Alle produkter

Industriinventar & industriteknologi

Kernen i vores fabriksudstyr og teknologi

TOPREGAL's udstyr og teknologi fokuserer på kvalitet, funktionalitet og sikkerhed. Vi forfølger denne høje standard helt uafhængigt af den sektor for forretningsudstyr eller forretningsteknologi, som vi opererer inden for. F.eks. er både vores forskellige værktøjer og maskinerne fra vores kategori driftsteknik af højeste kvalitet. Desuden tilbyder vores forretningsudstyr mange forskellige funktioner. Med vores emballageartikler, som f.eks. det praktiske håndomsnøringsværktøj HU-P1316 eller den store palleomvikler PWS1650, kan du hurtigt omsnøre, pakke og klargøre varer til forsendelse. LPM16-luftpudemaskinen forvandler vores TecMaschin-luftpudefolie til bløde, men robuste luftpuder for at give ekstra sikkerhed under transport. Alle vores produkter inden for fabriksudstyr og teknologi er designet til at være sikre og opfylder alle relevante europæiske standarder for sikkerhed i dit lager. Vores aflåselige værktøjsskabe og skabe giver ekstra beskyttelse mod uautoriseret adgang til materialer eller værktøj.

Driftsteknologi til enhver virksomhed

Vores driftsteknologi er opdelt i tre faste områder, som TecMaschin er specialiseret i: Fabriksteknologi, emballageteknologi, sanitære forhold og indeklima.

Anlægsteknologiområdet omfatter især arbejde på lagre og værksteder, som kun har lidt eller intet at gøre med emballering, transport eller forsendelse af varer. I denne serie af driftsteknologi finder du et rigt udvalg af værktøjsskabe inklusive værktøj, som det er tilfældet med vores kompakte værktøjsvogn WZ220. Den er udstyret med fire fyldte skuffer fulde af skruetrækkere, adskillige ratchesæt og en række forskellige tænger. Vores TecMaschin værktøjskasse WKB47 imponerer med sine hærdede kromvanadiumværktøjer og sin praktiske måde at opbevare værktøjet på uden for værktøjsskabe - og endda transportere det.

Den hydrauliske donkraft WH50 hjælper dig, når du arbejder på dine køretøjer. Dette kompakte kraftværk løfter ikke kun almindelige biler, men også lastbiler. Med sin trækvægt på 50 ton kan denne donkraft endda løfte lastbiler til en behagelig arbejdshøjde.

Betjeningsteknologi - forbløffende enkel

Vores elektriske udstyr af mærket TecMaschin er lige så imponerende. Med den elektriske fustagspumpe FP60 på 880 watt kan du f.eks. pumpe særligt store fustager ud på få sekunder eller overføre væsker fra en beholder til den næste. Den elektriske trådbindingsmaskine BV34 klarer op til 1.500 knob med et genopladeligt 12-volts batteri og er dermed den perfekte tilføjelse til din driftsteknik på byggepladsen.

Ideelt set skal du også altid kunne se noget på din byggeplads eller i dit lager, uanset om du arbejder sent om aftenen eller i kælderen. Til dette formål tilbyder TecMaschin flere net- og solcelledrevne LED-lamper, der gør natten til dag både indendørs og udendørs. Også praktisk: Sammen med en lygtepæl kan du installere SLS6000 solcellelyset permanent i din gård, langs stier eller interne veje for at bevare et klart udsyn til enhver tid.

Med vores frit monterbare og fleksible solpanel kan du selv vælge, hvilken elektrisk enhed der skal forsynes med solenergi. Brugt korrekt, aflaster dette solpanel med 69 celler din pengepung og miljøet i lige så høj grad.

Businessudstyr af høj kvalitet til en lav pris

TOPREGAL's motto har altid været: Kvalitet har sin pris. Det behøver dog ikke at være særlig højt. Vi tilbyder vores fabriksudstyr og teknologi til vores sædvanlige fordelagtige priser. Kvaliteten af vores produkter og tjenester er stadig lige så høj, som du kender den fra os. Vores artikler er af høj kvalitet og har alle de nødvendige anordninger, der er afgørende for din driftssikkerhed.

Overbevis dig selv om den høje kvalitet af vores artikler inden for fabriksudstyr og teknologi.

...... læs mere