+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Konfigurator til pallereoler

Med få klik til et individuelt planlagt reolsystem. Den brugervenlige onlinekonfigurator til pallereoler hjælper dig med din planlægning. Med den praktiske delingsfunktion kan din planlægning gemmes og sendes som et link.

læs videre
1.
Belastning/europalle:
500 kg
1000 kg
1500 kg
Dybde:
80 cm
110 cm
Dobbeltsidet:
Udendørs brug:
Reol til Europaller
Varen er midlertidigt udsolgt Forventet levering fra: 00.00.0000
ekskl. 19% moms
Leveringstid
2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse
Fragtfrit
Tekniske oplysninger
Generelle bemærkninger

Alle data henviser til jævnt fordelte belastninger. Når du læsser din reol, må hylde- og fagbelastningen ikke overskrides. I princippet gælder de gældende retningslinjer fra den tyske ulykkesforsikring (DGUV:108-007) ved brug af vores reoler. Kunden er forpligtet til at overholde de gældende regler for montering og valg af egnet monteringssted, især undersøgelse af gulvets tilstand og belastning. TOPREGAL påtager sig intet ansvar for ulykker/skader forårsaget af forkert brug. Vores ekspertkonsulentteam vil besvare alle dine spørgsmål.

De yderste stolper skal være mindst 500 mm højere end det øverste lagerniveau, når der er tilstødende fodgængertrafik og andre trafikveje, for at beskytte mod nedfaldende lagervarer. Til dette formål kan du konfigurere en højde for slutstanden i det første og sidste felt.

De angivne mål er omtrentlige og kan variere med nogle få centimeter. Kontakt os, hvis du har brug for de nøjagtige mål for din ønskede hylde.

Leveringsomfang/pakkeliste
Pos.
Varenavn
Antal

Er du ved at oprette et nyt lager, udvide det eller er en flytning nært forestående? Med den praktiske online konfigurator til pallereoler kan du planlægge antallet af pallereoler på forhånd: definér bredden af reolen, højden og antallet af niveauer af tværstænger. Disse niveauer kan også udstyres med et dæk - her kan du vælge mellem træ-, stål- eller gitterniveauer i drop-down-valgfeltet.

Uanset om der er tale om enkeltsidet eller dobbeltsidet pallereolering. Med et tryk på en knap kan du fordoble din planlægning, justere den maksimale belastning af europaletten eller angive hyldedybden. Onlinekonfiguratoren beregner straks det mulige antal europaller og tilpasser visningen i overskriften på planlægningsskitsen.

I det øverste område af hver reolplads foretages justeringer af hele reolen - hvis et enkelt niveau skal ændres, vises en blyant på det tilsvarende niveau for at åbne et redigeringsvindue. Du finder stødbeskyttelse/påkørselsbeskyttelse til dine online planlagte pallereoler i det nederste ikon for redigering af reoler. Hvis du vil øge hyldehovedernes højde med 50 cm, skal du vælge forøgelsen af endeposten på de ydre hyldepladser.

Det er lige så nemt at tilføje endnu en hyldeplads, som det er at fjerne en eller at tilføje hele designet til indkøbskurven. Med skraldespandssymbolet nulstiller du hele planlægningen til dens oprindelige tilstand, og du kan planlægge et andet individuelt pallereolanlæg online. Gem til senere, og del din planlægning med din kollega eller chef nemt med delingsfunktionen over planlægningsskitsen. Det genererede link kan derefter sendes pr. e-mail eller gemmes til senere brug.

De tekniske data for konfigurationen findes nederst på siden, og der findes yderligere informationsmateriale om vores pallereoler. Hvis du har spørgsmål til vores konfigurator eller vores pallereoler, eller hvis du gerne vil tale med en ekspert, eller hvis du har andre ubesvarede spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice via online chat, e-mail eller telefon.

... læs mere