Alle produkter

Vertikale reoler

Vertikale reoler anvendes, når lange varer skal opbevares oprejst. Denne type opbevaring bruges ofte til at opbevare lettere træplader, rør og lignende. Fordelen: De lagrede varer er optimalt synlige og kan fjernes hurtigt og nemt. Vores vertikale reoler er specielt velegnede til indendørs brug.

Bredte
Højde
Dybde
Armafstand
Antal lag

Vertikale reoler bedst sælgende

Anvendelsesområder for vertikale reoler

En vertikal reol er specielt velegnet til opbevaring af lette lange varer, når du hurtigt vil se og plukke lagerbeholdningen. Fordelen ved denne type reol, som har en konisk ramme, er den meget gode synlighed af det lagrede materiale og også den hurtige plukning. Takket være skillegrene, som ganske enkelt kan skrues på stativet og arrangeres individuelt, kan en profilreol også holde mange forskellige artikler uden at blande dem. Vertikale reoler ses ofte i tømmerafdelingen i byggemarkeder eller i sportsbutikkernes afdeling for ski eller snowboards.Kan udvides, tilpasses og er pladsbesparende – Fordelene ved vertikale reoler

Hvis du har små opbevaringsrum og med tilsvarende højde, kan den ledige plads udnyttes perfekt med en vertikal reol. Hylden er bredere ved gulvet end i højden og har en hældningsvinkel på 10°. Vi tilbyder en række forudkonfigurerede vertikale reoler i forskellige højder, bredder og grendybder. Hvis den rigtige model til dine behov ikke er tilgængelig, bedes du kontakte os – vi kan med sikkerhed konfigurere din individuelle profilreol til dig.

Sikkerhedsrelevant tilbehør, såsom kollisionsbeskyttelse og påkørselsværn til reoler, er også tilgængelige for vertikale reoler i økonomipakken i vores TOPREGAL-webshop.

...... læs mere