+++Udvarende lave priser - Mange artikler er massivt og permanent nedsat i pris!+++

Alle produkter

Karriere

Til at støtte de hurtigt voksende strukturer søger vi en bred vifte af engagerede specialister, der kan lide at arbejde struktureret og selvstændigt.

Hvem er TOPREGAL?

TOPREGAL GmbH er en familievirksomhed, der opererer i hele Europa med hovedsæde i Filderstadt (nær Stuttgart). Vores mangeårige erfaring som specialforhandler af reoler / online postordrefirma for virksomhedsartikler samt vores kundeorienterede tilgang gør os til en pålidelig partner til alle dine behov for lager- og kontorindretning. Mere end 100.000 erhvervskunder i hele Europa har nu tillid til vores produkter og vores uovertrufne pris-ydelsesforhold. For at sikre, at vores artikler hurtigt når frem til kunderne i næsten alle hjørner af Europa, åbnede vi i 2020 et andet stort lager i Wesel i Nordrhein-Westfalen. I sommeren 2021 åbnede vi en filial i Storbritannien (Newport, Wales), og i 2022 åbnede vi produktions- og logistikfaciliteten i Pasewalk nord for Berlin.

Stillinger, der er ledige i øjeblikket

Her kan du finde detaljerede oplysninger om vores ledige stillinger. Vi modtager altid gerne ansøgninger til salgsstillinger - helst med fremmedsproglige kompetencer. Men naturligvis er andre områder også åbne for uopfordrede ansøgninger til enhver tid. Du skal blot sende os dine fuldstændige og informative dokumenter til bewerbung@topregal.com...

Er du interesseret? - Kom og vær med!

Vi tilbyder dig chancen for en spændende karriere i en meget vækstorienteret virksomhed med start-up-karakter. Mulighed for at arbejde i et interessant og fleksibelt arbejdsmiljø og for at bidrage til udvikling og optimering af interne processer. Du vil få en attraktiv, resultatafhængig løn, muligheder for yderligere udvikling og langsigtede udsigter.

Bliv en del af en dynamisk voksende virksomhed med flade hierarkier og et meget motiveret team.

TOPREGAL-medarbejdere på personalemødet 2022

trusted shops light
4.75
Meget godt