+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Særlige reoler

Header

TOPREGAL tilbyder også den optimale løsning til specialopbevaring af varer, når det drejer sig om reoler. Det være sig modulære multifunktionsreoler som MFR1000, der kan tilpasses individuelt, udvides og højdejusteres til næsten alle behov, eller pladsbesparende cykelreoler som FRR2000, hvor der kan opbevares op til 24 cykler.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

Varietet


ModelBredte (mm)

Dybde (mm)
Vis alle filtre

11 artikler

MFR1000 - Opbevaringsudstyr efter mål

Med mere end tusind kombinationsmuligheder kan det multifunktionelle reolsystem MFR1000 fra TOPREGAL tilpasses til dine individuelle krav og ønsker og optimeres til ethvert lager. Alle grundkomponenterne i MFR1000 er baseret på vores LR2000 lagerreoler og kan fleksibelt kombineres med hinanden for at skabe dit ideelle lagerudstyr. Eksisterende og allerede installerede MFR1000 kan også til enhver tid eftermonteres, så de opfylder de aktuelle behov i dit lager.

Konstruktionen svarer til den aktuelle industristandard. Du kan belaste et niveau med op til 500 kg. De skrå hylder har en belastningskapacitet på 300 kilo. Tilsammen kan MFR1000 multifunktionsreoler rumme i alt 2.000 kilo lagervarer. Disse tal gælder for jævnt fordelte belastninger.

FRR2000 - Pladsbesparende opbevaring af cykler

Pladsbesparende opbevaring af op til 24 cykler. Cykelstativet FRR2000 fra TOPREGAL er den ideelle løsning til dette. Den praktiske knagerække med kompakte dimensioner imponerer med sit modulopbyggede design. Den maksimale belastning af en cykelkrog er 35 kg, hvilket betyder, at også elcykler kan opbevares uden problemer. De 334 mm eller 525 mm lange cykelkroge sikrer, at de opbevarede cykler kan hænge sikkert og kompakt ved siden af hinanden, da cyklerne har forskelligt højt styr. På denne måde optager cyklerne næsten ingen plads, og du kan udnytte den givne plads optimalt. Uanset om der er tale om en cykelforretning, et værksted eller en cykelkælder.

Kombineret med opbevaringsstativer eller skrå hylder kan der også tilføjes yderligere opbevaringsmuligheder. Med TOPREGAL cykelstativer opbevares cykler pladsbesparende selv på trange steder, og hurtig udtagning er garanteret.

TOPREGAL tilbyder dig robuste reolsystemer til erhvervsmæssig og industriel brug med fem års garanti.


...... læs mere