+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Mobile skråhylder & -borde

Header

Skrå reoler er perfekte hjælpere, når der skal plukkes mindre dele. Disse opbevares bedst i opbevaringsbokse med åben front, indtil de skal plukkes. Niveauerne på den mobile skrå reol samt den stationære version er anbragt i en vinkel på 20°, så de lagrede dele hurtigt kan ses og plukkes. Den runde travers forhindrer, at delene eller opbevaringsboksene med åben front glider ud. Du skal blot vælge dine ønskede dimensioner i filteret, og herefter vil du straks få vist de relevante mobile skrå hylder. Når først du har prøvet at arbejde med dette plukkeværktøj, vil du aldrig skifte tilbage igen. Bliv overbevist!

Bredte
Attribute
Højde
Attribute
Dybde
Attribute
Antal lag
Attribute

Mobile skråhylder & -borde bedst sælgende

Udsigten

Mobil skrå reol til perfekt afstemte varer på ethvert sted

Denne særlige reol har mange navne: Skrå reol, klargøringsreol, kanbanreol eller plukkereol. Denne reols funktionsform er designet til korte opbevaringstider, fordi uanset hvad der er opbevares i denne type reol, er det beregnet til hurtig fjernelse. Hyldestøtterne hænges i en vinkel på reolen, hvilket betyder, at varerne automatisk glider fremad, så snart du fjerner den forreste vare. Med den mobile kanbanreolvariant er du uafhængig af placeringen, eller du kan fylde bagfra uden behov for frit tilgængelige stier på bagsiden. Du skal blot rulle reolen til side, fylde den og rulle den tilbage igen.

Tilbehør til din mobile skrå reol

Vi har også det rigtige tilbehør og individuelle dele til din mobile reol: Opbevaringsbokse med åben front i mange forskellige størrelser, håndtag, støtter, magnetbånd til mærkning eller runde traverser, så alting sidder korrekt på plads.

...... læs mere