Alle produkter

Varer & tilbehør til reoler

Tilbehør til reoler til alle kasser

Du har allerede en eksisterende pallereol og vil gerne udvide den eller ændre dens funktion? Så hjælper vi dig gerne med vores TOPREGAL-tilbehør. Alle vores reoler, arbejdsborde og arbejdsbænke, der er baseret på vores pallereoler, kan ændres og tilpasses. Vores enkeltdele omfatter ikke kun klassiske elementer som hyldeknægte, hylder og tværstænger, men også tilbehør, der grundlæggende ændrer den måde, hylden fungerer på. Der kan f.eks. fastgøres magnetstrimler til mærkning af hyldefag, der kan indsættes særlige tøndeholdere, så tønder kan opbevares sikkert liggende, eller der kan endda tilføjes hele skuffeskabe til en eksisterende hylde. Med det modulære system fra TOPREGAL er du altid på den sikre side.

Komponenter og tilbehør til pallereoler

Vores pallereoler muliggør sikker og nem opbevaring af tunge byrder. Pallereolerne samt tværbjælkerne og hylderne bestemmer, hvor meget vægt der kan opbevares. Derfor inddeler vi også vores enkeltdele og tilbehør i kategorierne PR4500, PR9000 og PR15000. Belastningen bestemmes hovedsageligt af materialetykkelsen, og derfor er reolkomponenterne i PR15000 betydeligt mere massive end deres mindre brødre. Anvendelsen har en særlig indflydelse på, hvilken hyldebærer der skal vælges. Hvis der f.eks. opbevares tørre og lette genstande, er det tilstrækkeligt med en simpel træhylde. Så snart tingene bliver tungere, anbefaler vi, at du vælger stålstøtter, trådnetstøtter eller en rist for at klare den højere punktuelle belastning. Desuden har trådnet og gitterhylder en afgørende fordel: Hvis det skulle blive forvirrende på lageret, kan du se nedefra, hvilke varer der er blevet opbevaret på de høje hylder.

Galvaniseret er trumfkortet

Uanset om det er en gør-det-selv-butik, en plantebutik, varehåndtering eller ydersiden af en lagerhal: Alle, der nogensinde har måttet opbevare udendørs, ved, at dette kun er muligt med varmgalvaniserede reoler. Derfor tilbyder TOPREGAL et bredt udvalg af forskellige typer tilbehør til varmgalvaniserede reoler. Uanset om det er pallerækker eller karnapper: Hos os finder du reoler, som du også kan bruge udendørs, med eller uden hylder. De galvaniserede udkragede stativer er perfekte til praktisk udendørs opbevaring af lange varer.

Tilbehør til arbejdsborde: Noget for enhver smag

Vores reolsystemer er perfekte til opbevaring af hele paller, lange varer og netkasser. Vores arbejdsborde og deres brede udvalg af tilbehør tilføjer endnu en facet til dette tilbud. Så du kan lave mere end blot samlearbejde på disse praktiske arbejdsstationer. Med de geniale perforerede bagpaneler og sidepaneler kan du også omdanne stationerne til et opbevaringssted for værktøj og sikkerhedsudstyr, som altid skal være inden for rækkevidde. Samtidig omfatter tilbehøret til arbejdsbordene også vores hyldebærere og tværstænger, hvilket betyder, at arbejdsbordene også nemt kan integreres i hylder på et senere tidspunkt. Det er især praktisk, når der er lidt plads i produktionsområdet. De integrerbare værktøjsskabe kan bruges i både arbejdsborde og hylder til sikker opbevaring af små dele, moduler eller værktøj. Desuden kan TOPREGAL værktøjsskabe aflåses. Hvis du har brug for en mobil arbejdsbænk, er det også muligt uden problemer. Stativerne til TOPREGAL-arbejdsbordene er højdejusterbare og kan efter ønske forsynes med hjul. Disse mobile arbejdsborde giver mulighed for fleksibel værkstedsdrift med skiftende arbejdsstationer.

Lodret, genial opbevaring

Med de praktiske vertikale stativer fra TOPREGAL får din logistik en ny dimension. Mens du kun kan opbevare varer horisontalt på konventionelle tunge reoler, kan du skabe plads på dit lager igen med vores vertikale reoler og de tilhørende enkeltdele. Brug den fulde højde, og opbevar lange varer lodret. Ved hjælp af vores individuelle dele til vertikale reoler kan dine TOPREGAL vertikale reoler udvides efter behov. Dette giver dig mulighed for at reagere dynamisk på større lagerbehov. Med de praktiske arminddelere kan du opdele forskellige varer og dermed sikre orden. De lodrette hyldeknægte fås i forskellige højder fra 300 til 400 cm. De supplerende gummistrips giver et sikkert greb, så dine varer ikke glider til siden. Overbevis dig selv om vores fleksible vertikale reolsystem.

...... læs mere