+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Xucker

Pallereoler fra TOPREGAL til Xucker

Under mærket XUCKER sælger den Berlin-baserede virksomhed af samme navn naturlige sødemidler uden fortrydelse. Indtil de bliver sendt til næringsbevidste kunder i hele Tyskland, opbevares de søde sager på pallereoler fra TOPREGAL.

En sød skat gemmer sig i de udvendigt ubemærkede lagerbygninger i Berlin-Schöneberg. Her har Xucker GmbH lejet sit hovedkvarter med tre sammenbyggede lagerhaller og et samlet areal på ca. 2.400 kvadratmeter. Her opbevares ca. 50 tons xylitol og erythritol og de produkter, der er fremstillet af dem. Det, der lyder som kemi og et laboratorium, er sukkeralternativer, der i stigende grad erstatter det klassiske granulerede sukker i Tyskland og Europa som "Xucker Basic", "Xucker Premium" eller "Xucker Light - Besser süß"."Af de sukkeralternativer, der produceres ved gæring, sælger vi ca. 40 procent til private kunder, og ca. 60 procent går direkte til forhandlere uden mellemlagring. " oplyser administrerende direktør Christian D. Weiten.

Xucker er allerede opført som dm, Rossmann og Edeka. Ved plukning af ordrer rækker medarbejderne ud i kartoner, der står på 2,5 m høje lagerreoler. Det er sådan, de samler ordrerne fra netbutikken. I de to tilstødende haller i det egentlige lager er der fem og seks dobbelte rækker TOPREGAL-pallereoler med en længde på hver 15 m.

Vi blev opmærksomme på reolforhandleren fra Filderstadt "gennem internetrecherche", fortæller Patrizia Rouba, assistent for Xucker-ledelsen, tilbage. Til montering af pallereolerne bestilte Xucker Montageservice fra TOPREGAL bestilt. "Det hele fungerede meget godt. Man kunne med det samme se, at de tre montører havde gjort det mange gange før, så godt øvede og koncentrerede som de var, da de opstillede de i alt 330 meter pallereoler." Reolspecialisten fra Filderstadt har ikke kun et stort antal forskellige reoler, men Kraftige reoler i sin produktportefølje. Installationstjenesten og den årligt forfaldne Inspektion af reoler er også en del af den. TOPREGAL fik et ingeniørfirma fra Berlin til at foretage det obligatoriske årlige eftersyn af stativerne i Xucker.

TOPREGAL pallereoler hos XuckerTOPREGAL pallereoler hos Xucker


Siden grundlæggelsen i maj 2010 er Xucker GmbH blevet Tysklands største postordrevirksomhed for xylitol og xylitolholdige produkter, såsom Gelier-Xucker og chokolade. Siden juni 2011 har produktsortimentet også omfattet erythritol som "Xucker Light". Virksomheden beskæftiger ca. 35 medarbejdere (2018) og har en samlet årlig omsætning på 11,7 millioner euro (2017). Ud over grundlæggeren og direktøren Christian D. Weiten er Andreas Krumm direktør for Xucker GmbH. www.xucker.de