Alle produkter

Samling af hylder

Vi tilbyder dig - fra planlægningen af dine lagerhaller til den professionelle montering af reolsystemerne - alt fra én og samme leverandør. Her kan du også downloade monteringsvejledninger til vores tunge reolsystemer. Derudover tilbyder vi dig også de årligt foreskrevne Inspektion af hylder af dine reolsystemer af vores certificerede TOPREGAL-reolinspektører.

TOPREGAL-opsamlingshold

TOPREGAL-opsamlingshold

Vores interne installationsteam monterer professionelt dit reolsystem i hele Tyskland i overensstemmelse med specifikationerne i DGUV-regel 108-007 (tidligere BGR 234) og DIN EN 15635. På anmodning og i samarbejde med vores partnere i udlandet udfører vi også installationer af vores tunge reolsystemer i andre EU-lande og i Schweiz. Alle installationer af vores Kraftige reoler udføres på grundlag af de tyske lovkrav DGUV regel 108-007 og DIN EN 15635. Den endelige godkendelse af vores reolsystemer foretages også af vores montører/reolbyggere, som er certificeret som reolinspektører. På grund af mange års erfaring inden for reolbyggeri er TOPREGALs montagehold også i stand til at reagere fleksibelt på uforudsete situationer under monteringen og præsentere hurtige løsninger. Når tingene skal gå hurtigt: Aftaler til hyldemontage kan normalt gennemføres selv med kort varsel. Fra store projekter som f.eks. den komplette indretning af et nyt lager til udvidelsen med enkelte rækker reoler - vi tilbyder dig gerne den tilsvarende montering af lagerreoler til hver enkelt ordre.

Montering og demontering af tunge reoler

Du planlægger en omlægning af din lagerkapacitet eller en komplet nyanskaffelse af Pallereoler og har brug for ekspertrådgivning til planlægning? Vores medarbejdere med mange års erfaring inden for lagerteknologi hjælper dig gerne med at planlægge dit lager. Vi tilbyder tunge reoler til alle typer lagervarer som f.eks. europaller, netkasser, langgods og meget mere. Vi planlægger også sammen med dig købet af en passende gaffeltruck med den rigtige gaffellængde for at tage hensyn til de lovmæssige bestemmelser for gangbredden i pallereolerne. Selvfølgelig med den lovbefalede Beskyttelse mod påkørsel af hylde / beskyttelse mod rampe . Vi er i stand til at afmontere dine eksisterende tunge reoler på en professionel måde og samle dem igen på et andet sted. Vi leverer gerne vores reoler, f.eks. pallereoler, med færdigsamlede rammer for at forenkle monteringen på dit lager. Vores montører kan montere alle typer tunge reoler som f.eks: Pallereoler, Opbevaringsreoler, Kragarmsystemer, Dækstativerog mange(r) mere.

Opstilling af reoler under særlige omstændigheder

Forskellige opstillingssteder medfører altid særlige udfordringer ved montering af reolsystemer. Eksempler herpå er:

  • Trafik og gangstier i lageret
  • Vandrør, der løber gennem
  • Gulvvarme
  • Installation på brosten
  • Ujævne gulve
  • Andre strukturelle hindringer

Vores erfarne teknikere vil hjælpe dig med at løse og implementere eventuelle problemer.

Monteringsvejledning til selvmontering

Vi tilbyder altid vores monterings- og betjeningsvejledninger på tysk, engelsk og fransk (INT) for nogle artikler er der yderligere sprogspecifikke versioner af vejledningen. Du finder alle aktuelle manualer på siden "Monterings- og betjeningsvejledninger".  Her skal du blot indtaste modellen, f.eks. PR9000, KR6000 osv.