Alle produkter

Arbejdernes Samariterforbund

Hjælp i oversvømmelsesområder - AKM80 i aktion hos Arbeiter-Samariter-Bund Rheinland-Pfalz e.V.

Arbejder-Samariter-Bund er kendt for sit dedikerede arbejde med katastrofehjælp. Som en velgørende organisation støtter ASB mennesker i nød, uanset deres politiske, etniske, nationale eller religiøse tilhørsforhold. På grund af sin velgørende baggrund er både økonomiske og menneskelige ressourcer begrænsede, og derfor er non-profit organisationen afhængig af engagerede medlemmer og eksterne donationer.

Hos TOPREGAL er vi glade for at kunne støtte ASB's nødhjælpsorganisation mod oversvømmelser. En af vores batteridrevne ride-on fejemaskiner blev kategoriseret som B-varer på grund af visuelle defekter. På trods af disse defekter er produktet i perfekt teknisk stand.

Da vi ønsker at støtte Arbeiter-Samariter-Bunds mission og vigtige arbejde, har vi besluttet at tilbyde denne fejemaskine til en nedsat pris. Det gør det muligt for organisationen at bruge de nødvendige ressourcer effektivt og fortsætte sit humanitære arbejde på den bedst mulige måde.

Med sin høje rengøringsydelse på 8.400 m²/t er vores AKM80 ideel til store områder og kan bruges både indendørs og udendørs.

Vores AKM80 vil helt sikkert gøre et pålideligt og effektivt stykke arbejde på stedet. Vi er overbeviste om, at enheden kan støtte ASB's nødhjælpsorganisation i deres værdifulde arbejde med at hjælpe mennesker, der er ramt i nødsituationer.

Vi vil gerne takke Arbeiter-Samariter-Bund for deres utrættelige arbejde og er stolte over at kunne spille en rolle.

Arbeiter-Samariter-Bund