+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Arbejdsborde & pakkeborde

Arbejdsborde, pakkeborde og tunge arbejdsborde, mobile og stationære.

Vores arbejdsborde, heavy-duty arbejdsborde, pakkeborde og arbejdsborde er specielt designet til brug i industrien og til fleksibel brug på forskellige områder og arbejdspladser. Vi tilbyder dig et omfattende udvalg, lige fra en simpel arbejdsbænk med en belastningskapacitet på op til 500 kg til en helt tilpasset arbejdsbænk med integrerede værktøjsskabe, bagpanel, værktøjsholdere og meget mere.

Alle de her viste modeller (undtagen de kraftige arbejdsborde) er kompatible med vores reolsystem og kan derfor også fås som pladsbesparende tillægsborde med kun en enkelt stolpe. Desuden er vores pakkeborde, arbejdsborde og (tunge) arbejdsborde allerede i basisversionen højdejusterbare og kan også senere eftermonteres som en mobil version. Alle niveauer, uanset om det er bordplader eller mellemniveauer, kan justeres individuelt i højden i et 50 mm-ruster.

Hvis du allerede har indrettet dine arbejdsstationer tilstrækkeligt og er på udkig efter yderligere opbevaringskapacitet eller nyttigt tilbehør, er du velkommen til at kigge på vores tunge reoler eller vores tilbehør og sortiment af fabriksudstyr.

...... læs mere