Alle produkter

Kraftige reoler

Køb tunge reoler hos TOPREGAL

Kraftige reoler er hjertet i ethvert lager og bruges til at opbevare en lang række forskellige varer. For at kunne dække de mest forskelligartede krav til tunge reoler har TOPREGAL GmbH specialiseret sig i et udvalgt sortiment af produkter inden for lagringsteknik. Derfor kan du vælge mellem de forskellige typer af tunge reoler som f.eks. pallereoler, lagerreoler eller multifunktionelle reoler for at finde den rigtige til din virksomhed. Alternativt kan du bruge vores reolkonfigurator til at sammensætte den model, der opfylder alle dine krav til den perfekte tunge reol i dit lager.

Det bedste sted at købe tunge reoler er i vores butik med tunge reoler. Vi tilbyder dig et omfattende udvalg af forskellige tunge reoler til dit lager. Dette omfatter f.eks. vores robuste pallereoler til opbevaring af almindelige europaller eller vores fleksible lagerreoler, som er ideelle til håndtering af opbevarede varer med hånden. Derudover finder du også fritstående reoler til opbevaring af lange og stående varer, dækreoler, tromlerækker samt reoler til hylder i kategorien af tunge reoler.

Alle lagerreoler er i overensstemmelse med den industrielle standard og har derfor en høj bæreevne og lang levetid. Endelig stiller vi høje krav til kvaliteten af vores produkter. Derfor er alle tunge reoler i vores forretning testet i henhold til DGUV-regulativ 108-007 eller DIN EN 15512. Denne test omfatter en test for belastningsevne, stabilitet og styrke. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine tunge reoler opfylder alle lovmæssige krav.

Alle vores tunge reoler i butikken er i princippet plug-in-reoler og derfor nemme at samle og afmontere. Desuden kan du fleksibelt ombygge og udvide reolen efterfølgende, hvis du køber tilbehør til din heavy-duty reol.

I vores butik kan du få færdige, kraftige reoler af høj kvalitet, men også individuelle reoler og praktisk tilbehør til udvidelse af eksisterende reoler. Så hvis dit lager allerede er tilstrækkeligt udstyret med tunge reoler, og du leder efter praktiske tilføjelser til dine arbejdsprocesser, er du velkommen til at tage et kig på vores arbejdsborde og pakkeborde samt vores mobile reoler og borde. De kan tilpasses til dine behov ved hjælp af konfiguratoren og anbefales stærkt for at øge komforten på lageret.

Uanset om du køber tunge reoler eller leder efter enkeltdele, fabriksudstyr eller hele rumsystemer: Din og dit teams sikkerhed er særlig vigtig for os. Derfor vil vi gerne anbefale produkter til din beskyttelse: fra beskyttelse mod stød fra reoler til beskyttelse af maskiner, barrierer og markeringer.

...... læs mere