+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

SoloPort

Logo SOLOPORT

Bæredygtig solteknologi med 100 % grøn elektricitet. Oplev den unikke løsning i mobilitetsrevolutionen med vores off-grid solcellecarport, og brug miljøvenlige teknologier til at generere ren elektricitet. Solcellecarporten fra SoloPort er helt uafhængig af det almindelige elnet og kan installeres næsten hvor som helst. Tag fremtidens mobilitet til dig, og tag et stort skridt i retning af bæredygtighed.

SoloPort står for banebrydende energikoncepter som intet andet mærke

SoloPort-brandet repræsenterer en bæredygtig fremtid, hvor elektromobilitet og vedvarende energikilder spiller en vigtig rolle. Som virksomhed bestræber vi os på at tilbyde vores kunder innovative og miljøvenlige løsninger, der gør hverdagen lettere og hjælper med at reducere deres CO2-fodaftryk. Vi mener, at en klimavenlig fremtid ikke kun er nødvendig, men også opnåelig, hvis vi arbejder sammen. Alle SoloPort-produkter repræsenterer ressourcebesparende og omkostningseffektive løsninger til daglig brug og det højeste niveau af kvalitet og bekvemmelighed for vores kunder. Som SoloPort-mærket antyder, kombineres løsninger til udendørs rum, såsom carporte, med højtydende fotovoltaiske systemer, og takket være effektive lagrings- og kontrolsystemer videreudvikles de til et sofistikeret alt-i-et-system og bringes til markedsmodenhed.

En selvforsynende solcellecarport med et kraftfuldt kontrolskab under taget

Vores solcellecarport giver dig ikke kun mulighed for at forsyne din flåde af elbiler med 100 % grøn energi, men også for nemt og sikkert at oplade andre batterier eller batteridrevne enheder som elcykler og elværktøj og for at bruge alle elektriske enheder på stedet. Denne alsidighed i anvendelsesmulighederne for selvproduceret, ren energi tager dig et afgørende skridt fremad i energiomstillingen.

Det unikke og innovative ved denne solcellecarport er, at den kan bruges uafhængigt af det almindelige elnet og kan drives autonomt på næsten ethvert sted uden behov for forudgående tilladelse fra det føderale netværksagentur. Det giver dig frihed til at udnytte fordelene ved vedvarende energi næsten overalt uden at være afhængig af det offentlige elnet og det bureaukrati, der nogle gange følger med det.

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores produkter skal være enkle at betjene og intuitive at bruge. Vores interne team af eksperter vil bestræbe sig på at give dig den bedst mulige service før og efter dit køb og støtte dig hvert skridt på vejen.

Solcellecarporten SP40/5-1

Solcellecarporten med et højtydende batterilagringssystem på 40 kWh med en maksimal anvendelig kapacitet på 30 kWh er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder og er takket være sin unikhed en markedsnyhed inden for car shelter-sektoren. Alle standard elbiler i din virksomheds bilpark kan oplades med grøn energi helt uafhængigt af elnettet.

Carportens tag består af 12 højtydende solcellemoduler. Med en effekt på 420 Wp pr. modul sikrer de en maksimal elproduktionskapacitet på 5 KW. Rammekonstruktionen af særligt holdbare aluminiumsprofiler med en indkørselshøjde og -bredde på hver 3,5 m og en længde på 6 m giver optimal beskyttelse mod vejret. Takket være taghældningen på 10 grader, som er ideel til solenergiproduktion, er solcarporten egnet til køretøjer med en maksimal højde på 2 meter på det laveste punkt.

