Alle produkter

Nyheder og presse

Her finder du aktuelle oplysninger og nyheder om TOPREGAL som virksomhed, om medarbejderne, om nye produkter og meget mere.


30.06.2022: Midt i hvert spil

TOPREGAL udvider partnerskabet og er nu ny klubpartner for VfB Stuttgart

Lige midt i midten i stedet for bare at være der. TOPREGAL GmbH bliver officiel klubpartner for det tyske førstedivisionshold VfB Stuttgart i den kommende sæson 2022/2023. Den i Filderstadt-baserede specialforhandler af reoler og leverandør af forretnings- og opbevaringsteknologi vil være repræsenteret ved alle 17 hjemmekampe med LED-bredbåndsreklamer direkte på kanten af banen samt ved andre reklamekontaktpunkter på stadion og på VfB's hjemmeside. Allerede i sidste sæson var TOPREGAL med i spændingen med den svenske traditionsklub som forretningspartner. "Vores partnerskab i sidste sæson viste, at VfB Stuttgart er den rigtige partner for os. Vi blev meget ofte spurgt om vores bandereklame af vores regionale kunder", fortæller virksomhedens grundlægger og direktør Jürgen Effner glad og afslører: "Det er også en god fornemmelse for os og vores medarbejdere, hvoraf mange er fodboldfans, at være på stedet ved hver kamp som synlig holdsupporter, så at sige."


02.12.2021: Toppen på Pasewalk-anlægget

Blot 5 måneder efter det første spadestik i industriparken "Berlin-Szczecin" fejrede vi topping-out-ceremonien. Under en lille ceremoni takkede administrerende direktør Jürgen Effner byggefirmaerne og håndværkerne for deres engagement og udtrykte sin respekt for dem. Yderligere oplysninger https://wirinuer.de/erstes-richtfest-im-industriepark-berlin-szczecin-in-pasewalk/

18.10.2021: Frivillig og hjælp

I begyndelsen af juli krævede de ekstreme oversvømmelser i Nordrhein-Westfalen og Rheinland-Pfalz mange menneskeliv og fejede hele huse væk i løbet af få timer. Især i Ahr-dalen blev mange levebrød ødelagt, så distriktet er afhængig af hjælp. En af vores medarbejdere har været aktiv i THW i fire år. Da anmodningen om indsættelse kom kort efter, var det klart for os som arbejdsgiver, at vi som mange andre arbejdsgivere i hele landet ville frigive vores medarbejder til at arbejde sammen med holdet på stedet planlægge og koordinere indsættelsen .

Vi donerer den kompensationsbetaling fra forbundsregeringen til arbejdsgiverne, som er nødvendig for tjenesterejser, tilbage til regionen og dermed direkte til de berørte personer. Donationen på 1.000 euro vil gå til den donationskonto oprettet for regionen af distriktet Ahrweiler. Vi har også med stor glæde reageret på DIHK's opfordring til støtte med naturalier og har tilbudt at give fem af vores højtryksrensere til regionen. Desuden har vi støttet en vinbonde i den stormramte region med køb af flere redningspakker af de såkaldte "oversvømmelsesvine". Disse særlige vine vil helt sikkert bringe stor glæde til vores medarbejdere og forretningspartnere.

02.08.2021: TOPREGAL bliver forretningspartner for VfB Stuttgart

Den Filderstadt-baserede reolforhandler og leverandør af drifts- og opbevaringsteknik, TOPREGAL GmbH, er officiel forretningspartner for Bundesligaholdet VfB Stuttgart i sæsonen 2021/2022.

Forretningspartnerskabet giver TOPREGAL mulighed for at præsentere sig på LED-tribunen ved alle 17 hjemmekampe for det svenske førstedivisionshold. Beslutningen om at præsentere sig selv for første gang inden for sportssponsorering og at gøre det hos en kendt klub fra det direkte naboskab var let for ledelsen. Både ledelsen og mange af de ansatte på kontoret og lageret er mangeårige VfB-fans.

VfB's motto "frygtløs og loyal" passer også til virksomheden: Omkring 140 medarbejdere på tre lokaliteter i Tyskland og Storbritannien går frygtløst nye veje, f.eks. ved at oprette innovative konfiguratorer eller nye produktlinjer uden for kerneforretningen med tunge reoler og gøre dem tilgængelige for køb online. Loyaliteten fra den stadigt voksende kundekreds i ind- og udland bidrager til virksomhedens succes.

Vi har kun været på markedet siden 2009, og vi er fortsat med at vokse selv nu i de vanskelige pandemiske tider. Dette kan kun opnås med et team, der forfølger et fælles mål og står op for hinanden i det daglige samspil, selv i vanskelige tider, og som nogle gange ser ud over sit eget område, siger virksomhedens grundlægger Jürgen Effner og tilføjer: "Det er ikke anderledes i fodbold! Vi er meget glade for at være VfB's forretningspartner for første gang i den kommende sæson.


