Alle produkter

Pallereol tilbehør

Header

Vælg den passende type af pallereol

Pallereoler: Hvad du skal vide

Du kan få vores pallereoler i højder på mellem 200 cm og 750 cm. Afhængigt af højden på dit lager, din butik eller dit byggemarked finder du det, du leder efter her. Med en belastning på mellem 9000 kg (PR4500 / PR9000) og 15000 kg (PR15000) kan du også vælge den reol, der holder dine varer optimalt. De fås også i to forskellige dybder for at udnytte den tilgængelige plads optimalt uden at være begrænset af begrænset plads. Vores pallereoler kan også placeres uden for bygninger. Takket være den varmgalvaniserede overflade kan vores specielle rustfri pallereolestativer modstå selv de mest ugunstige vejrforhold. Placer dig sikkert. Med pallereolerne fra TOPREGAL.

Pallereoler: Hvad du skal vide

TOPREGALs pallereolbjælker fås i 3 længder (180 cm, 270 cm, 360 cm) og opfylder den vigtigste opgave på lageret: de tager imod lasten. Og det er ikke for lidt: hyldebelastningen varierer mellem 2000 kg og 4500 kg maksimal vægt, afhængigt af spærlængde og pallereoltype. Det betyder, at særligt tunge varer på europaller kan opbevares i professionelle pallereoler. Den ukomplicerede montering ved hjælp af sikkerhedsstifter, der er hægtet ind i pallereolerne, gør montering og eftermontering af disse kraftige reoler og tværbjælker særlig let. Også her er materialet afgørende for anvendelsesstedet: PR4500- og PR9000-tværbjælkerne fås også i varmgalvaniserede versioner. Det betyder, at intet står i vejen for udendørs opbevaring. Løft vægte med TOPREGALs pallereoletraverser.

Pallereolestativer: Det skal du vide

Træ-, stål-, gitter- og trådnetstøtte. TOPREGAL hyldeunderstøtterne til vores pallereoler er lige så alsidige som deres anvendelsesmuligheder. Ved opbevaring af europaller kan man undvære hyldeunderlaget. Men så snart der skal opbevares små dele, opbevaringskasser med åben front, kufferter eller andre pakker, der ikke svarer til de typiske dimensioner, bliver det svært at opbevare uden hyldeunderlag. De enkelte hyldematerialer og overflader har deres egne særlige egenskaber. For eksempel er træhylden attraktiv, hvis lette genstande opbevares i tørre rum. Hvis brandbelastningen i en bygning er for høj, findes der også mere modstandsdygtige materialer, f.eks. en rist af varmegalvaniseret stål. De kan også anvendes i korrosive miljøer. Vores TOPREGAL-eksperter rådgiver dig også gerne, når det gælder valg af den optimale pallereolestativstøtte.

Sikkerhed først

En pallereol er sjældent alene. Ud over et reolsystem bruges der normalt industritrucks som f.eks. gaffeltrucks, højløftsbiler eller endda højhastighedstrucks til at gøre det daglige lagerarbejde lettere. For at beskytte reolstængerne og de nederste strukturer i dine reoler mod kollisioner har du brug for sikkerhedsrelevant tilbehør som f.eks. kollisionsbeskyttelsespollere, en U- eller L-formet kollisionsbeskyttelse eller endda en hel kollisionsbeskyttelsesplanke. Det beskytter ikke kun dine hylder og de varer og råvarer, der opbevares på dem. Brugen af passende beskyttelsesudstyr er også foreskrevet i DGUV 108-007. Stødbeskyttelsesplankerne og kollisionsgitterne fastgøres også ganske enkelt til gulvet med boltforankringer. Disse sikkerhedsanordninger er TÜV-testet og overholder alle relevante standarder og bestemmelser fra lovgiveren. Vær på den sikre side med det sikkerhedsrelevante tilbehør fra TOPREGAL.

Yderligere tilbehør

Bagvæg i net, tromleholder, afstandsstykke og lastfordeler. Det øvrige TOPREGAL-tilbehør er lige så varieret som de opbevarede varer. Du kan f.eks. forhindre varer i at falde ud bag på reolen med et netbagsidepanel eller bruge tromleunderstøttelsen til at placere tromler i en pallereol, som ellers ville optage enormt meget plads på gulvet. Vi har også opsamlingsbakker i to forskellige størrelser i vores sortiment, der passer til vores tromleholdere. Ved hjælp af afstandsstykker og lastfordelere kan der realiseres yderligere funktioner i en pallereol. På denne måde kan flere stativer placeres bag hinanden eller fastgøres på væggen. Med lastfordeleren sikrer du, at vægten af de enkelte genstande fordeles bedre på tværstængerne og dermed på de bærende elementer i stativet. Dette gør det muligt for hylderne at bære en tungere last. Det er bedst at rådføre sig med vores TOPREGAL-eksperter for at finde den bedste reolløsning for dig blandt disse forskellige muligheder.

...... læs mere