Alle produkter

Rengøringsudstyr

Rengøringsmaskiner, skrubbe- og tørretumblere, fejemaskiner, våd- og tørstøvsugere og meget mere.

Rengøringsmaskiner har en helt klar opgave, nemlig at sikre et højt niveau af renlighed på kort tid. Det er præcis det, som vores rengøringsmaskiner af mærket wipeket står for. Begrebet rengøringsmaskiner er et vidt begreb: Vores udvalg af rengøringsmaskiner er bredt, lige fra vådtørre støvsugere til skrubbe- og ride-on fejevogne. Her gælder vores princip: Renhed produceres ikke kun af selve rengøringsmaskinerne, men også energitilførslen til vores rengøringsmaskiner er 100 procent klimaneutral.

Desuden tilbyder vi et bredt udvalg af reservedele og tilbehør til vores rengøringsmaskiner. Det drejer sig om alt fra simple sliddele som f.eks. en rengøringsbørste, et støvfilter eller et tilbehør til støvsugeren til poler- og rengøringspuder, som ikke er omfattet af leveringsomfanget for selve rengøringsmaskinen. Vi giver dig mulighed for at samle din egen maskine med det relevante tilbehør. Vores team af wipeket-fagfolk vil med glæde rådgive dig om dit valg. Derudover får du en flaske af vores smudsopløsende universalrengøringsmiddel Multi-Blue gratis med hver skrubbeautomat.

Køb rengøringsmaskiner hos TOPREGAL og hav altid den rigtige maskine ved hånden.

Som du kan se, er du altid godt forberedt og har altid det rigtige produkt ved hånden til enhver rengøringsopgave, når du køber dine rengøringsmaskiner hos TOPREGAL. Hver af de enkelte maskiner har deres egne fordele for din virksomhed. For eksempel er wipeket skuremaskinerne særligt manøvredygtige takket være deres ergonomisk justerbare styretøj og kan nemt nå alle smalle rækker af hylder i dit lager for at rengøre uden at efterlade rester. Til gengæld er fejemaskinen med påmonteret udstyr ideel til store områder. Dette skyldes dels den ekstraordinært høje rengøringsydelse på 8.400 kvadratmeter i timen, dels den lange driftstid og høje driftshastighed. Takket være alle disse faktorer kan du komfortabelt bruge fejemaskinen både indendørs og udendørs. Du kan bruge våd- og tørstøvsugeren specielt til pålidelig rengøring af mindre jord, som kan være både tørt og fugtigt.

...... læs mere