Alle produkter

wipeket

WIPEKET-logowipeket står for renlighed. Indendørs og udendørs, i smalle korridorer såvel som på store flader. Med fejemaskinerne og de Vådtørre støvsuger fra wipeket dækker du en bred vifte af rengøringsbehov.
Med en arealydelse på mellem 1200 m²/h og 8400 m²/h rengør vores skrubbe- og vaskemaskiner dine overflader på den bedst mulige måde. Anvendelsesmulighederne er meget forskellige. Der er et passende rengøringsapparat til alle tilfælde: Hvis møbler, hylder eller interiør skal rengøres for fugtigt snavs, er vores praktiske vådstøvsuger NTS80 den ideelle løsning. Den store ride-on fejemaskine
er designet til større indendørs eller udendørs områder.
Med dette udvalg af rengøringsudstyr kan du dække en lang række forskellige rengøringsbehov.

Fjernelse af snavs: hurtigt og pålideligt

Skrubbertørretumbler

Fleksibel rengøringsydelse til alle tilfælde. Det giver wipeket et forspring i forhold til konkurrenterne. Med den lille Skrubbertørretumbler af vores husmærke kan du fjerne støv, jord og endda væsker fra betongulve, fliser, terrazzo, PVC og meget mere. Vores dynamisk kompakte Fejemaskiner er designet til at rengøre hjørner, kanter og smalle korridorer uden at efterlade nogen rester. Derved skinner vores artikler gennem forskellige rengøringsmetoder. Afhængigt af det snavs, der skal fjernes, kan tørre læberne, fejebørsten og sugemotoren til- og frakobles variabelt. Hvis snavset er særligt genstridigt eller ikke befinder sig på en gulvflade, kan vores praktiske Vandstøvsugere med vippechassis kommer i spil. Med en enorm sugekraft fjerner støvsugeren nemt sand, bulkmateriale, affald og meget mere. Til mellemstore til store indendørs områder anbefaler vi vores lille wipeket ride-on skrubbe- og tørretumbler, den SWA70 som giver dig en stor ydeevne på et stort område til en rimelig pris.

Bæredygtig rengøring

VandstøvsugereHver af vores maskiner har sin egen specielle anvendelse og er udstyret med sine egne specialiserede funktioner. Dette gør det muligt for wipeket-mærket at tilbyde den rigtige løsning til ethvert rengøringsbehov. De smukt designede produkter er designet til en lang levetid og er derfor ekstremt effektive. Sikker og ren, enormt effektiv og naturligvis økologisk. Det er det, de er. Produkterne fra wipeket. Hver af dem er rent elektrisk drevet. Enten med kabel eller med udskiftelige akkumulatorer. Hver især er de unikke, holdbare og vedligeholdelsesvenlige. El-driften giver dig også mulighed for at gøre noget godt for miljøet og dine medarbejdere. Det betyder, at wipeket-maskinerne ikke kun er emissionsfrie, men også støjsvage. Dette sikrer et behageligt arbejdsklima og dermed en god atmosfære.

Enestående ergonomisk

Ride-on fejemaskineEffektivitet og ergonomi kombineret i én maskine. Det er målet med wipeket. Det gælder både rengøringsprocessen, hvor fejemaskinen skubbes, eller hvor operatøren sidder på den, og de sekundære aktiviteter som f.eks. påfyldning af friskvandstank, tømning af spildevandstank eller udskiftning af rengøringsbørsten. Med wipeket sørger man for, at ryggen beskyttes, og at der skal løftes så lidt som muligt. Med innovative praktiske løsninger, som f.eks. spildevandsslangen eller en trækstang, der kan justeres i flere trin, kan målene effektivitet og ergonomi kombineres. Det er godt for både pengepungen og for medarbejderen. wipeket: effektivitet, ergonomi, fleksibilitet. Simpelthen en ren løsning til alle rengøringsopgaver.

Fremragende service som en hygiejnefaktor

Det er ikke kun vores skuremaskiner, ride-on fejemaskiner og støvsugere, der sikrer renheden i din virksomhed. Vores service er også imponerende. Vi tilbyder f.eks. batterisæt, der er lette at udskifte, som reservedele til vores batteridrevne fejemaskiner. Rengøringsbørster, rengørings- og poleringspuder, aftørringsstrips og aftørringslæber samt opladere kan også købes nemt og enkelt hos wipeket. Til vores NTS80 tilbyder vi også det særligt tætmaskede filter og vandsugertilbehøret som reservedele. Hermed er du optimalt udstyret til enhver rengøringsopgave. Vores service tilbyder også reparationer af eksisterende produkter samt intelligent klagebehandling. Det betyder, at intet ønske forbliver uopfyldt, hvis en del skulle fejle eller blive beskadiget. Vores eksperter rådgiver dig også gerne om vores produkter, så du kan finde den rigtige rengøringsmaskine til din anvendelse. Det være sig en Ride-on fejemaskine med en stor arealudgang, en Skrubbe- og tørretumbler som en walk-behind rengøringsmaskine til smalle stier eller en Vådtørre støvsuger til det virkelig genstridige snavs. Med den gode rådgivning fra vores wipeket-eksperter finder du hurtigt det, du leder efter, og du kan rengøre dit område med det optimale rengøringsapparat. wipeket er din kompetente partner, når det drejer sig om rengøring af overflader.

Vores topsælgere