+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Artists for Kids

Effektiv rengøring af gulve: TOPREGALs SWM30 i brug hos ARTISTS FOR KIDS

ARTISTS FOR KIDS er et hjælpeprojekt for børn og unge, der blev grundlagt i 1999 af filmproducenterne Bernd Eichinger og Thomas Peter Friedl. I samarbejde med Münchens ungdomsforsorg støtter det udsatte og socialt dårligt stillede unge og familier. For yderligere at udvide det pædagogiske støttearbejde åbnede huset 'ANTENNE BAYERN hilft' i Weicht i Allgäu-regionen i 2013. Det næste skridt var at begynde at renovere den nærliggende staldbygning. Renoveringen af den tidligere staldbygning, som nu fungerer som et kreativt center for børn og unge, var et spændende skridt for ARTISTS FOR KIDS. Med planer om omsorgs-, arbejds- og bevægelsesrum, et kreativt laboratorium og et stort teater- og udstillingsrum havde nonprofitorganisationen store planer. Men efter at byggefasen var afsluttet, og det første arbejde og kunsthåndværk var udført, stødte personalet på et problem.

Kurator Daniel Mayenberger udtrykte det rammende: "Vi har nu [...] fundet ud af, at vi næsten ikke kan gøre gulvet ordentligt rent." Arealet på over 500 kvadratmeter virkede næsten uoverkommeligt, når det gjaldt om at holde det rent.

Projektet fra Bayern havde klare ideer til, hvordan man kunne bruge pladsen, men gulvrengøringen var ved at blive en tidskrævende og frustrerende opgave. Det var indlysende, at der måtte findes en løsning for at realisere visionen om rene og indbydende lokaler.

Ansatte hos TOPREGAL og Artist for Kids

Brug af SW30-skrubbetørreren

Svaret på problemet kom i form af en generøs donation fra TOPREGAL. På forhånd havde ARTISTS FOR KIDS bedt TOPREGAL om støtte og forklaret deres situation. TOPREGAL var villig til at hjælpe i dette tilfælde og forsynede projektet med en SWM30-skrubbe-tørrer. "Tilfældighederne ville, at vi lige havde en passende rengøringsmaskine i brug til at optage en produktvideo. Men efter at have brugt den, kan vi ikke længere sætte den til salg," forklarer Miriam Dechert, Head of eCommerce & Marketing hos TOPREGAL.

SWM30 fra TOPREGALs wipeket-brand var præcis den rigtige maskine til at gøre gulvrengøring effektiv. Med sin høje rengøringsydelse på 1200 m²/t og en børstediameter på 43 cm kan den nemt nå selv de vanskeligste steder. Kombinationen af skrubbe- og sugefunktioner sikrede, at gulvene var tørre på et øjeblik og kunne bruges igen med det samme.

SWM30 blev personligt bragt til Weicht i Allgäu-regionen af to TOPREGAL-medarbejdere og overdraget til ARTISTS FOR KIDS. Siden da har den gjort et godt stykke arbejde der. Den har forenklet rengøringsprocesserne betydeligt og holder altid lokalerne i perfekt stand. "Vi er meget tilfredse med resultatet," siger socialpædagog Dagmar Gietl.

Og vi hos TOPREGAL er glade for at have bidraget til at gøre den gamle staldbygning til et indbydende sted for kreativt arbejde og gøre visionen om ARTISTS FOR KIDS til virkelighed.