Alle produkter

Konfigurator til solcelleparkering

Solcelleparkerings-konfiguratoren fører dig til din individuelt planlagte solcelleparkering med et klik med musen. På den måde kan parkeringsarealer udnyttes effektivt til energiproduktion ved hjælp af solcellesystemer. Naturligvis opfylder de også deres primære formål, nemlig at beskytte de køretøjer, der er parkeret nedenunder. Vores online-konfigurator til parkeringshuset med solceller eller solcelleloftet hjælper dig med designet og giver information om dimensioner og ydeevne. Takket være den praktiske delingsfunktion kan dit design nemt gemmes i konfiguratoren og sendes via et link.
læs videre
Varen er midlertidigt udsolgt Forventet levering fra: 00.00.0000
ekskl. 19% moms
Leveringstid
4 - 6 arbejdsdage
Forsendelse
Fragtfrit
Tekniske oplysninger
Noter

Monter SoloPort solcelleloftet på steder, hvor du har byggetilladelse, og forankr det forsvarligt. Kontakt om nødvendigt det kontor eller den myndighed, der er ansvarlig for dig, for at afklare de byggelovsmæssige forpligtelser i forhold til solcelleparkeringen. Som operatør er du ansvarlig for at indhente de relevante byggetilladelser. Disse kan variere afhængigt af installationens placering, dvs. efter land, forbundsstat eller by. Installation, vedligeholdelse og servicearbejde skal også udføres regelmæssigt af specialiseret personale i overensstemmelse med gældende regionale standarder og forskrifter. Elektrisk arbejde må kun udføres af kvalificerede elektrikere eller under deres ledelse og opsyn. Kontakt os venligst, hvis du har brug for hjælp til din planlægning.

Leveringsomfang/pakkeliste
Pos.
Varenavn
Antal

En solcelleparkeringsplads med solceller med et museklik

Skab din solcelleparkering i få trin, som ikke kun beskytter dig mod vejret, men også genererer grøn energi - for eksempel til de elektriske køretøjer, der parkeres nedenunder. Vil du udstyre en åben plads med et solcelleloft til parkering? Brug vores praktiske online-konfigurator til at planlægge antallet af baldakiner til din solcelleparkeringsplads på forhånd. Bredden på solcelleoverdækningerne samt enkeltsidede eller dobbeltsidede varianter kan defineres eller multipliceres. Du har også mulighed for at konfigurere overdækningen uden solcellemoduler. Det betyder, at alt kan skræddersys til dine behov og forholdene på stedet.

Overdækningen til solcelleparkeringen fra SoloPort

Find den rigtige størrelse solcelleloft til din parkeringsplads, og giv dine parkerede biler beskyttelse og mulighed for at tanke billig solenergi, ligesom under en solcellecarport fra SoloPort. Du kan se antallet af solcellemoduler, effekten i kilowatt og antallet af parkeringspladser på et øjeblik. Takket være vores brugervenlige konfigurator når du dit mål på ingen tid.

Grøn energi takket være SoloPort

Invester i fremtiden og giv et bidrag til vores miljø med SoloPort. Start nu og forvandl din parkeringsplads til en miljøvenlig, grøn energikilde, der beskytter og samtidig bidrager til bæredygtighed. SoloPort er et brand, der står for en bæredygtig fremtid, hvor innovative energikoncepter og miljøvenlige løsninger danner grundlaget for bæredygtig mobilitet. Kombinationen af grøn elektricitet og muligheden for nemt at oplade elbiler, elcykler og elværktøj gør vores solcellecarporte og solcelleparkeringen til et unikt og innovativt alt-i-et-system.

... læs mere