+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Tilbehør til rengøringsudstyr

Header

Tilbehøret til rengøringsmaskinerne er lige så alsidigt som rengøringsmaskinerne fra wipeket. Tilbehør og reservedele passer bedst muligt til vores rengøringsmaskiner: Blandt dem er udskiftelige børster til vores skrubbe- og ride-on fejepudser, forskellige tilbehør og slanger til vores våd- og tørstøvsugere samt et stort udvalg af poleringspuder.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

Varietet
Model


54 artikler

Udsigten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15%
Filter til våd-tørstøvsuger NTS80, wipeket
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
Standardpris 227,24 kr
193,15 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
15%
Reservedel 2 sidebørster til ride-on fejemaskine AKM80
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
Standardpris 911,24 kr
774,55 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
15%
Pudetilbehør til skrubbertørretumbler SWM20E, wipeket
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
Standardpris 531,24 kr
451,55 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
15%
Reservedel filter til ride-on fejemaskine AKM80
Sammenlign
Der kan maksimalt sammenlignes 4 produkter på samme tid.
Standardpris 683,24 kr
580,75 kr
ekskl. 19% moms
Leveringstid 2 - 4 arbejdsdage
Forsendelse Fragtfrit
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tilbehør til rengøringsmaskiner, der inspirerer

Det brede udvalg af rengøringsmaskiner fra wipeket dækker en række forskellige rengøringsbehov. Du kan bl.a. bruge vores rengøringsudstyr til at fjerne fastsiddende snavs fra gulve, støvsuge løst støv fra polstring og læder eller endda samle blade op fra indkørslen i gården. Disse trin er kun mulige med fremragende tilbehør til rengøringsudstyr. Vores rengøringsbørster fjerner f.eks. pålideligt klæbrige og indtørrede væsker fra beton, træ, epoxyharpiksgulve eller linoleum. Med poleringspuder til vores skrubber kan selv mere sarte gulve nemt behandles. For at du kan have glæde af din wipeket-rengøringsmaskine så længe som muligt, tilbyder vi sliddele som børster, filtre eller dyser her i vores butik til rimelige priser. Så du har altid det rigtige tilbehør ved hånden til at arbejde hurtigt og rent.

Tilbehør til rengøringsmaskiner til støvsugere

Rengøringsmaskinerne med tilhørende tilbehør er nogle af stjernerne i vores sortiment til din virksomhed. Sammenlignet med konkurrerende produkter er våd- og tørstøvsugeren særlig kraftfuld og alsidig i brug. Den praktiske støvmundstykke gør det nemt at støvsuge groft og løst snavs, mens det runde og flade mundstykke er mere velegnet til fint støv på utilgængelige steder som f.eks. hjørner og kanter. Den runde dyse har også et sæt bløde børster på luftindtaget, hvilket gør den god til rengøring af polstrede møbler eller lædermøbler. Det praktiske støvfilter forhindrer, at løst snavs forlader beholderen igen. Med NTS80 vådtørre støvsugeren kan vand og andre væsker også nemt fjernes fra overflader. Den specielt udviklede vådmundstykke med sin robuste gummibelægning på den flade side er ideelt egnet til at støvsuge fugtigt snavs uden at efterlade rester.

Tilbehør til skrubbertørretumbler

Skrubbe- og tørretumblere fungerer efter et simpelt trefaset princip: Først fugtes gulvet med fugt. Derefter løsner en hurtigt snurrende rengøringsbørste eller -pude snavset fra gulvet og blander det med rengøringsvandet. Blandingen af vand og snavs trækkes derefter af gulvet med en gummiliste og støvsuges op uden at efterlade rester. Den innovative skrubbertørretumbler håndterer disse faktisk meget arbejdskrævende faser parallelt, hvilket resulterer i en enorm effektivitet.

For at imødekomme forskellige gulvoverflader tilbyder vi tre forskellige rengøringspuder til vores skrubbe- og tørretumblere. De røde puder er de allroundere. Med en moderat hårdhed fjerner de også genstridigt snavs. Det fungerer dog meget bedre med de sorte rengøringspuder. Den særligt hårde overflade gør det muligt at fjerne selv klæbrigt snavs fra gulvet uden problemer. De hvide puder er rene polermåtter. De kan også anvendes til efterbehandling af følsomme gulve. For at sikre, at du kan arbejde så længe og så tilfreds som muligt med skrubberne, tilbyder vi rengøringsbørsterne, skraberne og tørrelæerne på bagsiden af maskinen som reservedele.

Elektrificerende rengøringsmaskine tilbehør

wipeket har altid kun arbejdet med elektrisk drevne rengøringsmaskiner og rengøringsudstyr. Det er derfor ikke overraskende, at vores sortiment af tilbehør af høj kvalitet også omfatter elektriske komponenter. Derfor tilbyder vi et matchende 24 V-reservebatterisæt og en kompatibel oplader til vores store trådløse skuremaskine SWM50E. Med dette tilbehør kan den kraftige skrubbe- og tørretumbler køre i 3,5 timer med en opladningstid på kun 6 timer. Det betyder, at rengøringsmaskinen er klar til brug igen i tide til det næste skift, selv efter krævende operationer.

Tilbehør til fejemaskiner

Fejemaskiner fungerer efter et enkelt princip: de to hurtigt roterende sidebørster transporterer støv, snavs og små sten og blade direkte foran maskinen. Mens du kører hen over snavset, sørger hovedrengøringsbørsten i bunden af maskinen for, at alt ender i den store støvbeholder. Plastikstrimlerne og det indbyggede filter sikrer næsten støvfri luft under hele processen og forhindrer, at støv og snavs forlader beholderen igen.

Børsterne og filteret er permanent udsat for slibende medier som sten, sand og andre små partikler og er derfor blandt sliddele i denne type maskine. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at købe sidebørsterne samt hovedrengøringsbørsten og filtrene som reservedele til en overkommelig pris, der passer til din rengøringsmaskine. En særlig funktion ligger i designet af støvfilteret på vores store ride-on fejemaskine AKM80: Det kan frigøres fra groft snavs ved en roterende bevægelse. Dette såkaldte vibrerende filter er særlig praktisk, da det kan rengøres regelmæssigt, og dermed forlænges levetiden for dette tilbehør betydeligt i forhold til konventionelle støvfiltre.

Tag et kig på vores rengøringsapparater, orienter dig på produktdetaljerne om maskiner og tilbehør og kontakt os, hvis du har spørgsmål om produkterne - ring eller skriv en besked til os.

...... læs mere