Alle produkter

Lejr

20.000 m² lagerplads i Filderstadt (BW) og yderligere 10.000 m² lagerplads i Wesel (NRW) - og siden sommeren 2022 yderligere 20.000 m² fordelt på fire haller til lager og produktion i Pasewalk (MV). Lagrene er fuldt lagerførende, og det meste af TOPREGALs produktsortiment findes på stedet.

Selv store mængder er tilgængelige med det samme - og sikrer dermed hurtig levering til vores kunder i Tyskland, Østrig, Schweiz og mange andre europæiske lande. Selv store ordrer med kort varsel kan nemt håndteres med lageret på lager.

Alle ordrer er klar til afhentning med kort varsel (24 timer) fra vores to lagre i Baden-Württemberg og Nordrhein-Westfalen. Vores lagermedarbejdere læsser gerne varerne pakket på europaller ind i dit køretøj. På anmodning oplyser vi dig naturligvis om emballagemålene og vægten af artiklerne, så du kan planlægge en Selvindsamling med. Det bedste af det hele: Selvindsamlere får 5 % rabat på nettosalgsprisen.

Vi byder dig gerne velkommen i vores showroom/lager til en produktinspektion, hvis du aftaler en kort tid i forvejen, og en af vores salgsmedarbejdere vil gerne rådgive dig personligt.

Volles Lager bei TOPREGAL Udsigt til et af vores lagre

Entnahme Regalauftrag mit Gabelstapler Sammensætning af en ordre med en gaffeltruck

Ønsker du flere oplysninger om forsendelse? Vi har samlet forsendelsesprocessen, forsendelsesomkostningerne og andre nyttige oplysninger til dig på denne side Forsendelse side til dig.


trusted shops light
4.75
Meget godt