Alle produkter

Højdejusterbare skriveborde

Alle taler om ergonomi på arbejdspladsen, og det er den vigtigste faktor for en sund hverdag på kontoret. Et individuelt højdejusterbart skrivebord fremmer en sund kropsholdning gennem en afbalanceret afveksling mellem at være stillesiddende og aktiv.

Vores hæve/sænke-skriveborde kan justeres elektrisk i højden og kan spændes fast i tre niveauer.

6 vare

Varenr. 95145-1
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Skrivebordsstativ MILLA, elektrisk højdeindstilleligt, bredde 101-180 cm
Varenr. 95145-1
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Skrivebordsstativ MILLA, elektrisk højdeindstilleligt, bredde 101-180 cm
Leveringstid
3 - 5 Arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
2.759,25 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 3 - 5 Arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
Varenr. 95249
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Arbejdsbord elektrisk højdeindstilleligt, multipleksplade 110 cm x 80 cm, 80 kg belastningskapacitet
Leveringstid
3 - 5 Arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
3.704,25 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 3 - 5 Arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
Varenr. 95250
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Arbejdsbord elektrisk højdeindstilleligt, multipleksplade 220 cm x 80 cm, 80 kg belastningskapacitet
Leveringstid
3 - 5 Arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
4.071,75 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 3 - 5 Arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
164,25 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 3 - 5 Arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit

Derfor skal du vælge et højdejusterbart skrivebord

Vi laver mere og mere arbejde på kontoret eller ved skrivebordet. Rygsmerter og nakkespændinger bliver mere og mere almindelige hos mennesker, der hver dag tilbringer otte timer eller mere i en siddende arbejdsstilling. Selvom de vigtigste ergonomiske retningslinjer overholdes (lige arbejdsstillinger, knæ/albue vinkelret, skærmjustering osv.), skal man også sørge for tilstrækkelig bevægelse på arbejdspladsen, så kroppen ikke permanent tilpasser sig siddestillingen, og musklerne og synet bliver kortere. Den ofte korte afstand til tekøkken eller mødelokale giver ofte ikke tilstrækkelig bevægelse, fordi vi også tilbringer mødet siddende ved konferencebordet eller på konferencestole. Fordelene ved et højdejusterbart skrivebord, også kendt som et hæve/sænke-skrivebord, er enorme i sammenligning med et skrivebord, der kun justeres i højden til brugeren én gang efter købet. I det følgende går vi i dybden med dette og giver dig mange gode grunde til at udskifte dit gamle skrivebord med en bedre model.

Et elektrisk højdejusterbart skrivebord – produktivitet og sundhed med et tryk på en knap

Udtrykket "ergonomi på arbejdspladsen" kommer frem som første forslag på listen over forslag, når du søger på nettet. Det er netop, hvad dette fleksible skrivebord excellerer i: Elektrisk højdejusterbart med et tryk på en knap på få sekunder. Dette giver brugerne mulighed for at reducere deres daglige siddetid på kontoret uden at gå på kompromis med produktiviteten. Arbejdet ved skrivebordet kan også udføres stående, hvorved lår- og rygmuskler strækkes, og der sker en øget blodgennemstrømning. Dette stimulerer cirkulationen, retter ryggen og fremmer bevægelse generelt. Dette fører igen til øget produktivitet og større tilfredshed hos dine medarbejdere, som efterfølgende vil opleve færre af de problemer med kropsholdningen, som sundhedsmyndighedernes gentagne undersøgelser har vist i løbet af de senere år. At skifte til et elektrisk højdejusterbart skrivebord er derfor en værdifuld investering i din virksomhed og dine medarbejdere. Takket være muligheden for at oprette den optimale højde kan elektriske højdejusterbare skriveborde af mærket MILLA fra TOPREGAL nemt bringes til den perfekte arbejdshøjde. Især kvinder vil være glade for at høre, at op til tre niveauer kan indstilles fast – så den optimale arbejdshøjde på skrivebordet også kan opretholdes ved brug af høje hæle.

Stående møder er mere produktive og hurtigere overstået

Et hæve/sænke-skrivebord inviterer jer til at holde et kort møde sammen ved computerskærmen, mens I står sammen to eller flere kolleger. De korte møder ved dit højdejusterbare skrivebord indebærer en masse fordele, fordi I vil bevæge jer mere end ellers – faktisk endnu mere, da dine kolleger jo også bevæger sig hen til dig og dit skrivebord. Et andet plus ved korte stående møder eller "stand-up-møder" er, at varigheden af møderne forkortes automatisk, fordi hvem ønsker at stå i timevis og diskutere problemer og opgavefordeling og forsinke nødvendige beslutninger? Man risikerer kun at diskutere et emne i for lang tid, hvis man sidder i en behagelig konferencestol over en kop varm kaffe ved konferencebordet. Et stående møde, der holdes ved dit eget højdejusterbare skrivebord, er kortere og derfor mere effektivt.Et hæve/sænke-skrivebord til en rimelig pris

Prisen på et højdejusterbart skrivebord varierer meget på markedet. Manuelt justerbare skriveborde (med krumtap) er stadig billigere end dem med et elektrisk drev, men vores MILLA-model har også en række fordele her. Levering er gratis, og vores 1 års garanti gælder her.

5 nyttige tips til at arbejde ved et højdejusterbart skrivebord, der nemt kan integreres i hverdagen på kontoret:

  1. Arbejd stående i 15-60 minutter, og gør det flere gange om dagen.
  2. Når du koordinerer med kolleger ved skrivebordet, skal du køre skrivebordet op for et fælles stående møde.
  3. Telefonkonferencer / længere telefonopkald er også perfekte anledninger til at arbejde stående.
  4. At stå op er vigtigt – skift kropsholdning regelmæssigt.
  5. Umiddelbart efter opsætning af det nye skrivebord kan du skrive aftaler i den elektroniske kalender eller lave påmindelser, der minder dig om at arbejde stående.

Har du yderligere spørgsmål? Vores eksperter vil meget gerne besvare dem – bare send en e-mail, ring eller brug vores online chat.

...... læs mere