Alle produkter

Grenreol tilbehør

Grenreolerne fra TOPREGAL er udviklet til at opbevare lange varer og kan holde til en belastning fra 1250 kg til 6000 kg på de 50 til 125 cm lange grene. Lakeret eller galvaniseret: Tilbehøret og varerne, der matcher vores grenreoler, imponerer med deres høje kvalitet og til den rimelige pris, du forventer af TOPREGAL. Du finder et stort udvalg af ekstra tilbehør samt sikkerhedsrelateret tilbehør i vores produktsortiment. Der findes også praktiske artikler til organisering, sortering og mærkning af lange varer.

Vælg den passende type af grenreol

Stativer til grenreoler: Det, som er nødvendigt at vide

Med højder mellem 200 cm og 600 cm tilbyder grenreolstativerne et pladsbesparende alternativ til de sædvanlige pallereoler. Stativerne fås i versionerne KR2500, KR3000 og KR6000, hver med forskellig maksimalhøjde og belastningskapacitet. Den dobbeltsidede version gør det muligt at lagre 2500-6000 kg på et stativ. Vores KR2500-grenreolstativer har en særlig egenskab. Mens de to andre versioner har grene, som kan monteres fleksibelt i forskellige højder efter behov, er grenene svejset fast til stativet på KR2500. Dette giver yderligere stabilitet og en højere belastningskapacitet. De ti 50 cm lange grene holder hver en vægt på op til 250 kg.

Versionerne KR3000 og KR6000 kan også købes som en galvaniseret variant, der muliggør udendørs brug eller brug under særligt ætsende forhold. Den høje materialetykkelse og det stabile materiale fjerner risikoen for deformation under den angivne nominelle belastning. Vær på den sikre side med grenreolstativer fra TOPREGAL.

Afstivninger til grenreoler: Det, som er nødvendigt at vide

Feltbredden og højden kan tilpasses din anvendelse afhængigt af de varer, der skal opbevares. For grenreoler defineres dette ikke med traverslængden, som det er tilfældet med palle- eller opbevaringsstativer, men med afstivningerne mellem de enkelte grenreolstativer. Vi tilbyder dem i bredder på 1 m eller 1,5 m og begge lakeret i RAL 5005-signalblå farve og galvaniseret til udendørs brug. Vandrette og diagonale afstivninger skrues skiftevis fast mellem stativerne for at give grenreolstativet den nødvendige stabilitet. For at opbygge et komplet hyldefelt har du derfor brug for mindst 2 stativer og en passende afstivning for at kunne montere disse mellem grenreolstativerne. Hvor mange afstivningsstænger der er behov for, afhænger som udgangspunkt af grenreolens højde. For at give dig den bedst mulige støtte tilbyder vi naturligvis kun egnede afstivningssæt, herunder det komplette monteringsmateriale.

Sikkerhed frem for alt

En grenreol kommer sjældent alene. For det meste anvendes der ud over et reolsystem også transportkøretøjer såsom gaffeltrucks, stablere eller palleløftere for at lette dagligdagen på lageret. For at beskytte reolstativerne og de nederste konstruktioner af din reol mod kollisioner har du brug for sikkerhedsrelevant tilbehør som eksempelvis beskyttelsespullerter, en kollisionsbeskyttelse i U- eller L-form eller endda en hel kollisionsbeskyttelsesplanke. På den måde beskytter du ikke bare dine reoler samt varer og råmaterialer, som opbevares i dem. Brug af passende beskyttelsesanordninger foreskrives også af DGUV 108-007. Kollisionsbeskyttelsesplankerne og kollisionsbeskyttelse er desuden enkelt fastgjort til gulvet med boltankre. Disse sikkerhedsanordninger er TÜV-testede og opfylder alle relevante lovbestemte standarder og regler. Vær på den sikre side med sikkerhedsrelevant tilbehør fra TOPREGAL.

Grene: Det, som er nødvendigt at vide

Delvist svejsede, kan hænges på delvist fleksibelt. Sådan er grenene til vores reolsystemer fra TOPREGAL. Adskillige stabile og robuste grene er uundværlige, når det kommer til opbevaring af lange varer. Vores grene er særligt holdbare og kan modstå de tungeste opbevaringskrav takket være hærdningen af vores stål- og pulverlakering eller galvanisering. Også her skal man huske følgende: Materialet bestemmer brugsstedet. Lakerede grene bør ikke anvendes i ætsende miljøer, herunder udendørs arealer. Til dette formål tilbyder vi også grene til KR3000 og KR6000 som en galvaniseret version. Med tre forskellige længder kan du derefter frit bestemme, hvor meget du vil opbevare på en reol. Hver gren kan bære en belastning på op til 500 kg. Hold dig ikke tilbage, og lad grenene fra TOPREGAL holde dine varer for dig.

Støtter til grenreoler: Det, som er nødvendigt at vide

Grenreolstativer er meget lette at udvide. Med en hyldestøtte fra TOPREGAL gør du det nemmere at opbevare pakker, mindre varer eller endda individuelle genstande, der ikke falder ned mellem grenene. En hyldestøtte til vores grenreolstativer er også med til at sikre, at lange varer ikke bøjes. Disse fås enten i træ, til lettere varer op til maksimalt 400 kg indendørs, eller som gitter, der også er egnet til udendørs brug og har en belastningskapacitet på 500 kg. De praktiske støtter er sikret med yderligere monteringsstænger, som medfølger i leveringen. Disse monteringsstænger kan også bestilles individuelt, hvis du allerede har passende støtter til dit grenreolsystem.

...... læs mere