Alle produkter

Lagerreoler

Header

Hyldebærere til industrielle reolsystemer

Trægulv
204,44kr
Læs mere
Spånplade, til opbevaring af tørre varer, f.eks. kasser
Varmgalvaniseret stålgulv
242,44kr
Læs mere
Til opbevaring af f.eks. væsker og farligt gods
Varmgalvaniseret rist
348,84kr
Læs mere
Til opbevaring af f.eks. væsker og farligt gods

Vælg opbevaringshylder

Bredte
Attribute
Højde
Attribute
Dybde
Attribute
Antal lag
Attribute
Hyldestøtte
Attribute

Lagerreoler bedst sælgende

Udsigten

Lagerreoler af typen LR2000 til feltbelastninger på op til 2.000 kg

Type LR2000 lagerreoler

Komponenter

 1. Søjler
 2. Gennemgående beskyttelse
 3. Afstandsholder
 4. Tværbjælker
 5. Belastningsplade
 6. Aksial dimension (feltlængde)
 7. Beskyttelse mod kollision
 8. Støtter

Et hurtigt overblik

 • Hyldehøjde: 2 m - 4 m
 • Stående dybder fås i 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm eller 120 cm
 • Tværbjælker er lastbærere i en lagerreol. Kan justeres individuelt i højden i trin på 5 cm. Fås i 110 cm og 220 cm
 • Forskellige understøtninger, omfattende udvalg af tilbehør
 • Alle dele medfølger
 • Enkel montering

Kvaliteten af vores opbevaringsreoler - Frivillig test af opbevaringsreolerne

Vi lader vores lagerreoler underkaste regelmæssige og frivillige eksterne kvalitetskontroller hvert år. Reolerne testes for belastning, stivhed og stabilitet. De maksimale hylde- og fagbelastninger for industrireolerne fremgår af de belastningsplader, der er inkluderet i leveringsomfanget.

Fag-, hylde- og punktbelastning af industrielle reolsystemer

Punktbelastning, hyldebelastning og feltbelastning

a) Punktbelastning

De kræfter, der virker på gulvet i et punkt, også kendt som en individuel belastning.

b) Hyldebelastning

Angiver den maksimale bæreevne for en enkelt hylde med en jævnt fordelt belastning pr. tværbjælkeniveau. Den maksimale hyldebelastning afhænger bl.a. af tværbjælkelængden.

c) Feltbelastning

Beskriver den maksimale samlede belastning af reolen med en jævnt fordelt belastning mellem to stolper. Summen af de enkelte hyldebelastninger må ikke overstige den tilladte feltbelastning.

Et reolsystem - 1000 forskellige varianter

Basisartiklerne - stolper og tværstænger - danner grundlaget for alle artikler i denne produktkategori

Et reolsystem - forskellige varianter

1 system - utallige varianter

Opfylder den højeste industristandard

Skræddersyet til dine arbejdsområder

Modulært design: tilføj og udvid til enhver tid

Let at sætte op og tage ned

Eksklusivt fra Topregal

Teknisk information om industrielle reolsystemer

Gulvforankring af bundpladen

 • Bor huller med en diameter på 8 mm og en dybde på 80 mm
 • Blæs hullerne ud
 • Slå boltankeret ind i det borede hul
 • Spænd møtrikken med en gaffelnøgle eller lignende
Gulvforankring af bundpladen
Gulvforankring af bundpladen
Gulvforankring af bundpladenAksiale dimensioner på industrielle reolsystemer

Det aksiale mål beskriver bredden på en reolplads og afstanden mellem to stolper. Vi tilbyder akseldimensioner i bredderne 110 og 220 cm. Akseldimensionerne kan frit kombineres med hinanden. Konfigurer de nødvendige industrielle reolsystemer individuelt med de ønskede faglængder. Takket være det modulære design kan lagerreolerne også udvides til enhver tid.

Aksiale dimensioner af de industrielle reolsystemer

Sikring af bjælkerne

For at sikre bjælkerne skal du bruge følgende enkeltdele: den formonterede reolstolpe, bjælken og låsestiften. Sæt den formonterede stander op, og hæng tværbjælkerne på begge sider i den ønskede højde i standerprofilen med et 50 mm gitter. Til sidst skal du kun indsætte låsetapperne i det medfølgende hul i tværstangen. Sørg for, at den sidste tværstang er monteret mindst 50 cm før enden af stolpen.

Sikring af traverserneSikring af traverserne

Hyldestøtter - den rigtige til alle

Vi tilbyder forskellige hyldebærere i vores sortiment: Rist, træ og stål. Nedenfor fortæller vi om de enkelte versioners egenskaber.

Hyldebærere

1. Hyldeknægte med rist

Hyldebæreren til risten består af moduler på 110 cm hver. Du indsætter stålhylden i trinets tværstang for at fastgøre og stabilisere hylden. Den maksimale belastningskapacitet er 500 kg med en jævnt fordelt belastning. Opbevaringshylder med nethylder er ideelle til opbevaring af farlige materialer eller væsker.