Virksomheder står ofte over for udfordringen med at drive køretøjer og maskiner effektivt og omkostningseffektivt, nogle gange på steder, der måske ikke støder direkte op til bygningen og derfor ikke er forbundet til strømforsyningen. Solcellecarporten SP40/5-1 tilbyder ikke kun en bæredygtig løsning til opladning af elbiler, men også en række andre fordele til dit daglige arbejde. Takket være sine dimensioner er carporten også ideel til køretøjer som elektriske varevogne, ladvogne, minibusser eller stationcars med højt tag (køretøjshøjde maks. 2 m). Takket være de to integrerede 230 V-stik kan andre batteridrevne enheder også oplades sikkert med bæredygtig energi. Sidst, men ikke mindst, tilbyder carporten en overdækket arbejdsplads, hvor man kan betjene køretøjer og maskiner i et beskyttet miljø.

Håndgribelige fordele ved solcellecarporten

Bæredygtighed

Ved at bruge solpaneler reducerer du dit CO2-fodaftryk og bidrager aktivt til miljøbeskyttelse. Ved at oplade med grøn elektricitet siger du farvel til fossile brændstoffer til energiproduktion og yder et værdifuldt bidrag til at bevare vores miljø.

Uafhængighed

SoloPort solcellecarporten er uafhængig af det offentlige elnet og kan derfor installeres næsten hvor som helst uden behov for en dyr nettilslutning. Solcellecarporten er nem at installere og giver en høj grad af fleksibilitet og uafhængighed af el-leverandører, hvilket er særligt fordelagtigt i landområder og på virksomhedsområder*.

Holdbarhed

Solcarporten er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder og er lavet af robuste aluminiumsprofiler, der er designet til en lang levetid. Dette materiale er ekstremt modstandsdygtigt over for vejrlig og korrosion. Derudover er litium-solcellemodulerne af høj kvalitet ekstremt robuste og holdbare for at sikre effektiv strømproduktion i mange år fremover.

Æstetik

Solcellecarporten fra SoloPort imponerer med sit slanke og æstetiske design. Konstruktionen passer harmonisk ind i næsten ethvert miljø. Materialet kræver ikke yderligere maling eller en detaljeret pulverlakering, som kan forvitre med årene; det imponerer med sin naturlige og frem for alt ensartede skønhed.

Alsidighed

Det rummelige design og den høje stabilitet er perfekte forudsætninger for en overdækket arbejdsplads, f.eks. til beskyttelse og betjening af maskiner eller køretøjer. Desuden gør integrationen af stikkontakter på ydersiden af kabinettet det muligt at bruge grøn strøm til en række andre enheder.

Omkostningsbesparelser

Takket være den selvforsynende strømforsyning, som solcellecarporten SP40/5-1 fra SoloPort leverer, behøver du ikke bekymre dig så meget om stigende elpriser, når du skal oplade dit elektriske køretøj. Det batterilagringssystem, der er installeret i styreskabet, kan lagre op til 40 kWh, så du kan oplade din elbil både om dagen og om natten eller under ugunstige vejrforhold.

Intelligens

Den tilhørende app giver nem overvågning af de vigtigste nøgletal, som f.eks. batteriets aktuelle ladestatus eller solcellemodulernes aktuelle strømproduktion. Alle disse oplysninger kan hentes fra ethvert sted (internetforbindelse påkrævet). Statistikker og live-nøgletal kan ses og analyseres direkte og uden forsinkelse.

Enkelhed

Da solcellecarporten er et stand-alone-system, kræves der ingen registrering hos det føderale netagentur: Hverken den integrerede wallbox eller solcelleanlægget kræver tilladelse eller registrering hos netoperatøren*.

Solarcarport
Solarcarport

* I Tyskland kan der, afhængigt af delstaten, kræves en byggeanmeldelse eller byggetilladelse. Grundlaget for dette er de gældende bygningsreglementer; kontakt venligst din lokale myndighed for information før installation. Vi kan ikke give nogen oplysninger om lovbestemmelser uden for Tyskland. Kontakt venligst den offentlige myndighed, der er ansvarlig for dit område, for at få flere oplysninger. Det anbefales, at en elektriker kontrollerer installationen.

Vores topsælgere