Alle produkter

Kontormøbler

Vores sortiment af kontormøbler: Receptionsskranke, konferencebord og konferencestole

Receptionsskranken, også kendt som receptionen, er ofte det første, kunderne ser i din virksomhed – det er godt, hvis virksomheden viser sig fra sin bedste side. En velvalgt receptionsskranke kan dette opnås til rimelige priser. 

Du opnår bedst en ergonomisk arbejdsstilling, når du ikke kun sidder ved skrivebordet i otte eller flere timer, men indlægger regelmæssige oprejste arbejdsstillinger takket være et elektrisk højdejusterbart skrivebord. Det sætter gang i kredsløbet, og ofte kan rygproblemer mindskes. Med MILLA-hæve/sænke-skrivebordet er du foran med hensyn til ergonomi såvel som design og funktion. 

Ved konferencebordet sidder du nogle gange i lang tid og har brug for tilstrækkelig plads. Forstyrrende kabler og tilslutninger bør derfor som udgangspunkt ikke være på bordet. Vores intelligente mødebord med kabelkanal eller elektrificeret med stikkontakter og induktionsladeområde skaber den nødvendige orden takket være et moderne design på en stabil slæderamme. Ergonomiske drejelige konferencestole bør ikke mangle og afrunder derfor vores sortiment af kontormøbler.

På opfordring fra vores kunder planlægger vi gradvist at udvide vores sortiment af funktionelle kontormøbler. Mangler der noget? Skriv til os!

...... læs mere