2. Støtte i træ

Vores hyldebærere i træ er lavet af 25 mm tyk spånplade. Du sætter træhylden ind i den aftrappede tværstang for at fastgøre og stabilisere den. Den maksimale belastningskapacitet er 500 kg med en jævnt fordelt belastning. Opbevaringsreoler med træhylder er ideelle til opbevaring af tørre produkter som f.eks. kartoner eller opbevaringskasser.

3. Støtte i stål

Hyldebæreren i stål består af moduler på 110 cm hver. Du sætter stålhylden ind i den trinvise travers for at fastgøre og stabilisere hylden. Med en jævnt fordelt belastning er den maksimale belastningskapacitet 500 kg. Fordi opbevaringshylder med stålhylder kan vaskes, er de ideelle til opbevaring af væsker som f.eks. maling eller olie.

Tilbehør til opbevaringsreoler

Tilbehør til opbevaringsreoler

1. Hyldeinddelere

Skab orden med vores hyldeinddelere til lagerreoler. Det giver dig mulighed for at organisere dine hylder effektivt, så du hurtigt kan finde og opbevare eller hente varer, halvfabrikata og råmaterialer.

2. Afstandsholder

Afstandsstykker bruges til parallel placering af hylderækker og til fastgørelse på væggen.

3. Beskyttelse mod kollision

En kollisionsbeskyttelse bruges til at forhindre mulige skader på reolens stolper. Især hjørneområder bør udstyres med påkørselsbeskyttelse, når der er gaffeltrucktrafik involveret. Hver påkørselssikring leveres med fire boltankre til fastgørelse i gulvet.

4. Højdekompensationsplader

Højdeudligningsplader eller shims bruges til at udligne eventuelle ujævnheder i gulvet, når reolen sættes op. De monteres under bundpladerne og bidrager til en sikker drift af reolsystemet.

5. Skabe og skabe

Det daglige arbejde på værksteder og lagre omfatter en lang række aktiviteter. Der bruges mange værktøjer, som altid skal være inden for rækkevidde.

6. Hul & sidepanel

Den praktiske perforerede væg gør det muligt at hænge værktøj op og sparer plads ved opbevaring af værktøj og materialer. Sidepanelet er ideelt til opbevaring af værktøj, smådele og arbejdsudstyr.

7. Opbevaringskasser med åben front

Opbevaringskassen med åben front gør det muligt at opbevare smådele på en overskuelig måde og gør det nemt at plukke ordrer. Man kan hurtigt se indholdet udefra, selv når de åbne kasser er stablet oven på hinanden.

8. Rund tværstang

Forhindrer varer og pakker i at falde ud af lagerreolen. Varerne kan nemt sikres med den runde tværstang.

9. Magnetbånd til mærkning

Rulle med magnetbånd til fleksibel mærkning af hylderum. Bæredygtig organisering takket være aftørringsbar overflade.

10. Cykelholder

Pladsbesparende krog til ophængning af cykler. Udførelse i høj kvalitet for lang levetid. Nem håndtering til ophængning og afmontering af cykler.

Lagerreoler i metal og fleksible reoler med stor spændvidde

Du kan bestille vores metalreoler hos os som et komplet tilbud eller i enkeltdele bestående af tværbjælker, reolstativer, hylder og meget mere og tilpasse dem fleksibelt. Velkonstruerede industrielle reolsystemer gør det hurtigt og nemt at samle dine nye reoler. Hyldebelastningen på de tunge lagerreoler er 500 kg, og reolbelastningen er 2.000 kg - helt tilpasset kravene i lageret. De brede reoler er perfekt egnede til en lang række forskellige varer, især til store og meget tunge varer. De forskellige hyldebærere af træ, stål eller gitterriste giver tilsvarende fordele afhængigt af de opbevarede varer. Stålhylder eller stålpaneler er f.eks. perfekte til opbevaring af væsker, da du kan rengøre dem grundigt, hvis der bliver spildt noget.

Alle de her viste metalreoler kan senere udvides med ekstra stolper i bredden eller ekstra par tværstænger. Ved hjælp af genskrivbart hvidt magnetbånd er det meget nemt at fastgøre etiketter på hylderne, som du kan tørre af og forny når som helst. Vores omfattende sortiment af tilbehør til lagerreoler, elementer som magnetbånd til mærkning, opbevaringsbokse, perforerede paneler og sidepaneler og meget mere, fuldender sortimentet af tilbehør til lagerreoler.

Kompatible værktøjsskabe og skabe til opbevaringsreoler af metal

Metalopbevaringsreoler er kompatible med hinanden på grund af det specielle design af vores værktøjsskabe og skabe og kan opbevares eller hentes uden montering. Dybden af bredspændingsreolen og skabene er tilpasset hinanden, så de hviler perfekt på reolens tværstang og fastgør sig selv på plads. Brug denne praktiske tilføjelse til at opbevare f.eks. arbejdstøj, værktøj og andre materialer i et aflåseligt område.

Inspektion af lagerreoler

Vores interne TOPREGAL-reolinspektører udfører gerne de årlige inspektioner af dine lagerreoler, som er lovpligtige. Vi kan også inspicere lagerreoler, som du ikke har købt hos os, efter anmodning. Aftal en tid direkte til din næste inspektion.

...... læs mere