tværstængerne og materialet af reolstøtten samt bestemme, om konstruktionen skal være enkeltsidet eller dobbeltsidet. "Med et tryk på en knap viser vores intelligente konfigurator, hvad den maksimale belastning vil være for en given hyldedybde. Den beregner også det mulige antal europaller og viser alle detaljer og tekniske data i den tilhørende planlægningsskitse", fortsætter Effner. Når planlægningen er afsluttet, kan det individuelt planlagte reolsystem gemmes takket være den praktiske delingsfunktion og sendes som et link.

Korte leveringstider til Tyskland og hele Europa

For at sikre, at virksomhederne modtager deres bestilte reoler, komponenter og udstyr så hurtigt som muligt, satser TOPREGAL på en velplanlagt fordeling af lokationer og en effektiv logistik. "Ud over vores hovedafdeling i Filderstadt og et stort lager i Wesel i NRW har vi også vores produkter på lager i Newport, Gwent i Storbritannien", forklarer Effner. I august 2022 vil virksomheden begynde at drive endnu et anlæg i Pasewalk i Mecklenburg-Vorpommern. Dette vil fremover dække hurtig levering til Nord- og Østtyskland samt Nord- og Østeuropa. "Vores største bekymring er at forsyne vores kunder med deres varer inden for den kortest mulige tid. Vores strategiske distribution og effektive planlægningsprocesser gør det muligt for os at overdrage indkøb til transportørerne inden for 24 timer. Som følge heraf - og ved hjælp af vores egen vognpark med chauffører - realiserer vi levering til kunden inden for en til tre dage", glæder Effner sig.

Grønne industriprocesser for større bæredygtighed

På grund af de forskellige lokationer kan lagereksperterne ikke kun forkorte deres leveringstider, men også leveringsruterne massivt og dermed reducere CO2-emissionerne. Online-køb af varer eliminerer rejseafstande for kunderne, selv om selvafhentning fra lageret også er muligt. "Vi handler bevidst efter princippet 'Green Mindset - Green Production'. Vores bæredygtighedsforanstaltninger omfatter bl.a., at vi kun laver aftaler med kunder, forhandlere eller aftalepartnere via telefon eller videoopkald for at minimere emissionerne. På denne måde arbejdede vi allerede før pandemien helt eksternt - en omkostningsbesparelse, som også kommer vores kunder til gode", forklarer Effner og tilføjer: "På vores lagre bruger vi kun eldrevne gaffeltrucks, lavtgulvskøretøjer og rengøringsmaskiner. Det beskytter miljøet og samtidig vores medarbejdere." TOPREGAL tilbyder også sine kunder denne fordel: En stor del af de køretøjer og det udstyr, som virksomheden sælger, er også elektrisk eller manuelt drevne - virksomheden sælger ikke produkter med forbrændingsmotorer. Bæredygtighed er et særligt fokus på den nye placering i Pasewalk, f.eks. i vognparken. "Her drives de rent elektrisk drevne industritrucks af solenergi. Det sker f.eks. i frokostpausen eller om natten. Et bufferlagersystem til solcelleenergi og et softwarestyringssystem, der er udviklet individuelt til virksomheden, sikrer, at stedet til enhver tid drives af solcelleenergi, der er produceret internt i virksomheden. Til dette formål er den nye bygning udstyret med et intelligent solcelleanlæg", slutter Jürgen Effner.


30.06.2022: Midt i hvert spil

TOPREGAL udvider partnerskabet og er nu ny klubpartner for VfB Stuttgart

Lige midt i midten i stedet for bare at være der. TOPREGAL GmbH bliver officiel klubpartner for det tyske førstedivisionshold VfB Stuttgart i den kommende sæson 2022/2023. Den i Filderstadt-baserede specialforhandler af reoler og leverandør af forretnings- og opbevaringsteknologi vil være repræsenteret ved alle 17 hjemmekampe med LED-bredbåndsreklamer direkte på kanten af banen samt ved andre reklamekontaktpunkter på stadion og på VfB's hjemmeside. Allerede i sidste sæson var TOPREGAL med i spændingen med den svenske traditionsklub som forretningspartner. "Vores partnerskab i sidste sæson viste, at VfB Stuttgart er den rigtige partner for os. Vi blev meget ofte spurgt om vores bandereklame af vores regionale kunder", fortæller virksomhedens grundlægger og direktør Jürgen Effner glad og afslører: "Det er også en god fornemmelse for os og vores medarbejdere, hvoraf mange er fodboldfans, at være på stedet ved hver kamp som synlig holdsupporter, så at sige."


Arkiv

trusted shops light
4.57
Meget godt