Alle produkter

Industriteknik

Header

Mærket TecMaschin står for præcision, kvalitet og praktiske tekniske produkter. Lige hvad der er brug for på lageret og i den daglige produktion. Det er ikke et spørgsmål om, hvor dyrt et apparat er. Det vigtigste er, at de lovede funktioner er gennemført perfekt, og at du kan nyde godt af de innovative produkter fra TecMaschin i lang tid. Hvert produkt har sit eget særlige anvendelsesområde, som det er skabt til.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

VarietetProdukttype


Model

60 artikler

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Teknologi med tradition

Produkterne fra vores mærke TecMaschin-operationsteknik står for innovation, kvalitet og funktionalitet. Tyskerne har længe været kendt for deres opfindsomhed og innovation. TecMaschins tekniske produkter er ingen undtagelse og hjælper dig med at udvikle din virksomhed og inspirere kunderne med dine egne produkter. Dette sortiment er lige så omfattende som det er alsidigt. Fra det lille omsnøringsværktøj, som kan bruges hurtigt og fleksibelt, til palleomvikleren, som automatisk udfører emballageordrer, er alt inkluderet.

Hurtig og ren pakning

Ingen emballageopgave er længere for kortvarig eller for hastet, fordi TecMaschin-omsnøringsprodukterne er designet til at fungere til enhver tid og også til at kunne komme hurtigt i aktion. Du kan stole på TecMaschins praktiske håndomsnøringsværktøj, som gør det muligt at foretage omsnøringen i længden af dit PET-bånd. PET-strop fås også i vores sortiment. Det betyder, at du kan regne med at få alt fra én kilde, og at teknologien fungerer sammen. Det betyder, at du kan dække en stor del af dine emballageordrer med dette produkt alene. Du kan også bruge den praktiske TecMaschin-dispenser til omsnøringsbånd til hurtigt at skifte placering med din omsnøringsstation. Det kan betale sig, hvis de varer, der skal omsnøres, er særligt store eller tunge. Desuden kan håndbåndsværktøjet altid medbringes i den øverste hylde på afvikleren, og den 20 kg tunge båndrulle bliver også meget lettere at håndtere.

Intelligent omsnøring

Pakning er også en leg med den halvautomatiske palleomvikler PWS1650. Med denne robuste og holdbare strækindpakningsmaskine kan du sikkert pakke op til 40 paller i timen uden nogen fysisk anstrengelse. Uanset om du bruger de forudinstallerede programmer eller dine egne individuelt indstillede indpakningscyklusser, vil du altid finde en optimal indstilling til at sikre paller mod skader, snavs og væltning under opbevaring og transport. Stretch wrapper er også det optimale valg, når det gælder bæredygtighed. Takket være pre-stretch-systemet forstrækkes folien med op til 250 % sammenlignet med palleomviklingsmaskiner med mekaniske og magnetiske foliebremse, hvilket betyder et betydeligt besparelsespotentiale for dig i filmforbruget og dermed også besparelser på omkostningerne. En meter film bliver til 3,5 m med forstrækning.

Takket være åbningerne på undersiden af den 1650 mm store drejeskive er PWS1650 også let at transportere med en gaffeltruck og kan anvendes fleksibelt. Palleomvikleren er også udstyret med en fotocelle, der sikrer automatisk højdedetektion. Drejeskiven har en maksimal belastningskapacitet på 2000 kg og roterer med en hastighed på op til 12 omdrejninger pr. minut, hvilket gør indpakningsmaskinen til den optimale pakkemaskine til din virksomhed.

...... læs mere
trusted shops light
4.28
Meget godt