+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Skillevægge

Header

Skillevægssystemerne fra TOPREGAL anvendes til hurtig og nem opdeling af rum og arbejdspladser. Uanset om det er som dekorative rumdelere eller som afskærmning af kontorer, fællesrum, venteområder eller messestande, imponerer rumdelerne med deres elegante udseende og mange muligheder. Skillevæggene kan monteres individuelt i alle længder og vinkler. Selv på tværs er det ikke noget problem for de elegante skillevægge.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

Mobil7 artikler

Rum mirakel skillevæg

Lige, rundt om hjørnet eller endda på tværs. TOPREGAL skillevægge er lige så stilfulde som fleksible og giver dig mulighed for at få mest muligt ud af et åbent kontor. Vores skillevægssystem gør det nemt at opdele et rum i separate arbejdsområder eller adskille individuelle arbejdsstationer fra resten af rummet. Tænketanke, tænkeceller eller endda tænkefabrikker kan nemt skabes med en skillevæg fra TOPREGAL for at give kreativt arbejde en plads i virksomheden. Særligt praktisk her er det materiale, der gør det muligt at fastgøre plakater eller små stykker papir på væggen med stifter. Det giver dig mulighed for at visualisere, præsentere og registrere dine idéer.

Teamwork med stil og funktion

Det er det, som skillevægssystemet fra TOPREGAL tilbyder. De praktiske rumdelere i et ensfarvet, gråmeleret look og beklædt med stof giver ikke kun privatlivets fred, men imponerer også med deres elegante finish. Samtidig dæmper den bløde stofbeklædning også lyden og sørger dermed for et behageligt rumklima på et overfyldt kontor, i kantinen eller på gangen. Med skillevæggene kan du ikke kun adskille rummene, men også skabe nye arbejdsområder. Udstyret med et lille mødebord og bænke kan du hurtigt skabe et arbejdsområde til 2-4 personer uden at have brug for et nyt rum. Denne moderne måde at arbejde sammen på understreges af fleksibiliteten i opdelingssystemet.

Skab plads til kreativitet med vores skillevægssystem fra TOPREGAL.

...... læs mere