+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Digitale reklameskærme

Header

Det er ikke altid lige let at finde den rigtige reklamekanal. Spørgsmålet er, hvor kunderne skal henvendes og med hvilke midler. Det er her, TecMaschins digitale reklamedisplays kan hjælpe. Digitale skærme er særligt fleksible, når det gælder indhold. Lydoptagelser kan afspilles lige så godt som billeder, videoer eller GIF'er. På den måde fungerer de som digitale kundestoppere i dit butiksvindue, din butik eller din messestand.

Filtrer resultater
×

Pris / kr

Skærmens diagonal (")
OperativsystemOperationMobilVis alle filtre

22 artikler

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Visning af digitale reklamer: Det fleksible informationsmirakel

Som virksomhed er der mange måder at henvende sig til kunderne på: Tv- og radioreklamer, plakater, flyers osv. I denne forbindelse bør man ikke se bort fra effekten af reklame i sin egen butik. Uanset om det er i butiksvinduet eller inde i butikken: Digitale reklamer fungerer som blikfang. Disse kundestoppere gør det nemt at formidle information. Forklarende videoer og reklamevideoer kan nemt afspilles, ligesom diasshow eller lydoptagelser. Der er således en bred vifte af muligheder for at bruge enheden.

En anden fordel er den store fleksibilitet, hvormed indholdet kan transporteres: Vores digital signage-skærme kan styres via forskellige grænseflader, f.eks. LAN- eller WLAN-forbindelser, USB-porte eller SD-kortpladser. Den enkleste løsning er at skrive de ønskede billeder og videoer på en databærer og derefter afspille indholdet direkte.

Alternativt kan enheden også være forbundet til internettet, og indholdet kan afspilles via skyen eller et websted. Spejling af en pc er også mulig uden problemer via HDMI. Da vores digitale kundestoppere alle er udstyret med et Android-operativsystem, kan du trække enhver Android-kompatibel app over på enhederne.

Det betyder, at indhold kan uploades hurtigt og afspilles fleksibelt. Sammenlignet med plakater og andre trykte medier kan du præsentere nyt indhold meget hurtigere, fordi det ikke er nødvendigt at udskrive det.

Interaktivitet som en fordel: Vores touch-displays

Det er klart, at digitale skærme allerede har en stor fordel: Den større fleksibilitet gør det muligt at vise og præsentere indhold hurtigt. Desuden fungerer reklamedisplays som digitale kundestoppere: potentielle købere stopper op, kigger på det viste og informerer sig om produkter og tilbud via de viste videoer og billeder. Sådanne reklameforanstaltninger fungerer endnu bedre, når de er interaktivt udformet. Vores digitale touchskærme gør det muligt.

Det gør det f.eks. nemt at præsentere 3D-modeller. Gør det åbent for dine kunder, hvilke komponenter og moduler af dine produkter der kan ses. Videoer og websteder kan også nemt bringes til live på denne måde. Den digitale touchterminal DITT-LED32 fungerer særligt godt her, da den med sin behagelige højde indbyder til at prøve den. Det er også meget nemmere for dine medarbejdere at bruge og lover intuitiv håndtering. Kontrollen fungerer jo næsten identisk med kommercielt tilgængelige Android-smartphones.

Digitale opslagstavler på kontoret og lageret

Ud over deres funktion som reklamemedie kan digitale displays også bruges på kontorer, i konferencerum, lagerhaller eller produktionshaller. Her tilbyder vores hængende modellerDHD2-LED43 og DHD-LED43H mange fordele. Takket være loftmonteringen kan disse nedhængte skærme placeres i en klart synlig position, selv i uoverskuelige haller og værksteder. Med fjernbetjening eller spejling af en pc kan enhederne nemt styres fra gulvet. Her kan oplysninger om aktuelle emner, tidsplaner, ruter eller endda om hvad der er tilgængeligt i kantinen den pågældende dag nemt kommunikeres til medarbejderne. Disse vigtige oplysninger kan nemt uploades og præsenteres.

Vores digital signage-skærme viser også, hvad de kan gøre på kontoret: Især de interaktive modeller med touch display kan bruges til præsentationer eller som whiteboard. Du skal blot placere skærmen i et konferencerum og bruge en af grænsefladerne til at uploade oplysninger. Især grafisk indhold kan let formidles på denne måde.

Digitale displays i indkøbscentre og på messer

Displays kan være meget nyttige i butikker, kontorer eller lagerhuse. De udvikler kun deres fulde potentiale der, hvor der virkelig er mange kunder: i indkøbscentre og på messer. Her er de grundlæggende betingelser for kundeeffektiv reklame anderledes end i din egen butik. Mange leverandører konkurrerer om at få opmærksomhed fra en stor masse besøgende. Derfor er det særlig vigtigt at skabe opmærksomhed her. Og hvad er bedre end at gøre det med en digital kundestopper fra TecMaschin.

Skab opsigt med digitale hængende displays i vinduet i dit indkøbscenter eller på et messecenter. Det vigtigste er, at reklameskærmen er meget synlig. Med vores interaktive touch-displays kan du udløse menneskets medfødte legeinstinkt og tilskynde kunderne til at blive hængende på din stand. En livlig samtale senere kan du allerede have den næste ordre.

Vores touchskærme kan også bruges som vejvisningssystemer. Disse ses ofte i store og snoede indkøbscentre for at vise kunderne vej til den rigtige butik. Men en sådan skiltning kan også være nyttig på messer og i lufthavne.

Anvendelsesområdet er stort og alsidigt. Så meget desto bedre er det, at de digitale reklamedisplays fra TecMaschin er så fleksible. Overbevis dig selv om vores enheder af høj kvalitet.

...... læs mere
trusted shops light
4.3
Meget godt