Alle produkter

Kvalitet

Vores produktionsfaciliteter er udstyret med det nyeste produktionsudstyr og opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Vi garanterer konstant overvågning og præcisionsstyring af alle produktionsprocesser og de anvendte råmaterialer for at sikre holdbarheden og modstandsdygtigheden af vores kraftige reoler af høj kvalitet. De er specielt designet til at modstå ekstreme forhold og de højeste belastninger. Derudover underkaster vi vores tekniske produkter strenge testprocedurer i overensstemmelse med FEM4.004-standarden for at garantere deres kvalitet og sikkerhed i enhver henseende.

Heavy-duty reoler: sikkerhed møder kvalitet

Vi udvikler og producerer vores kraftige reoler i overensstemmelse med kravene til brug af kommercielle reolsystemer, der er fastsat i BGR234-standarden, bedre kendt i dag som "DGUV 108-007", og den europæiske DIN EN 15635-standard. Disse definerer for eksempel regler for følgende punkter:

  • Belastningskapacitet
  • Stivhed
  • Stabilitet
  • Regulering af trafikruter og gangarealer, der skal opretholdes
  • Sikring af oplagrede varer
  • Mærkning (last- og typeskilte)
  • Brandbeskyttelse

Disse bestemmelser skal også overholdes af dig som bruger af reolsystemet. Sikkerhedsrelevant tilbehør som f.eks. kollisionsbeskyttelse, gennemstiksbeskyttelse eller hylder findes i kategorierne Reolkomponenter og Påkørselsbeskyttelse. Vi bruger særlige signalfarver til at identificere vores produkter på den bedst mulige måde og forhindre mulige ulykker på dit lager. Vores reolkomponenter er malet i RAL 5005 signalblå og RAL 2004 ren orange. Vores produkter til påkørselsbeskyttelse er malet i signalgul og udstyret med iøjnefaldende sorte striber. Ved konstant at overvåge produktionsprocessen og de anvendte råmaterialer sikrer vi produkter af konstant høj kvalitet, der kan modstå selv de højeste krav.


Tekniske produkter: Sikkerhedstjek før levering

Før levering testes vores enheder i overensstemmelse med FEM4.004-standarden. Dette er en etableret standard, især for transport- og lagerteknologi. Denne standard definerer krav til driftssikkerhed og ydeevne. Gennem denne forebyggende test sikrer vi, at hver enhed opfylder de højeste gældende standarder for sikkerhed og ydeevne ved levering. Vores testteam, der består af kvalificerede teknikere, udfører omfattende standardiserede tests for at certificere vores produkters modstandsdygtighed, funktionalitet og pålidelighed. Så du kan være sikker på, at du modtager testede og pålidelige enheder.

Logo FEM4.004AVPQ-certifikat

Logo AVPQForkortelsen AVPQ står for "Amtliches Verzeichnis präqualifizierter Unternehmen der Industrie- und Handelskammern für den Liefer- und Dienstleistungsbereich". TOPREGAL blev certificeret for første gang i 2021 af industri- og handelskammeret i Stuttgart, som er ansvarlig for os. Denne procedure gentages hvert år og holdes opdateret. Som en del af den standardiserede proces kontrolleres virksomhederne på forhånd (prækvalificeres), hvilket gør det lettere at udarbejde de nødvendige dokumenter til udbud fra offentlige institutioner og virksomheder. Optagelse i et landsdækkende, officielt katalog finder sted sideløbende. Kun pålidelige og effektive virksomheder kan drage fordel af denne formodning om egnethed fra kamrene og er inkluderet i denne database.


Bevis og certifikat

Vi sender dig gerne det aktuelle TOPREGAL GmbH-certifikat med certifikatnummer 08 008 865943 på anmodning.

Det officielle register findes online på https://amtliches-verzeichnis.ihk.de. Virksomheder kan findes ved hjælp af søgekriterier som navn, hjemsted, CPV-kode osv. Du kan få adgang til vores indgang via "Søg". Mere detaljerede oplysninger ("Extended view") er tilgængelige efter indtastning af adgangskoden 3902.

Yderligere oplysninger om AVPQ kan findes her: https: //amtliches-verzeichnis.ihk.de/About.aspx