+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Lysteder

Header

Sæt dine medarbejderes velbefindende i højsædet, promover miljøvenlige transportformer og sørg for sikkerhed og komfort med passende læskure. Vores rygeskure er designet til at give rygerne et vindbeskyttet regnskur væk fra hovedindgange og gangarealer. De er alle designet til at modstå forskellige vejrforhold. Et solcelledrevet LED-lys med bevægelsessensor er et godt ekstraudstyr, især i den mørke årstid. Derudover tilbyder vi robuste og moderne designede cykelskure, der er ideelle til at beskytte cykler mod vejr og tyveri.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

Varietet8 artikler

Udsigten
15%
Cykelskur F350 (3.500 mm x 2.100 mm x 2.150 mm)
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
Standardpris 8.207,24 kr
6.976,15 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
15%
Cykelophæng F80 (800 mm x 48 mm x 775 mm)
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
Standardpris 873,24 kr
742,25 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit

Cykelskure på arbejdspladsen

Med mobilitetsrevolutionen bliver cykelskure i stigende grad en selvfølge, som virksomheder er nødt til at investere i. Ifølge Statista har omkring 82 millioner cykler kørt på de tyske veje i de seneste år, og tendensen er stadig stigende. Det gør cyklen til et af de mest udbredte transportmidler i Tyskland, og den bliver ofte brugt til den daglige pendling til arbejde. I hovedstaden pendler en tredjedel af alle ansatte f.eks. på cykel til arbejde. Det siger sig selv, at efterspørgslen og behovet for cykelskure vokser. Især med nye modeller og elcykler er medarbejderne glade, når lederne tænker med dem og tilbyder cykelskure foran virksomheden i tråd med trenden.

Bestil cykelskure i metal

TOPREGAL cykelstativer holder dine medarbejderes cykler sikre og beskyttet mod vejret. Selve stativerne er også særligt robuste og holdbare takket være brugen af materialer af høj kvalitet som varmgalvaniseret stål og PC. Afhængigt af behovet kan metalcykelstativerne også udvides fleksibelt, hurtigt og nemt med cykelbøjler. Selve cyklerne kan fastgøres til monteringsstolperne med låse, så de er beskyttet mod tyveri samt vind og vejr.

Oplev rygeskure

Ud over cykelskure i metal tilbyder vi også rygeskure i forskellige størrelser. Takket være deres lette aluminiumsramme er de nemme at transportere fra A til B og derefter placere. Rygeskurene imponerer også med deres ligefremme og enkle design, som passer diskret ind i ethvert miljø. Derudover giver en miljøvenlig LED-solcellelampe med bevægelsesdetektor lys i op til ti timer i mørket - storme og regnvejr er trods alt sjældent ledsaget af strålende solskin.

...... læs mere