+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Lejr

20.000 m² lagerplads i Filderstadt (BW) og yderligere 10.000 m² lagerplads i Wesel (NRW) - og siden sommeren 2022 yderligere 20.000 m² fordelt på fire haller til lager og produktion i Pasewalk (MV). Lagerhallerne er fuldt forsynede, og det meste af TOPREGALs produktsortiment kan findes på stedet.

TOPREGAL WAREHOUSE

Selv store mængder er umiddelbart tilgængelige - på denne måde sikrer vi hurtig levering til vores kunder i Tyskland, Østrig, Schweiz og mange andre europæiske lande. Selv store ordrer med kort varsel håndteres uden videre med lageret.

Alle ordrer er klar til afhentning med kort varsel (48 timer) fra vores lagerlokationer i Baden-Württemberg, Nordrhein-Westfalen og Mecklenburg-Vorpommern. Vores lagermedarbejdere læsser gerne varerne pakket på europaller ind i dit køretøj. Vi informerer dig naturligvis om pakkestørrelse og vægt på varerne for planlægning af din egen afhentning på anmodning. Og det bedste ved det er, at de, der selv afhenter varerne, får 5% rabat på nettosalgsprisen.

Vi byder dig gerne velkommen i vores showroom/lager til en produktinspektion efter aftale og til personlig rådgivning af en af vores sælgere.

Udsigt i et af vores lagre Udsigt i et af vores lagre

Samling af en ordre med en gaffeltruck Samling af en ordre med en gaffeltruck

Ønsker du mere information om forsendelse? Vi har forklaret forsendelsesprocessen, forsendelsesomkostninger og andre nyttige oplysninger på siden Forsendelse der er samlet til dig.

Vores lagerplaceringer i Tyskland

Nedenfor finder du adresserne på vores lokationer, der tilbyder selvafhentning. Som regel vil dine bestilte varer være klar inden for 48 timer. Vær dog også opmærksom på kommunikationen under bestillingsprocessen med vores salgsteam.

Lager BW: Industriestr. 3, 70749 Filderstadt

Lager NRW : Nordstr. 3, 46485 Wesel

Lager MV: Am Industriepark 80, 17309 Pasewalk