Alle produkter

TecMaschin

TECMASCHIN-logoTecMaschin står for innovation, kvalitet og funktionalitet. Det er de værdier, som den tyske opfindsomhed er kendt for. Tyske ingeniører har inspireret verden med nye idéer og teknologier i århundreder.
De praktiske produkter fra TecMaschin er ingen undtagelse og hjælper dig med at udvikle din virksomhed og inspirere kunderne med dine nye produkter. TecMaschins sortiment er lige så omfattende som det er alsidigt. Fra det lille omsnøringsværktøj, som kan bruges hurtigt og fleksibelt, til palleomvikleren, som udfører emballageordrer automatisk.

Intelligent emballage med vores omsnøringsværktøj

Håndværktøj til omsnøringDen praktiske Håndværktøj til omsnøring fra TecMaschin, der kan omsnøre i længden af dit PET-bånd. Remmen er også tilgængelig i vores sortiment. Det betyder, at du kan regne med at få alt fra en enkelt kilde, og at teknologien fungerer sammen. værktøj til omsnøring Båndet fra TecMaschin er med sin ekstremt høje trækstyrke, som kan modstå belastninger på 410 kg, og sin bredde på 15,5 mm ideelt egnet til både automatiske omsnøringsmaskiner og håndomsnøringsværktøj. Det betyder, at du kan dække en stor del af dine emballageordrer alene med disse produkter. Den praktiske TecMaschin dispenser til omsnøringsbånd kan også bruges til fleksibelt at skifte placering med din omsnøringsstation. Det kan betale sig, hvis de varer, der skal omsnøres, er særligt store eller tunge. Desuden kan håndbåndsværktøjet altid medbringes i den øverste hylde på afvikleren, og så er 20 kg-rullen også meget mere handy.

Sikker omsnøring

Palleomvikler PWS1650Hvis du ønsker at pakke en hel palle på én gang, har vi også det rigtige produkt til dig i vores sortiment: Med det halvautomatiske omsnøringsværktøj er det ikke længere noget problem at pakke store varer og bundter. Palleomvikler PWS1650 pakning af store varer og bundter bliver en leg for børn. Med denne robuste og holdbare strækmaskine kan du sikkert pakke op til 40 paller i timen uden nogen fysisk anstrengelse. Uanset om du bruger de forudinstallerede programmer eller dine egne individuelt indstillede og gemte indpakningscyklusser, finder du altid en optimal indstilling til at sikre paller mod skader, snavs og væltning under opbevaring og transport. Også på området bæredygtighed har Stretch wrapper er det optimale valg. Takket være det innovative pre-stretch-system kan den Indpakningsfilm forstrækkes med op til 250 % i forhold til palleomviklingsmaskiner med mekaniske og magnetiske filmbremser, hvilket betyder betydelige besparelser i filmforbruget og dermed besparelser for dig. En meter film bliver til 3,5 m med forstrækning. Takket være åbningerne på undersiden af den 1650 mm store pladespiller er PWS1650 også let at transportere med en Gaffeltruck og kan derfor anvendes fleksibelt. Palleomvikleren er også udstyret med en fotocelle, der sikrer automatisk højdedetektion. Drejeskiven har en maksimal belastningskapacitet på 2000 kg og roterer med en hastighed på op til 12 omdrejninger pr. minut, hvilket gør indpakningsmaskinen til den optimale pakkemaskine til din virksomhed.

Alt til håndværkeren, fra én og samme kilde!

TecMaschin værktøjsvogn

Samtidig er denne produktportefølje lige så billig som den er genial. Emballering er ikke det eneste, som TecMaschin laver. Dette sortiment suppleres af vores alsidige og mobile TecMaschin værktøjsvogn lagringssystem. Den kan opbevares på fire hjul og kan hurtigt transporteres fra A til B uden at skulle løfte det tunge værktøj. De praktiske skuffeindsatser sikrer desuden, at værktøjet altid finder det rigtige sted og ikke bliver væk under arbejdet. Så hvis du altid vil have dit værktøj hurtigt og sikkert klar, er TecMaschin-værktøjsvognen det rette produkt for dig.

Det er det, som TecMaschin står for

TecMaschin: For os betyder det innovative produkter til en fair pris. Uanset om det drejer sig om omsnøring, foliering eller håndværk. Hos os finder du det rigtige produkt til din anvendelse. Praktisk, fleksibel at bruge, stationær eller mobil. Du finder det rigtige produkt i TecMaschins sortiment. Hvert produkt er designet til sin specifikke anvendelse, så du kan være sikker på, at produktet gør præcis, hvad det lover. Alle TecMaschin-produkter er ergonomisk udformet. Uanset om du pakker, bærer eller skubber, er håndtag, knapper og håndtag i vores sortiment monteret på en sådan måde, at rygsøjle og led beskyttes, selv hvis udstyret skal bruges i lang tid. Det betyder, at vores omsnøringsvogn kan bæres i en komfortabel højde på 1,07 m. Håndomsnøringsværktøjet HU-P1316 har et behageligt plastikhåndtag med gode klæbeegenskaber. Knapperne på dette værktøj er bevidst placeret, så det kan bruges med én hånd. Disse to eksempler gør det klart, hvad TecMaschin handler om: komfortabelt og praktisk design.

Godt gennemtænkt, godt lavet

TecMaschin står også for vores empowerment-filosofi. Vi ønsker at give dig som kunde mere indflydelse. Vi opnår dette med ekstremt korte leveringstider for vores produkter af høj kvalitet. Efter udpakning er artiklerne klar til brug i løbet af få trin. Det visuelt tiltalende blå design sikrer et professionelt udseende over for kunderne og en høj genkendelsesværdi. Hver enkelt vare er meget robust og holdbar. Hvis en vare skulle gå i stykker eller blive ubrugelig, står vi til rådighed med hjælp og rådgivning. Vi rådgiver dig gerne om reklamationer, reparationer og reservedele, som du måtte have brug for, og vi tilbyder den høje leveringshastighed, som vi er kendt for. Dette reducerer nedetiden og gør det muligt for din produktion og dit lager at fortsætte med at arbejde. Vores veludbyggede servicenetværk i hele Tyskland sikrer, at din virksomhed fortsat kører effektivt.

Vores topsælgere

trusted shops light
4.44
Meget godt