Alle produkter

Karriere

For at støtte de hurtigt voksende strukturer søger vi hurtigst muligt en bred vifte af engagerede fagfolk, der kan lide at arbejde struktureret og selvstændigt.


Om virksomheden

TOPREGAL GmbH er en familievirksomhed, der opererer i hele Europa med hovedsæde i Filderstadt (nær Stuttgart). Vores mangeårige erfaring som specialforhandler af reoler / online postordrefirma for virksomhedsartikler samt vores kundeorienterede tilgang gør os til en pålidelig partner til alle dine behov for lager- og kontorindretning. Mere end 70.000 erhvervskunder i hele Europa har nu tillid til vores produkter og vores uovertrufne pris-ydelsesforhold. For at sikre, at vores produkter hurtigt når frem til vores kunder i næsten alle hjørner af Europa, åbnede vi i 2020 et andet stort lager i Wesel i Nordrhein-Westfalen. I sommeren 2021 åbnede vi en filial i Storbritannien (Newport, Wales), og i 2022 åbner vi produktions- og logistikanlægget i Pasewalk nord for Berlin.


Er du interesseret? - Hvad vi tilbyder, og hvordan du kan ansøge.

Vi tilbyder dig chancen for en spændende karriere i en meget vækstorienteret virksomhed med start-up-karakter. Ubegrænsede jobmuligheder i et interessant arbejdsmiljø og deltagelse i udviklingen og optimeringen af interne processer. Du får en attraktiv, resultatafhængig løn, muligheder for konstant videreudvikling og langsigtede udsigter.

Bliv en del af en virksomhed i dynamisk vækst med flade hierarkier og et motiveret team.


Åbne stillinger

I den følgende oversigt finder du detaljerede oplysninger om vores ledige stillinger. Vi modtager altid gerne ansøgninger til stillinger som montør, grafisk designer eller sælger (m/k/d). Men selvfølgelig er andre TOPREGAL-afdelinger altid åbne for uopfordrede ansøgninger. Du skal blot sende os dine fuldstændige og relevante dokumenter til bewerbung@topregal.com.