+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Grenreol tilbehør

Header

TOPREGAL's kragbåndsreoler, der er designet til opbevaring af lange varer, kan holde en høj belastning på 1250 kg op til 6000 kg på deres 50 til 125 cm lange kragbånd. Uanset om de er malede eller varmforzinkede: Tilbehøret og de enkelte dele, der passer til vores udkragede reoler, inspirerer med høj kvalitet og til en fair pris, som du er vant til fra TOPREGAL. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af ekstra tilbehør samt sikkerhedstilbehør. Desuden er der praktiske artikler til at ordne, sortere og mærke det opbevarede langgods.

Vælg den passende type af grenreol

Stativer til cantileverreoler: Det skal du vide

Med højder på mellem 200 cm og 600 cm giver de fritstående stativer et pladsbesparende alternativ til de sædvanlige pallereoler. Stolperne adskiller sig fra typerne KR2500, KR3000 og KR6000 med hensyn til maksimal højde og bæreevne. I den dobbeltsidede version kan der således placeres 2500 - 6000 kg på en enkelt stolpe. En særlig egenskab findes i vores udkragede rackstativer af typen KR2500. Mens de to andre to armlæn kan ophænges fleksibelt i forskellige højder alt efter behov, er de permanent svejset fast til KR2500's stolpe. Dette giver ekstra stabilitet og en højere belastningskapacitet. De ti 50 cm lange udkragede arme kan hver især bære en vægt på op til 250 kg.

KR3000- og KR6000-typerne kan også købes som varmgalvaniserede versioner, hvilket gør det muligt at anvende dem udendørs eller under særligt korrosive forhold. Den store materialetykkelse og det stabile materiale gør deformation ved den angivne nominelle belastning umulig. Vær på den sikre side med TOPREGAL's udkragede stativer til stativer.

Stænger til fritstående reoler: Det skal du vide

Afhængigt af hvad der skal opbevares, skal bådens bredde og højde passe til din anvendelse. I forbindelse med udkragede reoler defineres dette ikke af spærlængden, som det er tilfældet med pallereoler eller lagerreoler, men af afstivningen mellem de enkelte udkragede reolstænger. De fås hos os i bredder på 1 m eller 1,5 m og kan males i RAL5005 signalblå samt varmforzinkes til udendørs brug. Her er der skiftevis horisontale og diagonale afstivere boltet fast mellem stolperne for at give det fritbærende stativ den nødvendige stabilitet og dermed stabilitet. For at bygge et komplet hyldebånd skal du derfor bruge mindst 2 stolper og de nødvendige afstivninger til at kunne fastgøre dem mellem de udkragede reoler. Hvor mange afstivningsstænger der er nødvendige, afhænger grundlæggende af højden på det fritbærende stativ. For at kunne hjælpe dig bedst muligt tilbyder vi kun matchende forstærkningssæt inklusive det komplette monteringsmateriale.

Sikkerhed først

Et cantilever reolsystem leveres sjældent alene. Ud over et reolsystem bruges der normalt industritrucks som f.eks. gaffeltrucks, højløftsbiler eller endda højhastighedstrucks til at lette den daglige lagerrutine. For at beskytte reolstængerne og de nederste strukturer i dine reoler mod kollisioner har du brug for sikkerhedsrelevant tilbehør som f.eks. kollisionsbeskyttelsespollere, en U- eller L-formet kollisionsbeskyttelse eller endda en hel kollisionsbeskyttelsesplanke. Det beskytter ikke kun dine hylder og de varer og råvarer, der opbevares på dem. Brugen af passende beskyttelsesudstyr er også foreskrevet i DGUV 108-007. Stødbeskyttelsesplankerne og kollisionsgitterne fastgøres også ganske enkelt til gulvet med boltforankringer. Disse sikkerhedsanordninger er TÜV-testet og opfylder alle relevante standarder og bestemmelser fra lovgiveren. Vær på den sikre side med det sikkerhedsrelevante tilbehør fra TOPREGAL.

Cantilever-arme: Det skal du vide

Delvis fast svejset, delvist fleksibelt fastgjort. Dette er de udkragede arme til vores reolsystemer fra TOPREGAL. Til opbevaring af lange varer er det nødvendigt med flere stabile og robuste udhængsarme. Takket være hærdningen af vores stål og pulverlakering eller varmforzinkning er vores udkragede arme særligt holdbare og kan modstå de tungeste opbevaringskrav. Endnu en gang er det materialet, der bestemmer anvendelsesstedet. Malede udkragede arme bør ikke anvendes i korrosive miljøer, herunder udendørs områder. Til dette formål tilbyder vi også de udkragede arme til KR3000 og KR6000 som varmgalvaniserede versioner. I tre forskellige længder kan du selv bestemme, hvor meget du vil opbevare på en hylde. Hver arm kan tåle en belastning på op til 500 kg. Hold dig ikke tilbage, og lad de fritstående arme fra TOPREGAL holde dine varer for dig.

Understøttelser til cantileverreoler: Det skal du vide

Det er ganske enkelt at udvide et cantileverregal. Med en hyldebærer fra TOPREGAL gør du det nemmere at opbevare pakker, mindre varer eller endda enkelte genstande, som ikke længere kan falde igennem mellem de udkragede arme. Sikring mod afbøjning af lange varer er også mulig med en hyldeunderstøttelse til vores udkragede reoler. De fås enten i træ til lettere gods op til maksimalt 400 kg indendørs eller som gitter, der også er egnet til udendørs brug og har en belastningsevne på 500 kg. De praktiske hylder fastgøres med ekstra fastgørelsesstænger, som allerede er inkluderet i leveringen. Disse fastgørelsesstænger kan også bestilles enkeltvis, hvis du allerede har passende understøtninger til dit udkragede stativ.

...... læs mere