Alle produkter

Arbejdsborde og pakkeborde

Arbejdsborde, pakkeborde og tunge arbejdsborde, mobile og stationære

Vores arbejdsbænke, tunge arbejdsborde, pakkeborde og arbejdsborde er specielt designet til brug i industrien og til fleksibel brug på forskellige områder og arbejdspladser. Vi tilbyder et omfattende sortiment, fra et enkelt arbejdsbord med en belastningskapacitet på op til 500 kg til et helt individuelt monteret arbejdsbord med integrerede værktøjsskabe, bagvæg, værktøjsholdere og meget mere.

Alle modeller, som er vist her (undtagen tunge arbejdsborde), er kompatible med vores opbevaringsreolsystem og fås derfor også som et tilføjelsesbord med kun ét stativ for at spare plads. Derudover er vores pakkeborde, arbejdsborde og (tunge) arbejdsborde allerede højdejusterbare i deres grundlæggende konfiguration og kan også eftermonteres som en mobil version på et senere tidspunkt. Alle niveauer, uanset om det er en bordplade eller et mellemniveau, kan justeres individuelt i højden i trin på 50 mm.

Hvis du allerede har konfigureret dine arbejdspladser tilstrækkeligt og er på udkig efter ekstra lagerkapacitet eller brugbart tilbehør, er du også velkommen til at tage et kig på vores kraftige reoler eller vores tilbehør og udvalg af arbejdsudstyr....... læs mere