Alle produkter

Kvalitet

Alle vores reoler er fremstillet på de nyeste produktionslinjer og opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Ved konstant at overvåge produktionsprocessen og de anvendte råmaterialer sikrer vi, at vi altid har tunge reoler af høj kvalitet, der kan modstå selv de højeste belastninger. For at beskytte vores produkter er TOPREGAL et varemærke, der er registreret hos den europæiske myndighed for intellektuel ejendomsret.

Sikkerhed og kvalitet

Vi udvikler og producerer vores tunge reoler under hensyntagen til de specifikationer for brugen af erhvervsreoler, der er fastlagt i Berufsgenossenschaftsstandarden BGR234, i dag bedre kendt som "DGUV 108-007", samt i den europæiske DIN EN 15635. Disse definerer f.eks. bestemmelser om følgende punkter:

  • Belastningskapacitet
  • Stivhed
  • stabilitet
  • Regulering af trafikveje og gangarealer, der skal opretholdes
  • Sikring af oplagrede varer
  • Mærkning (belastnings- eller typeskilte)
  • Brandsikring

Disse bestemmelser skal også overholdes af dig som bruger af reolsystemet. Sikkerhedsrelevant tilbehør som f.eks. kollisionsbeskyttelse, gennemtrængningsbeskyttelse eller hylder findes i kategorierne Komponenter til reoler og Beskyttelse mod stød. Vi bruger specielle signalfarver for at markere vores produkter bedst muligt og for at forebygge eventuelle ulykker på dit lager. Vores reolkomponenter er malet i signalblå RAL 5005 og i ren orange RAL 2004. Vores produkter til beskyttelse mod kollisioner er malet i signalgult og har iøjnefaldende sorte striber. Ved konstant at overvåge produktionsprocessen og de anvendte råmaterialer sikrer vi produkter af konstant høj kvalitet, der kan modstå selv de højeste belastninger.AVPQ-certifikat

Logo AVPQForkortelsen AVPQ står for "Amtliches Verzeichnis präqualifizierter Unternehmen der Industrie- und Handelskammern für den Liefer- und Dienstleistungsbereich". TOPREGAL blev for første gang certificeret i 2021 af det for os ansvarlige industri- og handelskammer i Stuttgart. Denne procedure gentages hvert år og holdes ajour. Som en del af den standardiserede proces foretages der en forhåndsvurdering af virksomheder (prækvalificering), hvilket gør det lettere at udarbejde de nødvendige dokumenter til udbud fra offentlige institutioner og virksomheder. Optagelsen i et landsdækkende officielt register finder sted sideløbende hermed. Kun pålidelige og effektive virksomheder kan nyde godt af denne formodning om egnethed fra kamrenes side og optages i denne database.


Bevis og certifikat

Vi sender dig gerne det aktuelle certifikat fra TOPREGAL GmbH med certifikatnummer 08 008 582879 på anmodning.

Den officielle fortegnelse kan findes online på https://amtliches-verzeichnis.ihk.de. Virksomheder kan findes ved hjælp af søgekriterier som f.eks. navn, hjemsted, CPV-kode osv. Du kan få adgang til vores indgang via "Søg". Mere detaljerede oplysninger ("Udvidet visning") er tilgængelige efter indtastning af adgangskode 1612.

Yderligere oplysninger om AVPQ kan findes her: https://amtliches-verzeichnis.ihk.de/About.aspx.


trusted shops light
4.44
Meget godt