Alle produkter
Opbevaringsreol tilbehør

Opbevaringsreol tilbehør

Vores service er lige så stabil som vores reoler. Ud over de typiske komplette tilbud og en selvkonfigureret løsning til vores opbevaringsreoler tilbyder vi naturligvis også de enkelte dele og det rigtige tilbehør til din opbevaringsløsning. Vi skelner mellem kategorierne opbevaringsreolstativer, traverser og støtter samt værktøjsskabe og perforerede vægge eller sidevægge. Samt hvad du ellers har brug for nu eller senere til din opbevaringsreol: Den finder du her til den sædvanlige rimelige TOPREGAL-pris og det løfte om kvalitet, som vores firma står for.

Opbevaringsreol – Traverser

Opbevaringsreol – Traverser

Bredde: 220 cm / 110 cm
Vis produkter
Tilbehørsvarer indlæses

Det valgte tilbehør kunne ikke indlæses.

Opbevaringsreol – Hyldestøtter

Opbevaringsreol – Hyldestøtter

Vis produkter
Tilbehørsvarer indlæses

Det valgte tilbehør kunne ikke indlæses.

Opbevaringsreol – Værktøjsskabe og skabe

Opbevaringsreol – Værktøjsskabe og skabe

Vis produkter
Tilbehørsvarer indlæses

Det valgte tilbehør kunne ikke indlæses.

Opbevaringsreol – Perforerede vægge og sidevægge

Opbevaringsreol – Perforerede vægge og sidevægge

Vis produkter
Tilbehørsvarer indlæses

Det valgte tilbehør kunne ikke indlæses.

Opbevaringsreol – Tilbehør

Opbevaringsreol – Tilbehør

Vis produkter
Tilbehørsvarer indlæses

Det valgte tilbehør kunne ikke indlæses.

Opbevaringsreolstativ: Det, som er nødvendigt at vide

Vi tilbyder opbevaringsreoler i en højde på mellem 200 cm og 400 cm. Alt efter hvilken højde din lagerhal, din butik eller dit byggemarked er, så har vi det rette. Med en feltbelastning på 2000 kg opbevarer vores reolstativer dine varer optimalt. De fås også i seks forskellige dybder, mellem 40 cm og 120 cm, for at gøre bedst mulig brug af ledig plads og alligevel ikke være begrænset af den udnyttede plads. De robuste boltankre, der bankes dybt ned i jorden, sikrer den høje stabilitet i vores opbevaringsreolstativer. Vær på den sikre side. Med hyldestativer fra TOPREGAL.

Opbevaringsreol – Traverser: Det, som er nødvendigt at vide

Med 2 længder ( 110 cm, 220 cm) og 2 udformninger (firkantet og rund) klarer pallereoltraverserne fra TOPREGAL den vigtigste opgave i lageret: De tager lasten. Og slet ikke så lidt: Belastningskapaciteten på traverserne til vores opbevaringsreoler er 500 kg. Dette gør det muligt at opbevare mellemtunge til tunge genstande i en professionel opbevaringsreol. Den ukomplicerede montering ved hjælp af låsestifter, der tilsluttes opbevaringsreolstativerne, gør opsætning og eftermontering af traverserne særligt let. Den slående orange signalfarve giver ekstra sikkerhed, da ingen travers og derfor intet niveau kan overses. Der undgås kollisioner, og driftssikkerheden opretholdes. Lad TOPREGAL tage lasten med opbevaringsreoltraverser.

Opbevaringsreol – Støtter: Det, som er nødvendigt at vide

Træ, stål, gitterrist og multiplex-plade. TOPREGAL-hyldestøtterne til vores opbevaringsreoler er lige så alsidige som deres anvendelse. Her har de enkelte materialer til og udfærdigelser af støtter deres særlige egenskaber. Træstøtter er eksempelvis nyttige, hvis der skal opbevares lette genstande i tørre rum. Skulle brandbelastningen i en bygning være for høj, er mere holdbare materialer, såsom et gitter af galvaniseret stål, også velegnede. De kan også godt udsættes for korroderende omgivelser. Multiplex-pladen er nok det mest raffinerede valg i denne sammenhæng. Med et smukt bøgelook fanger den ikke kun øjet, men giver også større robusthed sammenlignet med den blødere træplade. Dette gør den ideel til at udvide din opbevaringsreol med et arbejdsbord. Specialbehandlingen af denne resistente støtte giver også beskyttelse mod indtrængning af væsker, der kan beskadige træet. Hvilken hyldestøtte der passer til dig, afhænger af dit anvendelsesformål. Vores TOPREGAL-eksperter vil gerne rådgive dig, når det kommer til at vælge den optimale hylde til din opbevaringsreol.

Skabe: Den fornuftige udvidelse

Værkstedet og lageret lægger plads til mange forskellige aktiviteter. Det er ikke kun et stort antal værktøj, der bruges til dette formål. Arbejdstrin skal også dokumenteres og arkiveres. Medarbejdere har også brug for et sted til deres arbejdstøj. Til dette formål tilbyder vi skabe med døre og skuffer som tilbehør til opbevaringsreoler, og som kan integreres i opbevaringsreoler for at skabe mere plads. De høje skabe kan rumme arbejdstøj og kan bruges i omklædningsrum. I et hængslet dørskab kan værktøjet nemt opbevares på en velordnet måde eller endda sikres, så det er utilgængeligt for uautoriserede personer. Størrelserne og udstyrsmulighederne for skabe til opbevaringsreoler er meget forskellige. Vores skuffeskabe kan vælges med 4 til 10 skuffer med forskellige dybder og bredder. Tag et kig rundt og se potentialet i skabe fra TOPREGAL.

Perforerede vægge og sidevægge

Praktisk, fleksibel og billig at bruge. Sådan er de perforerede vægge fra TOPREGAL. Disse kan nemt fastgøres til et sidestativ til opbevaringsreolen, som det også er tilfældet med vores traverser, og tilbyder dermed lodret opbevaringsplads til værktøj, åbne opbevaringsbokse og andre hængende genstande, der ikke taber noget ned på arbejdsfladen. Dette giver dig mulighed for at udvide lagerpladsen med en yderligere dimension. Værktøjsholdere, nogle gange også kaldet maskinholdere, er særligt praktiske her. Disse kan tilsluttes den perforerede væg, så værktøj skal opbevares pænt og ordentligt inden for rækkevidde. Du behøver aldrig at lede efter dit værktøj igen. 

Yderligere tilbehør

Magnetbånd, opbevaringsbokse med åben front, afstandsstykker og hyldeopdelere. TOPREGALs øvrige tilbehør til opbevaringsreoler er lige så alsidige som de varer, de skal opbevare. På denne måde kan varer og råvarer let organiseres ved hjælp af en hyldeopdeler eller en opbevaringsboks med åben front. Med magnetbåndet kan du nemt mærke hylder, så hver bevægelse er korrekt under opbevaring og plukning. Du kan også bruge de praktiske dybdebroer til at sikre, at ingen dele eller kasser falder af den anden side af hylden. Ved hjælp af afstandsstykker kan man realisere yderligere funktioner i en opbevaringsreol. Man kan f.eks. placere flere hylder bag hinanden, eller opbevaringsreolen kan fastgøres til væggen. Lad vores TOPREGAL-eksperter rådgive dig, for at du kan finde den bedste reolløsning blandt disse mange muligheder.

...... læs mere