+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Konferenceborde

Header

Beslutninger træffes, strategier vedtages og meget mere ved et mødebord. Det er godt, når konferencebordet giver masser af plads, lader irriterende kabler forsvinde og frem for alt overbeviser med enormt modstandsdygtige materialer.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

Varietet
Bredte (mm)

InduktivSidepladser


Vis alle filtre

39 artikler

Udsigten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Med disse tips kan du hurtigt finde det rigtige konferencebord til din virksomhed.

Folk samles ved et mødebord og spreder trykte koncepter ud på det. Skrivning, markering og indtastning i mødelokalet, nogle gange i flere timer, og drøftelse over en stærk kop kaffe, indtil resultatet er rigtigt. Et konferencebord skal kunne holde til meget og have en plejeløs og ufølsom overflade, der nemt kan tørres af, selv hvis en pen eller en overstregningstusch bliver trukket for hurtigt hen over papiret. Eller hvis der bliver spildt drikkevarer, eller hvis den bærbare mus bruger flere timer på den.

Kabelkanalen - næsten usynlig, men uundværlig

Det bedste valg til et moderne mødebord er et konferencebord med en kabelkanal. På den måde kan kablerne til præsentationsudstyret hurtigt og nemt forsvinde ind i bordet. Især i dag, hvor møder næsten altid afholdes med beamere og notesbøger, bør et konferencebord yde dette retfærdighed og have mindst én kabelskakt og kabelkanal.

Størrelse betyder noget! - I det mindste når du køber et nyt konferencebord

Størrelsen og formen af det nye konferencebord skal overvejes nøje: Et for lille bord skal før eller siden udskiftes, eller det vil begrænse arbejdet enormt - et for stort bord kan visuelt kvæle et lille rum og fratage konferencedeltagerne den ofte nødvendige bevægelsesfrihed. Derfor bør antallet af personer vælges generøst, men ikke utopisk. Det optimale konferencebord til små og mellemstore virksomheder er beregnet til ca. otte personer: to til tre personer kan sidde komfortabelt ved bordet til en jobsamtale uden at føle sig fortabt som ved et for stort mødebord; men også strategimøder med mange beslutningstagere ved bordet er ikke noget problem med et konferencebord til 8-10 personer. Men hvis du kan fylde et stort mødelokale, bør du også vælge et tilsvarende stort konferencebord, så rummet og bordet passer sammen i størrelse. Et for lille konferencebord i et stort mødelokale ser hurtigt fortabt og småt ud. Reglen her er "don't spill it, make it big" - et konferencebord til 12-14 personer er det helt rigtige for dig.


Jo større bordet er, jo vigtigere er det at sikre, at det er stabilt. Konferenceborde med en gennemgående skidramme i stedet for konventionelle bordben har vist sig at være ekstremt stabile og robuste. Uanset hvor intensivt du skriver eller gestikulerer mod personen ved siden af dig, vil du ikke have noget imod det.


Det er naturligvis ikke kun konferencebordet, der gør indtryk - det er det harmoniske ensemble med matchende og komfortable konferencestole , der fuldender dit mødelokale. Det bedste af det hele er direkte i konferencebordssættet: bord og matchende antal stole med et enkelt klik.

...... læs mere