+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Vores vision

– verdens BEDSTE ONLINE-forhandler
for lager- og driftsmaterialer. Arbejdsglæde, begejstrede kunder og den unikke virksomhedskultur er vores garanti for succes.

Som B2B online postordrevirksomhed har TOPREGAL siden 2019 tilbudt sine kunder ikke kun industrirækker af høj kvalitet, men også flere og flere produkter, der er nødvendige i hele lager- og driftsmiljøet. For eksempel sælges industritrucks, driftsteknologi og rengøringsudstyr under varemærkerne SolidHub, TecMaschin og wipeket.

Vi baserer vores daglige tænkning og handlinger på følgende vejledende principper på en kunde- og medarbejdercentreret måde:

Vores ambitioner

Kunde- og medarbejdertilfredshed er vores højeste prioritet. Derfor udvikler vi hele tiden nye kundeorienterede produkt- og serviceløsninger, som vi kan levere og tilbyde inden for den kortest mulige tid. Desuden er vores medarbejderes trivsel og motivation meget vigtig for os, og derfor giver vi ønsker og behov den nødvendige frihed.


Vores DNA

Hos TOPREGAL lever vi, ud over de værdier, der er nævnt her, i åben og ærlig kommunikation, anerkendende interaktion og i agile strukturer for at kunne nå vores mål sammen.

Hjælpsomhed
Respekt
Tillid
Holdånd
Anerkendelse
Entusiasme