Alle produkter

Modulkontor

Header

Med et modulkontor fra TOPREGAL kan du hurtigt skabe et beskyttet arbejdsområde i lager- og produktionshaller uden besværlige og langvarige byggeforanstaltninger. De viste modulkontorer er eksempelkonfigurationer. Alle PREFAB-paneler har brandbeskyttelsesklasse B1-egenskaber i henhold til DIN 4102-1. TIP: Design dit halkontor individuelt med vores konfigurator.

På grund af en produktionsfejl tilbyder vi vores modulkontorer som andensorteringsvare til en reduceret pris. Det betyder, at der kan forekomme mindre malingsskader og/eller buler, men det behøver ikke være tilfældet. Panelerne kan også leveres i forskellige farvenuancer.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

VarietetRum-område / m²
21 artikler

Udsigten
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Et fleksibelt modulkontor til en produktionshal eller lagerhal

Der er mange grunde til at købe et modulkontor: Lydstyrke, kulde, støv, lugt, fugt – alt dette kan elimineres med et modulkontor. Den enkle klikkonstruktion på de enkelte paneler giver dig frihed til at bestemme, hvor du vil placere vinduer og dør. Dørelementet består af en aflåselig og stabil dør, således at vigtige materialer også er perfekt beskyttet. På indersiden oplyser integrerede LED-belysningselementer rummet ud over de store vinduespaneler med termoruder, som varierer i antal afhængigt af den valgte rumstørrelse på mesterkontoret.

Nem montering af mesterkontoret på få timer

Opførelsen af mesterkontoret er lettere end forventet. Højkvalitetspaneler er ofte tunge, fordi de er særligt stabile og tætnet med stenuld. Sandwichpanelernes magnetiske yderside består af en 0,4 mm tyk stålplade. Det betyder, at vigtigt værktøj og dele hurtigt kan placeres på væggen takket være små magneter. Den høje kvalitet af de enkelte komponenter bliver særlig tydelig, når modulkontoret skal flyttes for at blive genopført et andet sted. Under monteringen samles de formonterede elementer med hinanden uden behov for at skrue dem sammen. Dette gør montering og demontering lettere, hvilket sparer tid og penge. Især hvis monteringen udføres af dine egne medarbejdere. Vores modulkontorsystem er ideelt til selvmontering. To montører er påkrævet, og der kræves en boremaskine og skruetrækker som værktøj. Selvfølgelig kan monteringen også udføres af TOPREGAL-monteringsteamet – du kan anmode om denne service med et enkelt klik under afslutningen af ordren. Vi kontakter dig straks for at koordinere detaljerne såsom omkostninger og ønsket dato med dig.

...... læs mere