+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Cantilever rack

Kragbåndsreoler er lagerudstyr, hvor vandrette "kragbånd" eller konsoller er fastgjort til lodrette understøtninger. I de fleste tilfælde bruges denne konstruktion til at opbevare lange varer på et lille område. Udtrykkene "cantilever" eller "pre-cantilever" stammer fra arkitekturen. Det henviser til bjælker eller komponenter på konstruktioner, der rager ud eller "kragter ud" ved en linjeføring. Almindelige eksempler på udkragninger i dagligdagen er trafikskilte langs motorveje, som rager ud fra midterrabatten eller kørebanekanten ud over kørebanerne.

"Cantilevers" kaldes også "cantilever-bjælker" eller "cantilever-bjælker". I mekanik og byggeteknik forekommer de som horisontale bjælker eller konsoller, der er fastspændt på den ene side, hvorfra belastninger hænger. Bjælken kan også være betydeligt længere end den er høj og bred. Det er af stor betydning for stabiliteten, at stolperne er solidt forankret i jorden med de rette fodlængder.

A Kragarmsystemer består af flere lodrette stolper eller bjælker, der ikke er direkte forbundet med hinanden, og udkragede bjælker, der er ophængt eller fast svejset. Kragbåndsreoler anvendes overalt, hvor det er nødvendigt at opbevare større laster på en pladsbesparende måde, f.eks. i håndværksværksteder, byggemarkeder eller produktionsvirksomheder. De respektive belastninger er ofte lagt direkte på de enkelte arme. Derfor har de normalt ikke gulve og overflader. Fodsektionerne kan dog bruges som ekstra opbevaringsområder.

TOPREGAL-produktsortimentet omfatter fritliggende reoler til lette, tunge og meget tunge belastninger på mellem 250 kg og 6.000 kg. Hver levering omfatter monteringsmaterialet, især boltankre (M16x120 mm), de nødvendige certifikater og dokumenter i form af de belastningsplader, der skal fastgøres til reolstolperne, samt betjenings- og monteringsvejledninger.

Ud over cantileverreoler findes der også Opbevaringsreoler, pallerækker, Dækstativer og Skråtstillede reoler til TOPREGAL-produktporteføljen.