+++ Fejr 15 år med TOPREGAL sammen med os - i april: 15% ekstra rabat - op til 58% besparelse mulig! +++

Alle produkter

Ride-on fejemaskine

En ride-on fejemaskine er en specialiseret rengøringsmaskine, der er designet til effektiv rengøring af store indendørs og udendørs områder. Derfor bruges en ride-on fe jemaskine ofte i industrianlæg, lagerhaller, parkeringspladser, indkøbscentre og andre store områder. Disse maskiner tilbyder en tidsbesparende og effektiv løsning til at fjerne støv, snavs, blade og andet affald. Takket være indbyggede, fine støvfiltre kan mikroplast og forurening med fint støv også reduceres.

Ride-on fejemaskine - elektrisk rengøring af lagerområder

En ride-on fejemaskine kan f.eks. betjenes elektrisk. Disse modeller har den store fordel, at de er mere miljøvenlige, fordi de ikke producerer nogen emissioner og også producerer mindre støj. Det gør dem særligt velegnede til brug i lukkede rum eller i miljøer, hvor støjforureningen skal holdes på et minimum. En elektrisk fejemaskine er også mere energieffektiv end andre varianter med forbrændingsmotor eller gas- eller trykluftdrev. På den måde kan den bidrage til en langsigtet og bæredygtig reduktion af driftsomkostningerne. Både virksomheden og teamet drager fordel af at investere i en eldrevet ride-on fejemaskine.

Den batteridrevne ride-on fejemaskine fra wipeket

Ride-on-fejemaskinen fra wipeket er elektrisk og muliggør ledningsfri rengøring af indendørs og udendørs overflader takket være fire vedligeholdelsesfrie genopladelige batterier, hver med 12 volt. Den batteridrevne rengøringsmaskine har en rengøringsydelse på 8.400 m²/t og en driftshastighed på otte kilometer i timen - i op til tre timer ad gangen med et fuldt opladet batterisæt. Den 80 liter store støvtank er også en fordel her.