+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Løftevogn

Løftevogne hører til de Industrielle lastvogne. De bruges til at transportere paller, trådkasser, kasser osv. på virksomhedens eget lager. På grund af deres størrelse og manøvredygtighed kan de også anvendes på lastområdet på lastbiler (uden motor). En palleløfter har to højdejusterbare metaltænder til optimal lastning af paller. Metaltænderne kaldes Gaffeltruck kaldet"gafler". Lastvalserne er placeret under tænderne; de er stive foran og bevægelige bagtil (et eller to hjul). Håndtaget kan bruges én gang til at styre løftevognen eller som håndtag (i tilfælde af strømløst udstyr som en hydraulisk funktion). Denne udstyrsfunktion findes normalt på håndtaget eller inden for rækkevidde af akslen. 

I modsætning til gaffeltrucks sidder føreren ikke på et sæde, men betjener apparatet stående (på en platform på gaffeltrucken) eller gående. Det eneste sæde på palleløfteren er førersædet. Elektrisk palleløfter Det eneste sæde på palleløfteren er førersædet på gaffeltrucken, som nogle gange betjenes siddende ligesom gaffeltrucken.

Der kræves en sikkerhedsinspektion hvert år. Yderligere oplysninger kan findes i DGUV Forordning 68 "Regler for forebyggelse af ulykker for industritrucks". af 1. juli 1995 i den udgave af 1. januar 1997, er der ikke kan downloades gratis fra DGUV.

Operatøren skal også være instrueret i brugen af dette udstyr. Med en palletruck fordeles lasten anderledes, og der er ikke behov for modvægt som med en gaffeltruck. En lift truck er også kendt som en "myre" .