Alle produkter

Højdejusterbare skriveborde

Header

Ergonomi på arbejdspladsen er på alles læber og er den vigtigste faktor for en sund kontorrutine. Et individuelt højdejusterbart skrivebord fremmer en sund kropsholdning gennem en afbalanceret blanding af siddende arbejde og bevægelse. Vores siddestillingsborde er elektrisk højdejusterbare, og der kan indstilles tre niveauer permanent.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

VarietetBredte (mm)

11 artikler

Udsigten
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
3.753,64 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
166,44 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
3.548,44 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit

Hvorfor du bør bruge et højdejusterbart skrivebord

Vi arbejder mere og mere på kontoret eller ved et skrivebord. Den udbredte sygdom med rygsmerter og nakkespændinger er mere almindelig blandt mennesker, der sidder 8 timer eller mere om dagen. Selv om de vigtigste ergonomiske regler overholdes (lige stilling, knæ/bøjninger i rette vinkler, skærmorientering osv.), bør man sørge for tilstrækkelig bevægelse på arbejdspladsen, så kroppen ikke permanent tilpasser sig den siddende stilling, og musklerne og synet forkortes. Den ofte korte gåtur til te-køkkenet eller mødelokalet er ofte ikke nok, fordi vi også bruger mødet på at sidde ved konferencebordet eller på konferencestolene. Fordelene ved et højdejusterbart skrivebord, også kendt som et siddestillingsbord, i direkte sammenligning med et skrivebord, der kun justeres i højden til brugeren én gang efter købet, er enorme, og vi vil gå til bunds i dem og give dig mange gode grunde til at skille dig af med dit gamle skrivebord.

Et elektrisk højdejusterbart skrivebord - produktivitet og sundhed med et tryk på en knap

Udtrykket "ergonomi på arbejdspladsen" er det øverste hit på listen over forslag, når man søger på nettet. Det er netop her, at dette fleksible skrivebord scorer: det kan justeres elektrisk i højden med et tryk på en knap og på få sekunder. Dette giver brugerne mulighed for at reducere deres daglige siddetid på kontoret uden at gå på kompromis med produktiviteten. For selv når man står, kan man arbejde ved skrivebordet på denne måde, og ryggen og musklerne i låret bliver strakt og dermed også forsynet med blod. Det sætter gang i blodcirkulationen, strækker ryggen og fremmer bevægelse i det hele taget. Dette fører igen til øget produktivitet og tilfredshed hos dine medarbejdere, som efterfølgende sjældnere lider af holdningsmæssige problemer, hvilket undersøgelser fra sundhedskamre i de seneste år gentagne gange har vist. At skifte til et elektrisk højdejusterbart skrivebord er derfor en god investering i din virksomhed og dine medarbejdere. Takket være muligheden for at lagre den optimale højde kan det elektrisk højdejusterbare skrivebord MILLA fra TOPREGAL nemt indstilles til den perfekte arbejdshøjde. Især kvinder vil blive glade for at høre, at der kan opbevares op til tre niveauer - så skrivebordets optimale arbejdshøjde også kan opbevares yderligere, når man har pumps på.

Møder i form af et stand-up er mere produktive og hurtigere

Et sidde-stå-bord inviterer to eller flere kolleger til at holde et kort møde ved pc'en sammen, mens de står. Fordelene ved den deraf følgende bevægelse - f.eks. i forbindelse med en vigtig beslutning - på arbejdspladsen gælder også for de kortvarige "assistenter" ved dit højdejusterbare skrivebord; endda noget forstærket, da dine kolleger også vil gå hen til dig først. En anden fordel ved det stående møde med kort varsel eller "stand-up-møde" er, at mødets varighed automatisk forkortes, for hvem af deltagerne vil stå i timevis og diskutere problemer og fordeling af opgaver eller ikke komme til sagen i lang tid, når der skal træffes nødvendige beslutninger? Det kan du kun gøre, hvis du sidder i en behagelig konferencestol med en varm kop kaffe ved et konferencebord og diskuterer, debatterer eller løser problemerne sammen. En stand-up, der foregår ved dit eget højdejusterbare skrivebord, er derfor kortere og mere effektiv.


Et siddestillingsbord til en rimelig pris

Prisen for et højdejusterbart skrivebord varierer meget på markedet. Manuelt indstillelige skriveborde (med en svingkurv) er stadig billigere end skriveborde med elektrisk drev, men vores MILLA-model er også overbevisende her. Leveringen er gratis, og vores 1-års garanti gælder også her.

5 nyttige tips til at arbejde ved et højdejusterbart skrivebord, der nemt kan integreres i hverdagen på kontoret:

  1. Lav arbejde, der varer mellem 15 og 60 minutter i stående stilling, og gør det flere gange om dagen, hvis du har lyst.
  2. Når du koordinerer med kolleger ved skrivebordet, kan du hæve den til en fælles stand-up.
  3. Konferenceopkald / længere telefonopkald kan også foretages stående.
  4. Bevægelse, mens du står, er vigtig - indarbejd regelmæssigt holdningsændringer.
  5. Skriv aftaler/påmindelser i den elektroniske kalender, der minder dig om stående faser, straks efter du har opsat det nye skrivebord.

Har du yderligere spørgsmål? Vores eksperter besvarer dem gerne - du skal blot sende en e-mail, ringe eller bruge onlinechatten.

...... læs mere