+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Pakkebord

Et pakkebord er et alsidigt møbel, der bruges i forskellige industrielle og kommercielle miljøer til effektiv pakning, sortering og afsendelse af varer. Især på lagre spiller pakkebordet en afgørende rolle for ordreudførelsen. Medarbejderne kan systematisk pakke produkter og forberede dem til afsendelse. Pakkebordet er f.eks. et uundværligt element på lagre, i forsendelsesafdelinger og produktionsfaciliteter, hvor der kræves høj arbejdsydelse og præcision.

Pakkebordssystemet til lageret

Vores pakkebordssystem til lageret tilbyder alle de tilpasningsmuligheder, du kan ønske dig, med individuelle moduler. Takket være modulsystemet er der en lang række kombinationsmuligheder for dit pakkebord, hvor du f.eks. også kan opbevare små dele praktisk i de valgbare værktøjsskabe. Naturligvis kan målene på pakkebordssystemet også vælges frit - selv med et højdejusterbart modul. Du kan også vælge mellem forskellige understøtninger til det ideelle pakkebordssystem på dit lager. I den forbindelse tilbyder vi dig klassiske træhylder såvel som innovative skråhylder og multiplexplader af høj kvalitet. Med et fleksibelt pakkebordssystem er det til enhver tid muligt at foretage efterfølgende justeringer. For eksempel kan højden på bordets tværstænger justeres i intervaller på 25 millimeter for at sikre, at det altid opfylder dine specifikke krav.

Pakkeborde med hjul - praktiske hjælpere på lageret

Pakkeborde med hjul er særligt nyttige, da de giver mulighed for fleksibel placering inden for arbejdsområdet. Det er især en fordel i miljøer, hvor pladskravene ændrer sig regelmæssigt, eller hvor der er behov for hurtig omorganisering. Takket være rullebordets mobilitet kan arbejdsprocesserne optimeres, og flaskehalse undgås effektivt.