09.07.2021: Første spadestik i den nye industripark i Berlin-Szczecin: Familievirksomheden TOPREGAL slår sig ned i Pasewalk

Pasewalk, 09.07.2021. Den første investor i den nye industripark i Berlin-Szczecin er den familieejede virksomhed TOPREGAL GmbH, som opererer i hele Europa. Virksomheden, der har hovedsæde i Filderstadt nær Stuttgart, producerer og sælger reolsystemer til kommerciel opbevaring og produkter til fabriksudstyr. På den nye placering i Pasewalk vil produktion, reparationer, oplagring og forsendelse til Nord- og Østeuropa fremover foregå på i alt 20.000 kvadratmeter.

"Det nye industriområde ligger meget godt placeret med hensyn til transport og strategi - både for at betjene den nordøstlige del af republikken samt Skandinavien og Østeuropa. Derfor har vi besluttet at bygge en helt ny virksomhedslokation her efter vores ønsker og ideer. Med 30 nye arbejdspladser inden for lager, logistik og administration til at begynde med vil vi kunne yde yderligere støtte til den lokale struktur", siger Jürgen Effner, ejer af TOPREGAL GmbH.

TOPREGAL har givet bygge- og servicefirmaet GOLDBECK til opgave at planlægge og opføre den nye logistik- og produktionshal. Inden april 2022 vil totalentreprenøren på det 55.000 kvadratmeter store areal realisere i alt fire haller med hver 5.000 kvadratmeter brugsareal samt en tilstødende kontorbygning med tilhørende selskabslokaler til TOPREGAL.

GOLDBECK er kendt i hele Europa for at bygge med system. Virksomheden producerer de vigtigste bygningselementer, herunder bærende konstruktioner, lofter og vægge, i sine egne fabrikker og leverer dem "just in sequence" til byggepladsen. På stedet samles systemelementerne så til nøglefærdige erhvervsejendomme. Volker Huber, leder af GOLDBECKs filial i Rostock, forklarede ved dagens første spadestik fordelene ved denne byggemetode på følgende måde "Etableringen af TOPREGAL som det første byggeprojekt i det nye industriområde Berlin-Szczecin har fyrtårnskarakter. I løbet af blot ti måneder omdanner vi den ledige grund til en nøglefærdig logistik- og produktionshal, som forhåbentlig hurtigt vil overbevise mange andre virksomheder om fordelene ved denne beliggenhed. En anden fordel - både for TOPREGAL og for miljøet: Takket være den systematiserede byggemetode vil vi kunne spare en betydelig mængde af de ressourcer og emissioner, der normalt produceres. Et solcelleanlæg på 550 kWp inklusive bufferlagring og 20 e-ladestationer bidrager også til en bæredygtig udvikling af stedet."

Bygningsejer Jürgen Effner benyttede til sidst det officielle første spadestik som en lejlighed til at takke alle involverede for det gode samarbejde: "Corona har ikke gjort planlægningen af dette byggeprojekt nemmere. Mange af de involverede, herunder GOLDBECK-projektteamet og 30 andre personer, møder vi i dag for første gang personligt. Men på trods af alle omstændighederne har vi hele tiden følt os meget godt rådgivet og hjerteligt modtaget i Pasewalk. Min tak går derfor til borgmester Sandra Nachtweih og ministeriet for økonomi, arbejde og sundhed, Vorpommern-Greifswald Development Corporation samt til GOLDBECK og alle andre partnere, der er involveret i byggeriet. Jeg er sikker på, at de næste ti måneder vil blive lige så samarbejdsvillige og succesfulde, og jeg ser frem til vores fortsatte samarbejde."

spatenstich 1

spatenstich 2

23.03.2021: Vi er nu AVPQ-certificeret! Med øjeblikkelig virkning er TOPREGAL GmbH optaget i det officielle register over prækvalificerede virksomheder.

Mod slutningen af 2017 indførte sammenslutningen af tyske industri- og handelskamre (DIHK) AVPQ-fortegnelsen, der erstattede det tidligere prækvalifikationsregister (PQ-VOL). Dette gør det lettere for små og mellemstore virksomheder at deltage i udbud fra den offentlige sektor. Når de først er optaget i det officielle register, er det ikke længere nødvendigt at udarbejde det krævede egnethedsbevis på ny for hvert udbud. Det sparer tid og penge. Certifikaterne opfylder kravene i den ensartede europæiske selvdeklaration (EEE). Vi er meget glade for dette certifikat, som er gyldigt i et år.

Yderligere oplysninger på IHK's websted


Arkiv

07.08.2020: Tredje TOPREGAL-lokation - Planerne for nybygningen af et lager- og produktionsanlæg er i gang

Det helt nyudviklede område i Pasewalk kaldet "Industrial Park Berlin-Szczecin" ligger tæt på motorvej A20 og har dermed meget gode trafikforbindelser til den nordøstlige del af republikken samt til de europæiske nabolande. Som den første officielle køber af en ca. 55.000 m² stor byggegrund til den tredje TOPREGAL-lokation var interessen fra offentligheden og pressen meget stor, da investeringsprojektet blev præsenteret for Pasewalks byrepræsentanter.

