Alle produkter

Transportudstyr

Header
Filtrer resultater
×

Pris / kr

Max. belastning (kg)

OverfladeDæk
10 artikler

Udsigten
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
15.199,24 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 6 - 11 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
7%
Golfvogn til højre
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
Standardpris 53.199,24 kr
49.399,24 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
9.841,24 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit

Luftdæk, plastdæk eller massive gummidæk: Dækkene gør forskellen

Afhængigt af hvor og hvor ofte det nye transportudstyr skal bruges, er det vigtigt at overveje, hvilke dæk der er bedst egnet til opgaven. Et luftdæk er variabelt og kan om nødvendigt tilpasses det gods, der skal flyttes, for at sikre, at hjulene får en god start - uanset hvor tungt det er. Et luftdæk klarer også næsten enhver overflade perfekt: uanset om den er våd, glat eller ujævn. Især indendørs, hvor man kan køre over skarpe genstande, er det solide gummidæk den bedste løsning. Denne variant er perfekt til kontinuerlig brug. Før du køber, skal du dog huske, at massive gummidæk larmer noget mere end luftdæk. Plastdæk er normalt de mest støjende - men disse er også ekstremt holdbare, da der næsten ikke er noget slid. Men den termoplastiske elastomer, der bruges i vores produkter, forkortet TPE, overbeviser også her med sine stille, men kraftfulde bevægelsesegenskaber. Den lave rullemodstand på trods af den enorme bæreevne er perfekt kombineret her. Plastdæk er derfor også populære til specialvogne.

Alt flyttes hurtigt og nemt: bordvogne og magasinvogne i drift

Uanset om de anvendes udendørs, indendørs eller i begge områder. Magasinvogne eller platformsvogne anvendes i næsten alle virksomheder til praktisk transport af mindre varer, f.eks. kopipapir, pakker eller hvad der ellers skal flyttes i arbejdsmiljøet. Alle hyldeelementer er lavet af robust rustfrit stål og har derfor en lang levetid ved kontinuerlig brug.

Effektivt transportudstyr til hverdagens arbejde: den elektriske ladcykel

I nutidens dynamiske arbejdsverden er effektivitet og fleksibilitet nøglefaktorer for succes. Med sin elektriske ladcykel tilbyder TOPREGAL en effektiv transportløsning, der er specielt designet til værksteder, lagre og handelssektoren. Den elektriske ladcykel er mere end bare et transportmiddel. Den kombinerer manøvredygtigheden fra en klassisk cykel med lasteevnen fra et lille transportkøretøj. Denne unikke kombination gør den til et uundværligt hjælpemiddel til effektiv og miljøvenlig transport af varer, råmaterialer og dokumenter.

...... læs mere