+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Vertikale reoler

Header

Lodrette reoler anvendes, når lange varer skal opbevares på højkant. Denne form for opbevaring anvendes ofte til opbevaring af lettere træplader, rør og lignende. Fordelen er, at de opbevarede varer er optimalt synlige og kan fjernes hurtigt og nemt. Vores lodrette hylder er særligt velegnede til indendørs brug.

Bredte
Attribute
Højde
Attribute
Dybde
Attribute
Armafstand
Attribute
Antal lag
Attribute

Vertikale reoler bedst sælgende

Anvendelsesområder for vertikale reoler

Lodrette reoler er særligt velegnede til opbevaring af lette lange varer, når du hurtigt vil kunne se og fjerne lageret. Fordelen ved denne type reoler med deres koniske ramme er, at det opbevarede materiale er meget godt synligt og hurtigt kan fjernes. Takket være de opdelte arme, som blot skrues fast på stolpen og kan arrangeres individuelt, kan en sådan profilreol også rumme mange forskellige genstande uden at blande dem sammen. Lodrette hylder ses ofte i træafdelingen i byggemarkeder eller i sportsbutikker, når man køber ski eller snowboards.

Kan udvides, tilpasses og er pladsbesparende - fordelene ved vertikale reoler

På små lagerområder og med en tilsvarende højde kan den tilgængelige plads udnyttes perfekt takket være de lodrette reoler. Reolen er bredere i bunden end i toppen og har en hældningsvinkel på 10°. Vi tilbyder et udvalg af færdigkonfigurerede vertikale reoler i forskellige højder, bredder og armdybder. Hvis den rigtige model til dine behov ikke er tilgængelig, kan du kontakte os - vi konfigurerer helt sikkert din individuelle profilreol, så den passer til dig.

Du kan også vælge mellem sikkerhedsrelevant tilbehør til reoler, f.eks. kollisionsbeskyttelse og beskyttelse mod stød fra hylder, i vores TOPREGAL-shop med sparepakke.

...... læs mere
trusted shops light
4.3
Meget godt