"Vi har valgt den strategisk gunstige beliggenhed i Pasewalk for at opføre et helt nyt virksomhedsområde her efter vores ønsker og ideer og for at støtte den lokale struktur med de ca. 30 fastansatte arbejdspladser, der skabes", oplyste virksomhedsejer Jürgen Effner de tilstedeværende. På den fremtidige TOPREGAL-lokation vil hele produktsortimentet ligesom i Filderstadt og Wesel være tilgængeligt i tilsvarende højlagre, og der vil blive udført individuelle ordrer og serviceydelser. Men før dette kan ske, skal lagrene først planlægges og bygges efter vores krav. Vi er meget sikre på, at vi i 2021 vil kunne forsyne det store Berlin-område, Skandinavien og Østeuropa fra Pasewalk.

Vertragunterzeichnung Firmainhaber Jürgen Effner bei Vertragsunterzeichnung

Grundfläche neuer Standort Noch ein leeres Feld - demächst neuer TOPREGAL Standort

09.04.2020 + 14.04.2020: Hjælp til hjælpere - TOPREGAL donerer beskyttelsesmasker til hospitaler i Esslingen-distriktet

Især i den aktuelle fase med de mange coronavirus-sygdomme i det omkringliggende område er denne donation i naturalier kombineret med en tak til lægerne og plejepersonalet, som ufortrødent har ydet deres vigtige tjeneste for patienterne i ugevis. Indkøbet af det presserende nødvendige beskyttelsesudstyr, herunder engangsansigtsmasker, skal være så hurtigt og nemt som muligt for klinikkerne. Hver dag rapporterer medierne om leveringsproblemer og flaskehalse i indkøbslogistikken, som det fremgår af ministerpræsident Winfried Kretschmanns appel til industrien i det sydvestlige område i slutningen af marts. "Vi etablerede uden videre vores eksisterende kontakt med en producent i Kina og organiserede en hurtig levering af beskyttelsesmaskerne med luftfragt", oplyser virksomhedsejer Jürgen Effner (til højre på billedet) om oprindelsen af maskerne. Filderkliniken i Bonlanden vil modtage 1.000 beskyttelsesmasker i form af en donation i form af naturalier. Klinikken på Filder har først for nylig modtaget en leverance, men i den nuværende situation er det ikke sikkert, at den næste nødvendige leverance vil ankomme til tiden. Informerer fru Riehm (ledelse for sygeplejefaglig service) ved overdragelsen om den uplanlagte situation med hensyn til indkøb af beskyttelsesudstyr.

Übergabe-Sachspende-Gesichtsschutzmasken_Filderklinik

Michael Hedtrich, kommerciel direktør for klinikken i Esslingen, er meget glad for de i alt 3 000 ansigtsmasker, der er doneret til ham selv og de mange ansatte i klinikken. Det letter den i øjeblikket stramme indkøbslogistik i det mindste for et par dage.

Klinikum-Esslingen-mit-Gesichtsschutzmasken
Übergabe-Sachspende-Gesichtsschutzmasken_Klinikum-Esslingen Übergabe der 3.000 ansigtsbeskyttelsesmasker fra Jürgen Effner (Inhaber TOPREGAL GmbH) til Frau Bensch og Herrn Hedtrich fra Klinikum Esslingen

2019-02-18: Hjemmekamp for TOPREGAL på LogiMAT 2019

I det tiende år af vores eksistens vil vi for første gang udstille på LogiMAT 2019. Den internationale messe for intralogistikløsninger og processtyring finder sted fra den 19.-21. februar 2019 (kl. 9-17) på Stuttgart Exhibition Centre. På stand OG21 på galleriet i hal 1 vil vi præsentere vores brede produktportefølje af lager-, palle- og cantileverreoler samt det omfattende tilbehørsprogram til alle gængse typer af reoler. Et andet fokusområde er de multifunktionelle og mobile reoler og pakkebordsløsninger, som vi for nylig har føjet til vores produktprogram. Derudover kan interesserede på TOPREGALs stand se yderligere produktnyheder inden for lagerudstyr. LogiMAT 2019 er en rigtig hjemmebane for os: Der er kun én banelængde mellem messeområdet i Stuttgart Lufthavn og det omfattende centrallager i Filderstadt, som dækker ca. 12.000 kvadratmeter. "Vi glæder os til at tale med vores eksisterende og nye kunder og udveksle idéer med vores forhandlere og forhandlere på LogiMAT", forklarer TOPREGALs salgschef Jan Saint-Machin. "Med innovative produkter og det nye forretningsområde Business Equipment tager TOPREGAL endnu et skridt i retning af at blive en totalleverandør af kundespecifikke lagerkoncepter", ser han fremad.