+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Digitale kundestoppere

Kundestoppere er et klassisk og stadig gennemprøvet middel til at tiltrække forbipasserendes opmærksomhed. De bruges til kommercielle og ikke-kommercielle formål og kan indeholde mange forskellige oplysninger: Kampagnepriser, nye åbninger, meddelelser om arrangementer og meget mere. De placeres normalt på fortove eller i gågader foran de relevante butikker. De kan også bruges indendørs, f.eks. i kunderum, i cateringvirksomheder eller på messer. Den brede vifte af anvendelsesmuligheder gør kundestoppere uundværlige som en fleksibel reklameløsning.

Digitale kundestoppere

En klassisk kundestopper er trykt eller giver mulighed for at udskifte trykte plakater på den. Hos TOPREGAL tilbyder vi dig digitale kundestoppere, som kan tilpasses på displayet, og som opfylder deres funktion helt uden papir.

Digitale kundestoppere kan bruges både indendørs og udendørs. Tjek blot produktspecifikationerne for at se, om kundestopperne er vejrbestandige og egnede til udendørs brug. Afhængigt af produktet tilbyder en digital kundestopper også forskellige funktioner. Højttalere kan bruges til at fange kundernes opmærksomhed auditivt, f.eks. ved at optage tilbuddene eller afspille virksomhedens egen jingle. En touchscreen tilføjer et interaktivt element. Den kan f.eks. bruges på messer til at gennemføre en undersøgelse og dermed direkte indfange dagens aktuelle stemning. Kundestopperne er udstyret med Android-systemet, som gør betjeningen af de digitale reklameskærme intuitiv og nem.

Digitale kundestoppere i brug overalt

Du kan sætte den digitale kundestopper op på et fast sted i dine lokaler, hvor der kommer mange kunder forbi, f.eks. i indgangspartiet. Hvis du har brug for kundestopperen på farten, tilbyder vi et udvalg af mobile versioner, som du nemt kan transportere fra A til B. Vi tilbyder også en transportkasse og hjul, der kan eftermonteres, for at gøre transporten endnu mere bekvem. Det betyder, at du kan bruge de digitale kundestoppere igen og igen og redesigne displayet afhængigt af anvendelsen.