Alle produkter

Konfigurator til arbejdsborde

Et arbejdsbord, præcis som du ønsker og har brug for det. Med få klik kan du konfigurere alle elementer til din nye, individuelt designede arbejdsbænk med få klik. Med den praktiske delingsfunktion kan du sende din arbejdsbænk som et link direkte fra online-arbejdsbænkkonfiguratoren og gemme den til senere brug.

læs videre
1.
Bredden:
1,2 m
2,3 m
Dybde:
60 cm
80 cm
Mobile:
Ja
Nej
Bagvæg:
Ja
Nej
Varen er midlertidigt udsolgt Forventet levering fra: 00.00.0000
ekskl. 19% moms
Leveringstid
2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse
Fragtfrit
Tekniske oplysninger
Bemærkninger til din konfigurerede MFW1000-arbejdsbænk

Alle data henviser til jævnt fordelte belastninger. Når du læsser din reol, må hylde- og fagbelastningen ikke overskrides. I princippet gælder de gældende retningslinjer fra den tyske ulykkesforsikring (DGUV:108-007, tidligere BGR234) ved brug af vores reoler. Kunden er forpligtet til at overholde de gældende regler for montering og valg af egnet monteringssted, især undersøgelse af gulvets tilstand og belastning. TOPREGAL påtager sig intet ansvar for ulykker/skader forårsaget af forkert brug. Vores ekspertkonsulentteam vil besvare alle dine spørgsmål. De angivne mål er omtrentlige og kan variere med nogle få centimeter. Kontakt os, hvis du har brug for de nøjagtige mål for den ønskede hylde.

Leveringsomfang/pakkeliste
Pos.
Varenavn
Antal

En arbejdsbænk til alle formål

Vores MFW1000-arbejdsbord - et multifunktionelt arbejdsbord, der udelukkende fås hos TOPREGAL - er velegnet til alle formål. Hvis du vil arbejde med værktøj, skal du bruge multiplexbrættet af robust bøgetræ, der er forseglet med linolie lak, som støtte. Denne støtte er en af de mest valgte funktioner til vores arbejdsborde. Når du håndterer væsker, er den aftørrende stålstøtte det bedste valg. Med det praktiske gitter får du en let rengøringsvenlig støtte, som er kendetegnet ved en robust finish. Vores træbordplade af 25 mm tyk limet spånplade er det billigere alternativ til vores slidstærke Multiplex-bordplade.

Konfigurator til arbejdsborde

Med arbejdsbænkkonfiguratoren er du sikker på at finde den rette arbejdsbænk til dig og dine opgaver. Yderligere moduler og tilbehør vises direkte, som her i detaljer er opsummeret for dig:

Den perforerede bagvæg, som fås som ekstraudstyr, gør vores arbejdsbord til en rigtig organisator: Værktøj, maskiner eller endda stabelbeholdere eller opbevaringskasser med åben front kan nemt fastgøres til den. Vi tilbyder to forudkonfigurerede tilbehørssæt her i butikken.

I tilbehørssortimentet til arbejdsborde tilbyder vi også værktøjsskabe og værktøjsskuffer, der kan integreres som valgfrie moduler. Værktøjsskabene/værktøjsskufferne fås i to dybder, der passer til den valgte arbejdsbænk. De kan aflåses og er fremstillet af robust stål. Dørene/udtrækkene i blå er perfekt afstemt med kroppen i diskret lysegrå. Inde i værktøjsskabet er der en hylde, som kan hægtes ind i forskellige højder alt efter behov. Det andet modul, værktøjsskuffen, består af 4 skuffer, som hver er forsynet med en rumdeler og også kan aflåses.

Professionelt tip: Du kan også integrere disse moduler i vores opbevaringshylder.

Mobil og højdejusterbar: MFW1000

Det uendelige antal anvendelsesmuligheder er ikke alt, hvad MFW1000-arbejdsbordet har at byde på: De let monterbare hjul af hårdgummi gør den til et mobilt arbejdsbord på ingen tid - hjulene kan også tilføjes senere, hvis du allerede har købt en arbejdsbænk, en svær arbejdsbænk eller et arbejdsbord.

Afhængigt af dine behov kan du til enhver tid og uden besvær omdanne arbejdsbordet til en mobil eller stationær version.

Arbejdsbordets arbejdshøjde kan justeres optimalt i 5 cm-trin ved hjælp af et gitter. Derfor købes MFW1000 ofte, når der er behov for et højdejusterbart arbejdsbord. Der kan også tilføjes et andet element på siden, hvis det ønskes. Dette gør det muligt at udvide vores multifunktionelle arbejdsbord til et rækkearbejdsbord af enhver længde. Lige som du ønsker og har brug for det.

Hurtigt samlet og transporteret

Takket være det særlige plug-in design kan arbejdsbordet samles og skilles ad på få minutter. Det gør arbejdsbordet ideelt til at tage med til ethvert arbejdssted, selv i mindre varevogne.

Tag et kig på vores korte og informative produktvideo om arbejdsbænke!

... læs mere