+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Indlæse etiket

En belastningsplade eller et belastningsmærke til reoler informerer om den tilladte hyldebelastning og den maksimale belastning af reoler med tunge reoler i driftsmiljøet. Dette gælder især for Reoler til opbevaring, Pallereoler eller Kragarmsystemer med en Belastning på hylden på mere end 200 kg og en Belastning af bugten på mere end 1000 kg. Dette oplysningskrav gælder både for faste stativer og for mobile reoler eller Mobile kabinetter.

DGUV 108-107 (tidligere BGR 234), DIN EN 15512 og DIN EN 15512 og DIN EN 15635 foreskriver, at en lastplade skal indeholde oplysninger om: Producent eller forhandler, modeltype, byggeår, tilladte hylde- og fagbelastning og, i tilfælde af fritstående reoler, den opretstående belastning (enkelt/dobbeltsidet) og armbelastningen.

Vi anbefaler, at der på hver tredje til fjerde stolpe anbringes en belastningsetiket, som er tydeligt synlig for personale og eksterne besøgende. Hvis stativerne opstilles uden at der er monteret belastningsplader, vil der blive gjort indsigelse mod dette ved den næste Inspektion af reoler klage. Et manglende lastskilt er dog ikke i sig selv en tilstrækkelig grund til at blokere reolen. Operatøren skal snarere opfylde sin informationspligt ved at anbringe lastpladerne inden for få uger.

Belastningsplader altid inkluderet

Eksempel på en TOPREGAL-belastningsplade til en lagerreol

Med vores reoler og opbevaringsløsninger er de respektive lastplader altid inkluderet i leveringen, ligesom alle de små dele, der er nødvendige til montering. Bolt anker og tværforstærkninger eller diagonalforstærkninger for at opnå den nødvendige stabilitet leveres også. TOPREGAL-kunder behøver ikke at købe noget materiale til montering eller installation separat og kan begynde monteringen direkte efter levering.

De TOPREGAL-lastplader, der er inkluderet i leveringsomfanget, angiver de maksimale hylde- og fagbelastninger.

trusted shops light
4.3
Meget godt