Alle produkter

Mobile opbevaringsreoler og arbejdsborde

Har du brug for hurtigt at flytte nogle få pakker eller arbejdsmaterialer fra A til B med ekstremt høje belastninger pr. hyldeniveau? Vores hylder på hjul er virkelig stærke til dette! Med en maksimal belastning på 500 kg pr. niveau, de stabile drejelige plastikhjul og håndtaget kan alt flyttes, transporteres og flyttes på ingen tid. Afhængigt af hvad der skal flyttes, er der en passende støtte. Du skal blot vælge den type støtte, der passer til dig, i filteret, og de matchende mobile reoler vises straks nedenfor. Når du først har brugt den, vil du ikke undvære denne rullehjælper igen. Se selv!

Bredte
Højde
Dybde
Antal lag
Hyldestøtte

Mobile lagerreoler & arbejdsborde bedst sælgende

Mobile opbevaringsreoler med gitterriste

Den mobile opbevaringsreol er udstyret med et gitter af galvaniseret stål og er ideel til transport eller opstilling af varer, der kan dryppe eller sive, som f.eks. havejord.

Multiplexplade eller træstøtte til arbejdsbordet på hjul

Underlaget af træ (pressboard) er den enkleste løsning, når der skal transporteres tørt opbevaret gods. Men hvis du ønsker at omdanne den mobile opbevaringsreol til et arbejdsbord, anbefaler vi multiplexpladen af robust bøgetræ med en overflade, der er belagt med linolielak.

Hyldeholder i stål til væsker eller farligt gods

En stålstøtte til den mobile opbevaringshylde er den bedste måde at transportere beholdere med flydende indhold på. Hvis noget går galt, er den glatte ståloverflade let at tørre af. Stålstøtten opfylder også alle kravene i de gældende brandbeskyttelsesregler.

...... læs mere
trusted shops light
4.81
Meget godt