Alle produkter

TecMaschin

Logo TECMASCHIN

TecMaschin står for innovation, kvalitet og funktionalitet. Det er de værdier, som den tyske opfinderånd er kendt for. Tyske ingeniører har inspireret verden med nye ideer og teknologier i århundreder. TecMaschins praktiske produkter er ingen undtagelse og vil hjælpe dig med at få din virksomhed til at vokse og inspirere kunderne med dine nye produkter. TecMaschins sortiment er lige så omfattende, som det er alsidigt. Fra det lille omsnøringsværktøj, som placerer omsnøringsbånd hurtigt og fleksibelt, til palleomvikleren, som udfører pakkeopgaverne automatisk.

Værktøj til omsnøringPalleindpakkerDigital reklameskærm DKS-LED43


Intelligent emballering med manuelt omsnøringsværktøj, omsnøringsbånd og co.

Det praktiske håndomsnøringsværktøj fra TecMaschin realiserer omsnøring i længden af dit PET-bånd. Du finder også det rigtige omsnøringsbånd i vores sortiment. Det betyder, at du kan regne med at få alt fra en enkelt kilde, og at teknologien fungerer sammen. Med sin ekstremt høje trækstyrke, som kan modstå belastninger på 410 kg, og sin bredde på 15,5 mm er TecMaschins omsnøringsbånd ideelle til både automatiske omsnøringsmaskiner og manuelle omsnøringsværktøjer. Det betyder, at du kan dække størstedelen af dine emballeringsordrer med disse produkter alene. Du kan også bruge den praktiske TecMaschin afviklingsvogn til omsnøring til fleksibelt at ændre placeringen af din omsnøringsstation. Dispenservognen er især nyttig, hvis de varer, der skal omsnøres, er særligt store eller tunge. Det manuelle omsnøringsværktøj kan nemt transporteres i den øverste hylde på afviklingsvognen, hvilket gør det meget nemmere at håndtere 20 kg-rullen.

Sikker omsnøring med palleomvikleren

Hvis du vil omsnøre en hel palle på én gang, har vi også det rigtige produkt i vores sortiment: Den halvautomatiske palleomvikler PWS1650 gør pakning af store varer og bundter til en leg. Ved at bruge denne robuste og holdbare strækvikler kan du sikkert vikle op til 40 paller i timen uden nogen fysisk indsats. Uanset om du bruger de forudinstallerede programmer eller dine egne individuelt definerede og gemte indpakningscyklusser, vil du altid finde en optimal indstilling til at sikre paller mod skader, snavs og væltning under opbevaring og transport. Strækvikleren er også det ideelle valg, når det gælder bæredygtighed. Takket være det innovative forstrækningssystem forstrækkes folien med op til 250 procent sammenlignet med palleomviklere med mekaniske og magnetiske foliebremser, hvilket betyder betydelige potentielle besparelser i folieforbruget og dermed også omkostningsbesparelser for dig. Med forstrækning kan du få 3,5 meter indpakningsfilm ud af en meter film. Åbningerne på undersiden af PWS1650's 1650 millimeter drejeskive gør den nem at transportere med en gaffeltruck. Det gør det muligt at bruge palleomvikleren fleksibelt. Palleomvikleren er også udstyret med en fotocelle, der sikrer automatisk højderegistrering. Drejeskiven har en maksimal belastningskapacitet på 2000 kg og roterer med en hastighed på op til 12 omdrejninger i minuttet, hvilket gør omviklingsmaskinen til den ideelle emballeringsmaskine til din virksomhed.

Fra butiksvinduer til kontorer: TecMaschin-reklameskærme til effektiv kommunikation!

Denne produktportefølje er lige så billig, som den er genial. TecMaschin er ikke kun ansvarlig for emballage. Sortimentet suppleres også af vores alsidige og mobile TecMaschin digitale reklamedisplays. Takket være moderne teknologi kan de hurtigt flyttes fra en kampagne til den næste, uden at man behøver at udskifte reklamematerialet. Uanset om det er i butiksvinduet eller inde i butikken: Digitale reklamedisplays og -standere fungerer som blikfang. Så hvis du vil nå ud til potentielle kunder på en fleksibel og nem måde eller kommunikere information på kontoret, er TecMaschins reklameskærme det helt rigtige produkt.

Dette er, hvad TecMaschin står for

TecMaschin: For os betyder det innovative produkter til en fair pris. Uanset om det er omsnøring, indpakning eller håndværk. Hos os finder du det rigtige produkt til din anvendelse. Praktisk, fleksibelt at bruge, uanset om det er stationært eller mobilt. Hvert produkt er designet til sin specifikke anvendelse, så du kan være sikker på, at produktet gør præcis, hvad det lover. Alle TecMaschins produkter er ergonomisk udformet. Uanset om man pakker, bærer eller skubber, er håndtagene, knapperne og grebene i vores sortiment designet til at beskytte rygsøjlen og leddene, selv når man arbejder med udstyret i lange perioder. Vores omsnøringsvogn kan bæres i en behagelig højde på 1,07 meter. Håndomsnøringsværktøjet HU-P1316 har et behageligt plasthåndtag med gode klæbeegenskaber. Knapperne på dette værktøj er bevidst anbragt, så det kan bruges med én hånd. Disse to eksempler viser tydeligt, hvad TecMaschin handler om: komfortabelt og praktisk design.

Godt gennemtænkt, godt lavet

TecMaschin står også for vores empowerment-filosofi. Vi ønsker at styrke dig, kunden. Det opnår vi med ekstremt korte leveringstider for vores kvalitetsprodukter. Produkterne er klar til brug i nogle få enkle trin efter udpakning. Det visuelt tiltalende design i blå sikrer en professionel fremtoning over for kunderne og en høj genkendelsesværdi. Hvert produkt er meget robust og holdbart. Hvis en vare går i stykker eller ikke længere er funktionel, er vi der for at hjælpe og rådgive dig. Vi rådgiver dig gerne om reklamationer, reparationer og de reservedele, du har brug for, og tilbyder dig den hurtige levering, som vi er kendt for. Det reducerer nedetiden og gør det muligt for din produktion og dit lager at fortsætte med at arbejde. Vores veludviklede servicenetværk i hele Tyskland sikrer, at din virksomhed fortsætter med at køre effektivt.

Vores topsælgere