+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Redskaber & tilbehør

Header

Sofistikeret tilbehør opgraderer din gaffeltruck hurtigt og nemt. Uanset om det er gaffelforlænger eller arbejdsplatform, forvandler SolidHub-produkter din gaffeltruck til et multitalent på ingen tid. På blot et par minutter er lastkrogen, gaffelforlængeren og kranarmen sikkert monteret og klar til brug. For optimal af- og pålæsning og for kørsel over tærskler har vi også de rigtige ramper i vores sortiment.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

Produkttype
Udnyttelse
Max. belastning (kg)

Varietet32 artikler

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Din gaffeltruck vil blive opgraderet med det rigtige tilbehør

Effektivt arbejde kommer an på tilbehøret

Det er altid tydeligt, når den faktiske opgave kræver mere end blot at løfte og opbevare eller hente europapaller og gitterkasser. Med vores praktiske tilbehør til gaffeltruck fra SolidHub kan du også udføre vægtmålinger og arbejde i høje højder. Du kan bruge en elektronisk kranvægt til at omdanne din gaffeltruck til en mobil vægtmålestation eller, med arbejdskurven, til en passagerlift. Gaffelforlængelser udvider kapaciteten på din gaffeltruck, og vores ramper giver dig mulighed for at oprette stier til vogne, vogne eller andre løfteanordninger.

Mezzaniner

Med en mezzanin kan du udføre længere arbejde i højden på en afslappet, behagelig og sikker måde. Arbejdskurven kan rumme op til to personer og kan lastes med maksimalt 360 kg.

Lastkroge

Lastkrogene fra SolidHubs med en maksimal belastning på 2500 kg konverterer din gaffeltruck til en løftekran på få sekunder. To skrueklemmer fastgør hurtigt lastkrogen, og du kan bruge din gaffeltruck til at flytte f.eks. tungt udstyr fra A til B hurtigt og sikkert.

Ramper

For optimal lastning og losning og kørsel over sveller. To varianter er tilgængelige: en lille rampe (150 x 120 x 15 cm) med en maksimal belastningskapacitet på 5900 kg og en stor rampe (220 x 200 x 8 cm), der er designet til belastninger på op til 6500 kg. Begge læsseramper har en variabel adgangshøjde på mellem 10-25 cm og er derfor velegnede til alsidige lasteopgaver med små højdeforskelle.

Kranvægt

Fleksibel vægtmåling. Dette gøres muligt af den elektroniske KW-3T-kranvægt. Med denne praktiske vægtmåler kan gaffeltrucks og andre løfteanordninger løfte varer og veje op til en vægt på 3000 kg. Denne ophængte vægt suppleret med hold, tara, akkumulering og mange andre funktioner giver en høj grad af komfort. Designet er baseret på enkelhed og funktionalitet. Dette gør brugen særligt nem og fleksibel.

...... læs mere