Alle produkter

Betalingsmetoder

Her finder du en oversigt over de betalingsmetoder, som TOPREGAL tilbyder dig. Afhængigt af leveringslandet tilbyder vi forskellige betalingsformer, som du kan vælge mellem i løbet af bestillingsprocessen.

Alle betalingsmetoder i TOPREGAL online shop

  • Forudbetaling minus 4 % rabat
  • PayPal
  • Kreditkort
  • Betaling på regning - kun i Tyskland
  • Betaling ved afhentning
  • Leasingforespørgsel - kun i Tyskland
  • Klarna Sofort (øjeblikkelig bankoverførsel) - i alle EU-lande, der tilbydes af Klarna
  • iDeal - kun i Belgien, Nederlandene og Luxembourg

Bankoplysninger

Betalingsmodtager: TOPREGAL GmbH Begrundelse for betalingen: Voucher-nummer(A-xxxxx) IBAN: DE42100400000270010200 BIC: COBADEFF


Vores betalingsmetoder i detaljer

Betaling af acontobeløb

Vi sender dig fakturaen pr. e-mail som forhåndsinformation. Betalingsfristen begynder dog først at løbe efter leveringen. Varerne overdrages til fragtfirmaet umiddelbart efter modtagelsen af ordren.

Aktuel bemærkning: Desværre er muligheden for at betale med faktura ikke længere tilgængelig for alle vores kunder. Men for at de håndværkere, der ellers gerne ville have betalt med faktura, fortsat kan nyde godt af en fordel, har vi forhøjet rabatfradraget med yderligere 2 % til nu 4 %.


Forudbetaling (minus 4 % rabat)

Vi sender dig en proforma-faktura pr. e-mail. Efter modtagelse af betalingen vil varerne straks blive overdraget til speditøren/rederiet. Alternativt kan du sende os en bankoverførselsseddel for at fremskynde processen. Efter levering af varerne modtager du en endelig faktura i PDF-format til brug for dig.

Aktuel bemærkning: Til gengæld for at afskaffe muligheden for acontobetaling for nogle af vores kunder har vi forhøjet kontantrabatfradraget for alle kunder med yderligere 2 % til nu 4 %.


(Kontant) betaling ved afhentning

Vi sender dig fakturaen pr. e-mail. Varerne vil blive gjort klar til afhentning med det samme og vil normalt være klar den næste arbejdsdag. Du betaler beløbet til vores medarbejder på stedet. Du kan betale kontant, med EF eller kreditkort.


Paypal

Med PayPal-betalingsbetingelsen behandles betalingen i løbet af bestillingsprocessen. Du skal have en PayPal-konto for at logge ind under bestillingsprocessen og betale beløbet direkte, eller hvis PayPal tilbyder betaling i rater, skal du vælge denne mulighed. Vi sender dig fakturaen pr. e-mail efter modtagelse af din bestilling til din dokumentation. Herefter overdrages varerne straks til speditøren/rederiet.


Kreditkort

Hvis du vælger betaling med kreditkort, vil betalingen blive behandlet under ordreprocessen. Umiddelbart efter at ordren er afgivet, vil det angivne kreditkort (Visa eller Mastercard) blive debiteret for fakturabeløbet. Vi sender dig fakturaen pr. e-mail efter modtagelse af ordren til din dokumentation. Herefter overdrages varerne straks til speditøren/rederiet. Overførslen af dine kreditkortoplysninger sker via TLS (Transport Layer Securiy), efterfølgeren til SSL (Secure Sockets Layer), og er derfor sikret. I tilfælde af en returnering vil dit kreditkort blive krediteret.


Klarna omgående

Med betalingsbetingelsen Klarna Sofort (tidligere Sofortüberweisung) behandles betalingen i forbindelse med bestillingsprocessen. Vi sender dig fakturaen pr. e-mail efter modtagelse af din bestilling til din dokumentation. Varerne overdrages derefter straks til speditøren/rederiet. Denne betalingsmetode er nu tilgængelig i mange europæiske lande (f.eks. Belgien, Tyskland, Italien, Holland, Østrig, Polen, Schweiz, Spanien og Storbritannien).

For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmetode kan vi videregive dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna under kassen, så Klarna kan vurdere, om du er kvalificeret til deres betalingsmetode. Dine overførte personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen politik om beskyttelse af personlige oplysninger.


iDeal

Med denne nederlandske betalingsmetode behandles betalingen også som ved Sofortüberweisung med en direkte overførsel fra bankkontoen. Også her behandles betalingen direkte i forbindelse med bestillingsprocessen. Vi sender dig din faktura pr. e-mail efter modtagelse af din bestilling til din dokumentation. Varerne vil derefter straks blive overdraget til speditøren/rederiet.


Leasingtilbud

For indenlandske ordrer over en bruttoværdi af varer på 1.000,- € tilbyder vi muligheden for at lave en leasingforespørgsel til vores partner Albis. I dette tilfælde vil dine data blive videresendt til vores partner som en del af ordreprocessen, som derefter vil kontrollere kreditanmodningen og give dig et uforpligtende leasingtilbud. Du kan derefter i ro og mag kontrollere, om du ønsker at acceptere tilbuddet. Når leasingkontrakten er indgået, modtager vi oplysninger fra vores partner, og vi overdrager varerne til forsendelse. Du behøver ikke at bekymre dig om noget, og du modtager en e-mail, så snart varerne er afhentet.

trusted shops light
4.81
Meget godt