+++ KAMPAGNE FORLÆNGET: 15 års TOPREGAL ++ jubilæumsrabat også i maj: 15% ekstra - op til 58% besparelse muligt! +++

Alle produkter

Multifunktionel hylde

Multifunktionelle reoler er en alsidig løsning til optimering af pladsudnyttelsen i kommercielle eller industrielle virksomheder. I modsætning til konventionelle tunge reoler eller specialiserede lagerreoler, som f.eks. dækreoler eller tromlereoler, der er designet til en specifik anvendelse, tilbyder multifunktionelle reoler en fleksibel løsning til en række forskellige anvendelser. Typisk består multifunktionelle reoler af forskellige komponenter og moduler, som gør det muligt at organisere og bruge pladsen efter behov. Disse komponenter kan omfatte bordplader, opbevaringsniveauer, værktøjsholdere, skuffer, åbne opbevaringskasser og andet reoltilbehør, der kan kombineres og arrangeres individuelt. Multifunktionelle reoler bruges derfor ofte i kommercielle og industrielle miljøer, på lagre, værksteder eller kontorer, hvor de er en effektiv og fleksibel løsning til arbejde, organisering og opbevaring. Når alt kommer til alt, er multifunktionelle reoler altid kendetegnet ved deres tilpasningsevne, robusthed og funktionalitet.

Multifunktionel reol MFR1000 fra TOPREGAL

Den multifunktionelle reol MFR1000 fra TOPREGAL er en innovativ nyhed, der kombinerer fleksibilitet og funktionalitet. Med sit robuste multifunktionelle reoldesign opfylder det den aktuelle industristandard og tilbyder et bredt udvalg af komponenter og moduler, der gør det muligt at skabe skræddersyede arbejdsområder og dække lagerbehovet optimalt.

Grundkomponenterne omfatter robuste pakkebordsstolper i forskellige højder samt tværbjælker med en imponerende felt- og hyldebelastning. Højden på tværbjælkerne kan justeres individuelt i trin på 50 mm, så de kan tilpasses optimalt til brugerens behov. De praktiske låsetapper på de enkelte reolmoduler sikrer en pålidelig stabilitet af den multifunktionelle reol. Generelt udvider de forskellige modulære elementer i MFR1000 anvendelsesmulighederne for reolen betydeligt. Fra multiplexplader som bordplader til forskellige typer af hylder som træ-, stål- og nethylder tilbyder reolen en fleksibel løsning til opbevaring af emballagematerialer, kasser og arbejdsudstyr. Specialmoduler som f.eks. skrå hylder er ideelle til opbevaring af kasser med åben front, mens runde tværstænger fungerer som beskyttelse mod gennemfald og som hjælp til udrulning af materialer som f.eks. bobleplast. Der findes også forskellige værktøjsskabe, perforerede paneler og værktøjsholdere, som gør det muligt at organisere værktøj og smådele effektivt. Fleksibiliteten i dette reolsystem understreges af muligheden for individuel tilpasning og udvidelse, både under den første montering og bagefter.

Takket være plug-in-systemet er selv montering og demontering af den multifunktionelle reol enkel og tidsbesparende. Kompatibilitet med andre reoltyper fra vores sortiment af bredspændingsreoler og lignende sikrer problemfri integration i eksisterende lagerstrukturer for yderligere fleksibilitet i tilfælde af mulige fremtidige tilpasninger.