Alle produkter

Opbevaringsreol tilbehør

Header

Højeste kvalitet på alle områder. Dette gælder for alle vores produkter, men især for vores reoler. Det er kun muligt at finde passende løsninger til alle anvendelser med modulære komponenter. Derfor tilbyder vi dig her muligheden for at vælge dine egne moduler og tilbehør til din FB200 reol.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

10 artikler

Udsigten
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
75,24 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit

Den modulære løsning til din applikation

På baggrund af mange års erfaring i tæt samarbejde med lageroperatører og med at udstyre små til store lagre kan vi sige én ting: Der er ikke to lagre, der er helt ens, og hvert enkelt kræver sin helt egen løsning af reolsystemer. Til dette formål tilbyder vi et bredt udvalg af præfabrikerede reolsystemer, men også enkeltdele og tilbehør til reolsystemer. Fra den enkle tværstang til gitterriste over hylder i træ eller stål til opretstående profiler med højder på 200, 250 eller endda 300 cm finder du de enkelte reoldele, du har brug for til at supplere, udvide eller ombygge dit reolsystem.

TOPREGAL er baseret på en holistisk produktportefølje, hvor intet mangler. Det er også muligt at tilføje en tillægshylde inkl. stålhylde direkte i indkøbskurven. Her er alle de små dele, du har brug for til montering, f.eks. bundplader, skruer, boltankre og møtrikker, og naturligvis også stolper, fastgørelsesbøjler og tværstænger til reolen.

Hvis du stadig er usikker på monteringen eller pasformen af din reol, er du velkommen til at kontakte vores serviceafdeling. Vores eksperter i reoler rådgiver dig gerne og hjælper dig med at finde den rigtige løsning. Vi tilbyder naturligvis også en monteringsservice. Vores montører monterer dine reoler på kortest mulig tid. Så kan du være sikker på, at den står sikkert indtil næste årlige inspektion af reoler.

At vælge et TOPREGAL reolsystem er at stole på professionelle. Med den modulopbyggede FB200 kan du udvide dine reoler efter eget ønske. Med hylder af træ eller stål, med forskellige tværbjælker eller også med bundplader og opretstående profiler. Hos os er du på den sikre side.

...... læs mere