+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Højløfter

Højtløftere bruges ofte til lav opbevaring eller i små lagerhaller. De er også velegnede til transport af Euro-paller, Palle til kasser containere og lignende varer. I smalle gange med begrænset manøvredygtighed er højløftere velegnede til at læsse og losse varer. Der kræves ikke noget certifikat til gaffeltruck, men kun uddannet personale bør have adgang. Der skelnes mellem manuelle og halvelektriske højløftrucks.

Med den manuelle version skal der bruges meget kraft til at skubbe eller trække dem på grund af deres høje egenvægt (op til 320 kg). I den elektriske version betjenes gaflerne af et elektrohydraulisk system, og manuel kraft er ikke nødvendig i dette tilfælde. Højløfteren har dog en egenvægt på op til 495 kg, som opstår, når den flyttes manuelt. For at stoppe godset med det samme er den elektriske version normalt udstyret med en nødstopknap, og en plexiglasskærm kan desuden beskytte operatøren mod faldende gods.

Batteriet oplades ved en 230 V-stikdåse, og batteriniveauet vises ved hjælp af en opladningsindikator. Fordelene ved en Løftevogn og en Gaffeltruck er således kombineret. Lastkapaciteten er ca. 1 t for den halvelektriske version og op til ca. 1,5 t for den manuelle version. Vedligeholdelsesintervallet er længere for den elektriske version end for højløfteren uden batteri. Det er generelt vigtigt, at udstyret kun anvendes på fast og jævnt underlag uden hældning.