+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

ECO Schulte

Tradition og innovation - optimering af lagerlogistikken hos ECO Schulte

I næsten et århundrede har ECO Schulte stået for tradition, kvalitet og innovation inden for fremstilling af dørkomponenter af høj kvalitet. Den mellemstore familievirksomhed ledes nu af tredje generation. Det er en af de TOP 100 mest innovative mellemstore virksomheder i Tyskland. ECO Schulte Group udvikler og producerer et omfattende systemsortiment af dørbeslag, dørlukkere, låse og hængsler på fabrikker i Tyskland, Polen, Østrig, Kina og Portugal. Virksomhedens konstante udvidelse, især i Luckenwalde i Brandenburg, har medført nye logistiske udfordringer. "Med over 17.000 forskellige emner og en konstant voksende produktion stod det hurtigt klart, at vi havde brug for optimeret lagerplads," forklarer Martin Wramp, industriingeniør hos ECO Schulte. For at kunne håndtere væksten blev der udviklet helt nye layoutplaner for tre haller. Målet var at skabe effektive og uafhængige logistikområder.

Skræddersyede løsninger

ECO Schulte fandt løsningen til udvidelsen i Luckenwalde hos TOPREGAL. Virksomhedens planlæggere blev hurtigt imponeret over den overskuelige og brugervenlige hjemmeside og konfiguratorernes brugervenlighed. De valgte pallereoler inklusive kollisionsbeskyttelse, en palleomvikler og SWA70- og SWM20E-skrubbetørrere. "Konfigurationen af reolerne var så enkel, at man ikke rigtig behøvede at lede andre steder. Man kan planlægge alt fra start til slut, se det i 3D, printe det ud - og så har man en pris til sidst," siger Martin Wramp. Ud over brugervenligheden var de attraktive priser og korte leveringstider afgørende faktorer i købsbeslutningen. "Det er ikke en selvfølge at have et komplet højlager i gården inden for tre dage. Dertil kommer den interne montageservice, som kan bookes, så den passer med varernes leveringsdato, og alt bliver installeret professionelt og pænt," tilføjer han.

Succesfuldt samarbejde

Martin Wramp fremhæver især kundeservicen hos TOPREGAL. "Uanset om det var i telefonen eller på skrift, var enhver kontakt venlig og høflig. Vi fik et tilbud, en løsning på problemer og klager og svar på alle spørgsmål inden for meget kort tid. I efteråret 2023 blev vi endda inviteret til Bundesliga-kamp med VfB Stuttgart, som TOPREGAL GmbH sponsorerer, for at ære det gode samarbejde. En uforglemmelig oplevelse." Baseret på disse positive erfaringer og det fortsatte succesfulde samarbejde ønsker ECO Schulte-hovedfabrikken i Menden nu også at stole på TOPREGALs ekspertise og produkter til sine logistiske krav.

Arbeiter-Samariter-Bund